Tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Viimeisin muutos 7.4.2022.

Pussit.comin asiakasrekisterin seloste

Rekisterinpitäjä

Nicobros OÜ
Sadama tn 25/3 Tallinn Harjumaa 10111

Rekisteriasioihin liittyvät tiedustelut

Asiakasrekisteriin liittyvät tiedustelut: info@pussit.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja perusteet

Kerta-asiakkaat

Kerta-asiakkaita ovat rekisterinpitäjän verkkokaupasta ostoksia tekevät asiakkaat. Kerta-asiakas voi ostaa verkkokaupasta itsehoitolääkkeitä..

Kaikista kerta-asiakkaista asiakasrekisteriin tallennetaan asiakassuhteeseen perustuvan rekisterinpitäjän oikeutetun edun mukaisesti osto- ja maksutapahtuman toteuttamiseen liittyvät tiedot.

Verkkokaupan kerta-asiakkaista tallennetaan lisäksi nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä asiakkaan suostumuksella evästeiden avulla tai muulla vastaavalla tavalla kerätyt verkkopalvelun käyttötiedot, esim. selailuhistoria, asiakkaan päätelaitteen IP-osoite ja muut tekniset tiedot, joita käsitellään seuraavissa käyttötarkoituksissa ja oikeusperusteilla:

  1. tilausten täytäntöönpanoon, esim. tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen ja toimitusten valvontaan, maksujen toteuttamiseen, laskutukseen ja perintään
  2. rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja parantamiseen asiakastyytyväisyys-, mielipide- ja markkinatutkimusten tekemiseen.
  3. verkkopalvelun mainontaan

Uskolliset asiakkaat

Uskolliset asiakkaat ovat asiakkaita, jotka ovat liittyneet kanta-asiakkaaksi hyväksymällä asiakasehdot ja toimittaneet kanta-asiakkaan tarvitsemat asiakastiedot ja tarvittavat suostumukset Pussit.comin verkkopalvelussa.
 
Seuraavia kanta-asiakkaita koskevia tietoja käsitellään:
 
  • Perustiedot: sukunimi, etunimet, henkilötunnus, osoite ja muut yhteystiedot, sukupuoli, ikä
  • Uutiskirjeen, mobiilisovellusten, web- ja muiden palvelujen käyttötiedot
  • Toimitus- ja maksutiedot mukaan lukien itselääkitys ja muut tuotteet

Ostohistoria

  • Asiakkaan suostumus evästeiden avulla tai muulla vastaavalla tavalla kerättyihin verkkoihin liittyviin tietoihin sekä asiakaspäätteen IP-osoitteeseen ja muihin teknisiin tietoihin
  • tiedot tarjouksista, palaute ja muut yhteydenotot asiakkaaseen
  • asiakkaan antamat suostumukset, luvat, valtuutukset ja kiellot

Säännölliset tietolähteet

Asiakkailta kerätään tietoja osto- ja maksutapahtuman, tuotteiden ja palveluiden toimittamisen sekä verkkopalvelujen ja mobiilisovellusten käyttöönoton ja käytön yhteydessä.

Tietojen säilytysaika

Nicobros Oü säilyttää aina kerta-asiakkaan tietoja sekä kanta-asiakkaan ostotietoja enintään 24 kuukauden ajan ostotapahtumasta.

Ellei lakisääteisistä vaatimuksista muuta aiheudu, Kanta-asiakastiedot poistetaan rekisteristä, kun asiakassuhde ja siihen liittyvät molemminpuoliset velvoitteet ovat päättyneet.

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisterin tiedot on suojattu salasanalla. Tiedot sijaitsevat asianmukaisilla tietoturvaohjelmistoilla ja teknisillä järjestelyillä suojatussa ympäristössä.

Asiakastietoja koskevat asiakkaan oikeudet

Asiakas voi tarkastaa hänestä rekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista tai tietojen poistamista. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointiin ja markkinointitutkimuksiin.

Asiakas voi milloin tahansa peruuttaa liittymisen yhteydessä tai muuten antamansa suostumukset henkilötietojensa käsittelyyn.

Asiakkaalla on tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä tai pyytää tietojensa käsittelyn rajoittamista sekä lain vaatimissa tilanteissa oikeus siirtää oikeus siirtää tiedot toisen tahon pitämään järjestelmään.

Edellä mainitut pyynnöt, kiellot ja peruutukset asiakas voi tehdä toimittamalla ne sähköisesti Nicobros Oü:n sähköpostiin. Pyynnön tulee sisältää rekisteröidyn nimi, henkilötunnus ja yhteystiedot.

Henkilötietojen käsittely perustuu seuraaviin lakeihin: EU:n yleinen tietosuoja-asetus, tietosuojalaki, laki sähköisen viestinnän palveluista

Nikotiininuuskan tilaaminen netistä Suomeen on nyt täysin laillista

HALPA JA NOPEA TOIMITUS

Halpa ja nopea toimitus suoraan kotiovellesi Smartpostilla. Kun tilauksesi koko on yli 100€ saat myös ilmaisen toimituksen kaupan päälle

NOPEA JA ASIANTUNTEVA ASIAKASPALVELU

Jos sinulla on jotain kysyttää meidän asiakaspalvelumme on valmis auttamaan 24/7

EI TULLIMAKSUJA!

Tuotteet ovat täysin Suomen lainsäädännön mukaisia joten ne eivät jää tulliin!