Näytetään kaikki 7 tulosta

Garant nikotiinipussit

Laadukkaat Garant nikotiinipussit sopivalla kosteustasapainolla ja poraamisella. Riittoisat 27 annoksen rasiat.

Huom: Brändi on muuttamassa nimeään lakiteknisten syiden takia muotoon GARANT. Laatu ja tuotteet edelleen samat, joten älä ihmettele uutta nimeä.

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.20
13 Bonuspistettä
6.20
13 Bonuspistettä

ALE-tuotteet

Garant – Mint 8mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.20
13 Bonuspistettä
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.20
13 Bonuspistettä
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.20
13 Bonuspistettä
6.20
13 Bonuspistettä
6.20
13 Bonuspistettä

Tietoa Garant nikotiinipusseista

Garant nikotiinipussit ovat markkinoiden myydyimpiä ja ne ovat voimakkaita olemukseltaan. Garant nikotiinipusseja käytetään nuuskan lailla, ja ne on tarkoitettu olemaan apuna kun on aikomus vähentää tai lopettaa tupakointi. Nikotiinipussit ovat helppo käyttöisiä, ja ne eivät rasita keuhkoja kuten tupakka.

Mitä Garant nikotiinipussit ovat?

Garant nikotiinipusseissa on 4mg nikotiinia per pussi ja painoa yhdellä pussilla on 0,5 g, eli ne ovat slim-mallisia. Huuleen laitettaessa pussi alkaa heti vapauttamaan makua ja nikotiinia. Pussit ovat väriltään valkoisia ja hyvin pehmeitä, joten ne eivät aiheuta värjäytymiä hampaissa eivätkä ne vahingoita suun limakalvoja. Garant on voimakas tuotemerkki joka varmasti tuntuu huulessa ja raikastaa suun! Ne eivät myöskään valuta tai tahmaa käytön aikana.

Kuinka käyttää Garant nikotiinipusseja

Nikotiinipussien hyviin puoliin kuuluu, että niiden käyttö on helppoa ja huomaamatonta. Ensimmäinen askel on kiinnittää huomio parasta ennen -päivämäärään purkissa, näin varmistat, että käytät tuoreita pusseja. Otat vain nikotiinipussin purkista, kostuta sitäja lopulta asetat sen paikalleen.

Pussi pysyy parhaiden suun takaosassa, ikenen ja posken välissä, mutta halutessaan sen voi asettaa myös huuleen. Voit halutessasi vaihdella pussin paikkaa suussa, jolloin saat enemmän vaikutusta nikotiinista. Optimaalinen käyttöaika on kuitenkin 30 minuuttia, jonka aikana nikotiini imeytyy limakalvoilla. Voit ottaa kuitenkin pussin pois jo aiemmin, jos koet sen tarpeelliseksi.

Käytön jälkeen poista pussi suustasi ja heitä se roskikseen. Pussit ovat aina kertakäyttöisiä, ja ne tulee aina hävittää käytön jälkeen.

Kuinka monta nikotiinipussia Garant rasia sisältää?

Garant säilytysrasiassa on 27 kappaletta valkoisia slim mallin tyynyjä. Niiden nikotiinipitoisuus on 4 mg per pussi ja painoa yhdellä pussilla on 0,5 g. Säilytysrasia on pyöreä kiekko, joka on valmistettu muovista ja hyvin tiivis.

Nikotiinipussit säilyttävät siis optimaalisen kosteustasapainon pitkään avamisenkin jälkeen. Kiekot omaavat tummanpuhuvan mutta tyylikkään ulkoasun ja ne kulkevat helposti mukana missä tahansa.

Kuka valmistaa Garant nikotiinipussit?

Garant nikotiinipussit valmistetaan EU:n sisällä Liettuassa ja valmistuttajana toimii Kordula UAB.

Mistä voin ostaa Garant nikotiinipusseja?

Pussit.com sivustolla on valikoimissaan eri makuisia Garant nikotiinipusseja. Ostaminen ja tilaaminen kotiin on näin ollen täysin laillista, helppoa ja nopeaa. Saat kaikki tilaamasi tuotteet Smartpostin avulla lähimpään toimituspisteeseesi. Toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää.

Mitä makuja Garant nikotiinipusseissa on?

Garant tuotemerkillä on vahvoja makuja, jotka varmasti tuntuvat huulessa. Vahvin ja suosituin maku on Garant Ice Cool, mikä antaa pitkäkestoisen ja erittäin raikkaan maun ja tunteen suuhun. Hieman makeampaan makuun on tarjolla Garant Mint, joka on hivenen makea, mutta samalla raikas ja antaa myös tuntumaa ylähuuleen.

Garant Melon taas on melonin makuinen ja tuoksuinen, mutta silti raikas ja kihelmöi mukavasti ylähuulessa. Naisten keskuudessa taas Garant Wild Berry on hyvin suosittu, sen marjaisa ja hieman makeahko maku on erinomainen ja pitkäkestoinen.

Garant Orange on samoin naisten mieleen ja hedelmäinen ja maku on aito appelsiini, joten se on raikas ja maukas. Garant tuotemerkiltä löydät niin äijämäisen poraavia kuin naisellisen makeita ja raikkaita makuvaihtoehtoja.