Odens nuuska (Cold Dry) eli Denssi vai lailliset nikotiinipussit?

Nuuskakenraali

Sisällysluettelo

Haaparannassa sijaitsee noin 10 nuuskaan erikoistunutta nuuskatukkua. Isoimmat ja suosituimmat ovat Nuuskakairan tukku ja Nuuskakenraali. Suurin osa nuuskaa ostavista asiakkaista on suomalaisia. Oden’s nuuska eli Denssi on eräs suosituimmista nuuskamerkeistä, joita suomalaiset sieltä ostavat.

Tämän tuotteen myyminen sekä Suomeen tilaaminen on Suomen tupakkalain mukaan laitonta. Suosittelemme lopettamaan nuuskankäytön mietojen, Suomeen laillisesti tilattavissa olevien nikotiinipussien tai nikotiinittomien kertakäyttöisten vape -tuotteiden avulla.

Tässä artikkelissa kerrotaan lisää tuosta merkistä, sen ostamisesta, sekä nikotiinipusseista, joita monet tilaavat laillisesti ulkomailta korvaamaan laittoman Oden’s nuuskan.

Odens Cold Dry 16g nuuska

Odens Cold Dry nuuskaSuomalaisten suosima Odens Cold Dry 16mg eli ”Denssi” on niin huonoa nuuskaa, ettei se kelpaa ruotsalaisille ollenkaan. Odens ei ole Ruotsissa edes kymmenen suosituimman nuuskamerkin joukossa.

Suomessa se kuitenkin nauttii kulttisuosiota.

Odens on mainostanut tuotettaan hieman kyseenalaisesti nuorten suosimissa keskustelupalstoilla ja Youtubessa. Netti on täynnä videoita, joissa käydään läpi miten se sättii ja poraa yläpellissä.

YouTubeen tuntuu syntyneen Odensin vahvan nuuskan ympärille rakennettu meemi ja fanikulttuuri. 

Odens Cold Dry:ta kuvaillaan sekä ydinjätteeksi ja Jonnen aamupalaksi. Hirveä maku ja hirveä haju mutta kuitenkin niin jees. 

”Kolahtaa päähän liian nopeasti ja tekee heikon olon”

Odens-purkissa on myös nerokas tarra, joka irtoaa helposti, niin että sen voi liimata eteenpäin vaikka bussipysäkin seinään.

Odens nuuska on lähes tuntematon Ruotsissa. Odens nuuskan nikotiinipitoisuus on huomattavasti korkeampi kuin normaaleissa ruotsalaisissa nuuskamerkeissä. Perinteisessä ruotsalaisessa nuuskassa grammaa kohden on 8–10mg nikotiinia. Odens nuuskassa nikotiinia on 22 milligrammaa yhden gramman painavaa nuuskapussia kohden, mikä on monien mielestä jo liikaa ja voi aiheuttaa nopeasti riippuvuuden. T45 nuuska on vahvuudeltaan suurin piirtein samaa tasoa.

Odensin PH-arvo on 9–9,5, kun muiden nuuskamerkkien PH on 8–8,7. Se on siis tavallista emäksisempää, joten nikotiini imeytyy tehokkaammin elimistöön. Jos haluat Odenssille vastineen nikotiinipusseista kannattaa kokeilla super vahvaa Pablo nuuskaa. Pablossa on 50mg/g nikotiinia.

Ruotsalaiset eivät myöskään käytä sitä sen takia, että se on erittäin heikkolaatuista. Sillä voi olla suurempia terveyshaittoja kuin muilla nuuskalaaduilla. Odensissa käytetään halpaa ja huonolaatuista tupakanlehteä.

Odens nuuskan hinta

Odens nuuskan eli Denssin hintaSitä myydään kuitenkin suuria määriä suomalaisille Haaparannan ja Tukholman nuuskakaupoissa. Vahvat nuuskat kuten Ettan, Kapten Mint Vit ja R42 ovat Ruotsissa halpoja, joten Suomessa pimeät jälleenmyyjät saavat niistä suurimmat voitot. Haaparannan Nuuskakairasta tai Nuuskakenraalista voi saada tornin Denssiä niinkin halvalla kuin 20 Eurolla. Pimeillä markkinoilla sitä myydään pääkaupunkiseudulla tavallisesti noin 40€. Nyt koronan aikana tarjonta on hiipunut kysyntään verrattuna ja hinnat on jo nouseet yli 60€ per torni.

Odens on GN-tobaccon valmistama nuuska. Tehdas sijaitsee Enköpingissä, Ruotsissa.

Vaihda Odens nikotiinipusseihin

Nyt kun Haaparanta on koronan takia kiinni kannattaa kaiken maailman ydinjätteen vetämiset yläpeltiin unohtaa ja kokeilla Pussit.com verkkokauppaa. Meillä on toimivia laillisia nikotiinipusseja, jotka antavat tarvittavan nikotiinin potkun. Voit helposti lopettaa Denssin tai tupakan vetämisen niiden avulla. Verkkokauppa on Suomen markkinajohtaja ja omaa sekä laajimman valikoiman että nopeimman kotiinkuljetuksen.

Pussit.comin tuotemerkit ovat:

 • Klint
 • Grant
 • Shiro
 • Lyft
 • Zyn
 • XQS
 • 77 Pouches
 • Nordic Spirit
 • On!
 • Zafari

Mitkä nikotiinipussit korvaamaan Odens nuuska?

Tässä muutamia erittäin suosittuja ja huippulaatuisia nikotiinipusseja, joilla asiakkaamme ovat korvanneet Odens nuuskan. Näissä on kaikissa alle 4mg nikotiinia per pussi, joten voit tilata niitä laillisesti Suomeen kotiovellesi!

Erityisesti Killa Flash on suomalaisten nuuskankäyttäjien suosiossa. 0,8 gramman suuret pussit, ja riittoisa 30 kappaleen rasia tekevät tästä maukkaasta tuotteesta ylivertaisen suomalaisen nuuskankäyttäjän makuun.

Odensin käyttäjien kommentteja Killa Niclab Flash 4mg -tuotteesta

Odens nuuska vai Killa Niclab Flash 4mg

Parhaat Odensin korvikkeet verkkokaupassamme

Killa Nikotiinipussit

Killa – Niclab Flash 4mg

5.49
11 Bonuspistettä

Klint Nikotiinipussit

Klint – Mint 4mg

4.75
10 Bonuspistettä

Grant Nikotiinipussit

Grant – Ice Cool 4mg

5.25
11 Bonuspistettä

Voit siirtyä tästä linkistä katsomaan kaikki kauppamme tuotteet:

Denssi ja Nuuskakenraali urheilijoiden suosiossa

Nuuska, tuo suomalaisten himoitsema musta kulta on Haaparannan toiseksi merkittävin myyntiartikkeli heti Ikean huonekalujen jälkeen. Nuuskakenraali on kuuluisa halvoista hinnoistaan ja laadukkaasta nuuskavalikoimastaan.

Yllättäen yksi Nuuskakenraalin eniten myyty merkki on kuitenkin Odens Cold Dry nuuska, jota myös nimellä Denssi kutsutaan. Hinta on halpa ja laatu on huono. Silti suomalaiset rakastavat sitä yhtä paljon kuin nettipelejä ja se on etenkin jääkiekon harrastajien suosiossa.

Haaparannan Nuuskakenraalin osoite ja hinnat

Nuuskakenraalin osoite on Hästskovägen 2, 95336 Haaparanta, Ruotsi.

Ajankohtaiset Nuuskakenraalin hinnat on lueteltuina Nuuskaaja.com nettisivustolla.

Nuuskakenraali on yksi kymmenestä Haaparannassa toimivasta nuuskatukusta ja toiseksi suosituin heti Nuuskakairan tukun jälkeen.

 • General lös 51€
 • Ettan 51€
 • Röda Lacket 51€

Kuinka paljon Odens nuuskaa voi tuoda Ruotsista kerralla?

Nuuskakenraali on loistava paikka nuuskaostoksille. Varsinkin Pohjois-Suomessa asuville ihmisille. Muistakaa kuitenkin nuuskan yhden kilon maahantuontirajoitus. Nikotiininuuskaa jonka nikotiinipitoisuus on yli 4mg annos, ei saa tuoda ollenkaan ilman lääkärin reseptiä.

Lähetimme tutkivan toimittajamme Mikon käymään Nuuskakenraalin pihassa ja tarkkailemassa parkkipaikalla olevia autoja. Minkä maan rekisterikilvissä autot ovat. Ja tässä päivän tulos.

 • Suomi 134kpl eli 85,9%
 • Ruotsi 21kpl eli 13.5%
 • Viro 1kpl eli 0.8%

Tämän yhden päivän havaintojen perusteella on helppo päätellä että valtaosa Nuuskakenraalissa asiakkaista on suomalaisia.

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että vaikka Odens eli Denssi on edelleen erittäin suosittu nuuskamerkki, niin moni on huomannut ettei se laadultaan tai maultaan ole kovinkaan hyvää, vaan parempiakin vaihtoehtoja on runsaasti tarjolla.

Moni on myös muuten vaan saanut tarpeekseen nuuskarallista, ja tilaa mielummin miedompia nikotiinipusseja laillisesti netin kautta kotiinsa. Terveyden ja laillisuuden kannalta nuuskankäytön lopettaminen nikotiinipussien avulla on järkevä ratkaisu.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Odens nuuskasta

 

Myykö Nuuskakenraali Odens nuuskaa?

Kyllä myy. Nuuskakenraalin valikoimassa löytyy useampaa GN Tobaccon valmistamaa Odensin makua, kuten perinteistä Cold Dryita, mutta myös lakritsin, tupla-mintun ja vaniljan makuisia nuuskapusseja.

Kuinka paljon Odens Cold Dry sisältää nikotiinia?

Odens Cold Dry on paljon perinteistä nuuskaa vahvempaa. Odens Cold Dry nuuskan pussit sisältävät nikotiinia 18-22mg/g. Odens mallistosta tosin löytyy useampaa eri makua ja voimakkuutta. Miedoimmat Odens mallit sisältävät 9mg/g nikotiinia per annospussi.

Mikä on Odens Cold Dryn hinta vuonna 2021 Haaparannassa?

Odens nuuskan hinta vaihtelee melkein päivittäin Haaparannassa. Koska kyseessä on yksi suosituin, jos ei jopa suosituin nuuska käyttävät eri kauppiaat Odensia sisäänvetotuotteena. Nuuskakairasta, Nuuskakenraalista tai Nuuska Outletistä voit löytää tornin nuuskaa Odens nuuskaa tarjouksesta halvimmillaan 18€ euroon. Odens nuuskan eri maut asettuvat kaikki 18-25€ hintahaarukkaan per torni.

Kuinka paljon Odens torni maksaa?

Odens Cold Dry tornin hinta on Ruotsin nuuskatukuissa halvimmillaan 18€. Pimeillä markkinoilla Etelä-Suomessa tornista voi joutua maksamaan jopa 70€. Korona nostanut selvästi hintoja, kun kysyntä säilynyt samana mutta tarjonta ei.

Millaiset arvostelut Odens on saanut?

Odens on laadultaan heikkolaatuista halpaa nuuskaa. Ruotsalaiset eivät käytä sitä ollenkaan ja onkin ihme, että se Suomessa on niin suosittua. Odensin suosio ei perustu laatuun vaan pikemminkin halpaan hintaan ja korkeaan nikotiinipitoisuuteen. Sosiaalisessa mediassa on myös jonkinlainen Odens fanikulttuuri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *