Nuuskaaja – sivuston esittely, mikä on paras nuuska?

nuuskaja.com

Päivitetty 19.02.2022

Nuuskaaja.com on suomalainen nettisivusto, jossa käsitellään Suomessa laittomia nuuskamerkkejä ja niiden myyntipaikkoja. Nuuskaaja-foorumissa on melkein 10000 käyttäjää ja se onkin Suomen suosituin. Hyvä paikka verrata mistä ja mitä nuuska haluaa ostaa. Mikä merkki ja maku on oman mieltymyksen mukainen. Hinnoissakin saattaa olla suuria eroja, jos tietää missä sen hetkiset parhaat tarjoukset ovat. Mikä on paras nuuska ja mikä on nuuskan päivän hinta Nuuskakairassa. Haaparannasakin on monta nuuskatukkua. SIvusto on siis oivallinen työväline tarjoushaukalle.

Muistathan että sivuston tuotteet ovat pääsääntöisesti laittomia, mitä tulee Suomessa myymiseen tai niiden tilaamiseen netin kautta Suomeen. Suosittelemme lopettamaan nuuskankäytön ja tupakoinnin mietojen nikotiinipussien avulla, joita voit tilata alle 4mg nikotiinipitoisuudessa per annospussi laillisesti Suomeen 3kk omaa käyttöä vastaavan määrän kerrallaan.

Nuuska arvostelut

Nuuskaaja.com sivun idea on antaa arvosteluita nuuskasta. Nuuskaaja sivuilla käsitellään myös tupakatonta nikotiininuuskaa. Sivustolla on laaja valikoima eri merkkien arvosteluja. Tuotteet ovat lajiteltuna pussinuuska ja tykkinuuska kategorioiden alle. Tietoa myös valmistajista ja historiasta.

Nuuskan hinta

Nuuskaajan sivuilta löytyvät hintatiedot esimerkiksi ruotsinlaivojen tarjonnasta ja Haaparannan nuuskatukuista kuten Nuuskakairan valikoimasta. Viestipuolella rehottaa pimeän nuuskan kauppa ja myynti.

Keskustelupalstalla käydään myös läpi, miten välttää vihaisen tullimiehen rajalla parhaiten. Siellä siis annetaan, myös ajankohtaisia vihjeitä miten salakuljettaa nuuskaa Suomeen. Sallittu maksimimäärä on yksi kilo vuorokaudessa.

Nuuskaa netistä laillisesti Suomeen

Nuuskan tilaaminen netistä on aina ollut haettu hakusana Googlessa. Suomessa nuuskan käyttäjiä on satoja tuhansia mutta myynti on ollut laitonta sitten 90-luvun. Kysyntä nuuskalle on Suomessa valtavaa. Nuuskaa on netistä laillisesti mahdotonta tilata.

Mutta sitten hyvät uutiset. Nykyään netissä toimii laillinen Suomeksi operoiva verkkokauppa Pussit.com, jonka blogia parhaillaan luet. Sivustomme on erikoistunut uusien innovatiivisten nikotiinipussien myyntiin. Nikotiininuuskaan, joka täyttää kaikki Suomen maahantuontisäännökset. Valikoimassamme on makuja mintusta kirsikkaan. Voimakkuuksia ja nuuskapussien kokoja on valittavina reilusti erilaisia. Merkkeinä vain parhaimmat ja laadukkaimmat isot tuotemerkit kuten SHIRO, ZYN, LYFT ja 77.

Nuuskan maahantuonti

Verkosta kun tilaat, on nikotiininuuska laillista ostaa kolmen kuukauden käyttöä vastaava määrä. Se on vähän reilu 100 purkkia kerrallaan. Toimitusaika on vain 2-3 arkipäivää. Toimituksesta vastaa UPS ja Postin Smartpost. Yli 100€ ostoihin ilmainen toimitusmaksu joka on normaalisti kiinteä 10 euroa.

Matkustajatuontina saa Suomeen tuoda muuskaa omaan käyttöön yhden kilon vuorokaudessa. Se on noin kaksi tornia irtonuuskaa tai neljä tornia pussinuuskaa. Vahvaa nikotiininuuskaa ei saa tuoda edes omaan käyttöön. Vahva nikotiininuuska vaatii lääkärin reseptin joka on aika mahdotonta saada.

Suosittelemmekin lopettamaan nuuskankäytön helpommin mietojen ja laillisesti Suomeen tilattavissa olevien nikotiinipussien avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *