Tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Viimeisin muutos 20.11.2020.

Nikotiininuuska.fi:n asiakasrekisterin seloste

Rekisterinpitäjä

Nicobros OÜ
Sadama tn 25/3 Tallinn Harjumaa 10111

Rekisteriasioita hoitavat henkilöt

Contact by e-mail in matters concerning the register: info@nikotiininuuska.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja perusteet

KERTA-ASIAKKAAT

Kerta-asiakkaita ovat rekisterinpitäjän verkkokaupasta ostoksia tekevät asiakkaat. Kerta-asiakas voi ostaa verkkokaupasta itsehoitolääkkeitä..

Kaikista kerta-asiakkaista asiakasrekisteriin tallennetaan asiakassuhteeseen perustuvan rekisterinpitäjän oikeutetun edun mukaisesti osto- ja maksutapahtuman toteuttamiseen liittyvät tiedot.

Verkkokaupan kerta-asiakkaista tallennetaan lisäksi nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä asiakkaan suostumuksella evästeiden avulla tai muulla vastaavalla tavalla kerätyt verkkopalvelun käyttötiedot, esim. selailuhistoria, asiakkaan päätelaitteen IP-osoite ja muut tekniset tiedot, joita käsitellään seuraavissa käyttötarkoituksissa ja oikeusperusteilla:

  1. tilausten täytäntöönpanoon, esim. tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen ja toimitusten valvontaan, maksujen toteuttamiseen, laskutukseen ja perintään
  2. rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja parantamiseen asiakastyytyväisyys-, mielipide- ja markkinatutkimusten tekemiseen.
  3. verkkopalvelun mainonnantaan

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja perusteet

Loyal customers

are customers who have joined as regular customers by accepting the customer terms and conditions and have provided the customer information required by the regular customer and the necessary consents in Nikotiininuuska.fi’s online service. The following information about loyal customers is processed:

  • Basic information: surname, first names, personal identity number, address and other contact information, gender, age
    • Usage information for the newsletter, mobile applications, web and other services
    • Delivery and payment information including self-medication and other products

Purchase history

  • the customer’s consent via cookies or collected in any other similar way, the network usage information, as well as the client terminal IP address and other technical data
  • information on the offers, feedback and other contacts with the customer
  • consents given by the customer, permits, authorizations and prohibitions

Regular sources of information

Information is collected from customers in connection with a purchase and payment transaction, the delivery of products and services, and the deployment and use of online services and mobile applications.

Tietojen säilytysaika

Nicobros Oü säilyttää aina kerta-asiakkaan tietoja sekä kantai-asiakkaan ostotietoja enintään 24 kuukauden ajan ostotapahtumasta.

Ellei lakisääteisistä vaatimuksista muuta aiheudu, Kanta-asiakastiedot poistetaan rekisteristä, kun asiakassuhde ja siihen liittyvät molemminpuoliset velvoitteet ovat päättyneet.

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisterin tiedot on suojattu salasanalla. Tiedot sijaitsevat asianmukaisilla tietoturvaohjelmistoilla ja teknisillä järjestelyillä suojatussa ympäristössä.

Asiakastietoja koskevat asiakkaan oikeudet

Asiakas voi tarkastaa hänestä rekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista tai tietojen poistamista. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointiin ja markkinointitutkimuksiin.

Asiakas voi milloin tahansa peruuttaa liittymisen yhteydessä tai muuten antamansa suostumukset henkilötietojensa käsittelyyn.

Asiakkaalla on tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä tai pyytää tietojensa käsittelyn rajoittamista sekä lain vaatimissa tilanteissa oikeus siirtää oikeus siirtää tiedot toisen tahon pitämään järjestelmään.

Edellä mainitut pyynnöt, kiellot ja peruutukset asiakas voi tehdä toimittamalla ne sähköisesti Nicobros Oü:n sähköpostiin. Pyynnön tulee sisältää rekisteröidyn nimi, henkilötunnus ja yhteystiedot.

Henkilötietojen käsittely perustuu seuraaviin lakeihin: EU:n yleinen tietosuoja-asetus, tietosuojalaki, laki sähköisen viestinnän palveluista

Nikotiininuuskan tilaaminen netistä Suomeen on nyt täysin laillista

HALPA JA NOPEA TOIMITUS

Halpa ja nopea toimitus suoraan kotiovellesi Smartpostilla. Kun tilauksesi koko on yli 100€ saat myös ilmaisen toimituksen kaupan päälle

NOPEA JA ASIANTUNTEVA ASIAKASPALVELU

Jos sinulla on jotain kysyttää meidän asiakaspalvelumme on valmis auttamaan 24/7

EI TULLIMAKSUJA!

Tuotteet ovat täysin Suomen lainsäädännön mukaisia joten ne eivät jää tulliin!