Näytetään kaikki 7 tulosta

Chapo White nikotiinipussit

Supersuosittu pussimerkki – Chapo White. Kyseessä on nikotiinipussimerkki, jossa kaikki on kohdallaan. Tältä brändiltä löytyy huippuvalikoima kaikille niille, jotka haluavat kaikenkaikkiaan vahvan nikotiinipussin käyttöönsä. Brändiltä löytyy myöskin paljon uniikkeja ja virkistäviä tuotemakuvaihtoehtoja, sekä tuotteita erilaisilla vahvuuksilla – eli tämä merkki on suunniteltu täyttämään kaikenlaisten asiakkaiden tarpeet. Tuotteet on tehty niille, jotka nauttivat rohkeista ja yllättävistä mauista ja samalla tuotemerkki takaa todella tyydyttävän kokemuksen käyttäjilleen.

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.90
14 Bonuspistettä
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.90
14 Bonuspistettä
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.90
14 Bonuspistettä
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.90
14 Bonuspistettä
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.90
14 Bonuspistettä
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.90
14 Bonuspistettä
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
6.90
14 Bonuspistettä

Chapo White ymmärtää nopean ja tyydyttävän vapautumisen merkityksen, minkä vuoksi kaikki nikotiinipussit ovat puolikosteita. Pussien harkittu muotoilu takaa runsaat maut, ja voimakkaan nikotiinipitoisuuden nopean imeytymisen, jotta pusseista voi nauttia ensimmäisestä hetkestä lähtien! Täysin valkoisissa Chapo White pusseissa on ohut ja huomaamaton istuvuus, ja niitä voidaan käyttää värjäämättä hampaita. Kuulostaa täydelliseltä!


Chapo White -nikotiinipussien vahvuudet

Kaikki Pussit.com sivuston Chapo White – merkkiset nikotiinipussit sisältävät vähintään 6mg- ja enintään 13,2mg nikotiinia per annospussi. Pussien 6mg nikotiinipitoisuus sopii hyvin aloittelijoille, sillä 6mg on hyvä lähtökohta eikä poreilu ole liian suurta. Aloittelijalle nikotiinipitoisuudeltaan liian vahvat pussit tuntuvat paljon kovemmilta ja voivat aiheuttaa polttavaa tunnetta huulen alla, sekä muita ikäviä sivuvaikutuksia. Valitsemalla siis sopiva tuotteen nikotiinipitoisuus on tärkeää, jotta tuotteeseen voi olla todella tyytyväinen.

Suurin osa Chapo White brändin tuotteista kuitenkin ovat juurikin näitä 13.2mg vahvuisia, sillä tuotteet ovat lähinnä tarkoitettu niille, jotka nauttivat nikotiinipussien tuomasta vahvasta mausta, ja samalla sen tuomasta poraavuudesta. Tämän takia 13.2mg:n pussit soveltuvat erinomaisesti hieman kokeneemmille käyttäjille.

Chapo White brändin eri maut ja asiakkaiden arvostelut

Chapo White tuotemerkillä on paljon erilaisia makuja, ja jokaiselle käyttäjälle varmasti löytyy oma suosikkinsa. Makuja on saatavilla nikotiinipitoisuudeltaan niin miedompia, kuin vahvempiakin. Nikotiinipitoisuudeltaan miedompia, 6mg:n pusseja, on tällä hetkellä saatavilla kahta eri makua: Chapo White - Crystal Menthol 6mg ja Chapo White - Brutal Cold 6mg. 


Crystal Menthol maku antaa jäisen mentholin maun käyttäjälleen, ja tämä maku tyydyttää mielihalusi varmasti täydelisellä sekoituksella raikkautta ja ripauksella jäistä hapokkuutta. Crystal Menthol luo taatusti virkistävän makuelämyksen, jollaista ei ole ennen nähty!
 Brutal Cold taas tarjoaa jäätävän kylmän mintun maun, joka saa käyttäjälleen aikaan kokemuksen, joka ei helposti unohdu. Tässä tuotteessa teho on erittäin suuri, vaikka nikotiinipitoisuus onkin miedomman puolella. Tämä tuote lupaa brutaalin kylmän maun, virkistävällä tuulahduksella, ja tuotteessa on myös voimakas ja jäinen nikotiinipotku, joka varmasti virkistää ja tyydyttää kaikki mielihalut.

Brutal Cold on erittäin suosittu tuote Suomessa, ja tämä on ollut myös erittäin odotettu uutuuslisäys Pussit.com tuotevalikoimaan. Brutal Cold on ollut myös pitkään Pussit.com asiakkaiden suosikkituote, ja tämä maku onkin saanut asiakkailta paljon viiden tähden arvosteluja. Tässä pari arvostelua kyseisestä tuotteesta:

Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

Janne – 25.8.2022 No nyt potkii! Maku, pussin koko ja suutuntumakin loistavalla tasolla, tästä tuli heittämällä oma ykköstuote.

Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

Juha – 5.9.2022 Parasta pussia mitä markkinoilla on! Kovaa kairausta ja mehevä pussi niin ei voi kun rakastaa!


Vahvemmat nikotiinipussit ovat kuitenkin enemmän haluttuja Pussit.com asiakkaiden keskuudessa. Chapo White merkillä onkin tämän takia enemmän nikotiinipitoisuudeltaan vahvoja tuotteita saatavilla enemmän (pusseja, joissa nikotiinipitoisuus on 13.2mg).

Tarjolla löytyy esimerkiksi seuraavia makuja: • American Blend Strong 13.2mg – Klassinen ja perinteinen tupakan maku.

 • Blueberry Ice Strong 13.2mg – Jäinen, mutta marjaisa mustikka!

 • Brutal Cold Strong 13.2mg – Intensiivinen mintun maku.

 • Cola Strong 13.2mg – Klassinen, makean kolan maku.

 • Crystal Menthol Strong 13.2mg – Raikas sekoitus piparminttua ja tavallista minttua.

 • Liquorice Strong 13.2mg – Vahvan lakritsin ystäville.

 • Polar Mint Strong 13.2mg – Vahva ja jäinen mintun maku.

 • Watermelon Strong 13.2mg – Vahva, hedelmäinen vesimeloni!
 • Niin kuin voi huomata, vahvempia makuvaihtoehtoja on monia; on lakritsin makua, hedelmäisiä nikotiinipusseja ja raikkaita mintun makuisia tuotteita löytyy joka makuun. Chapo White tuotteet takaavat, että tuotteiden laatu ei petä, ja siitä ei koskaan tingitä. Suurin osa näistä tuotteista on saanut viiden tähden arvosteluja, ja parhaimpia arvosteluja Pussit.com sivustolla ovat saaneet Polar Mint Strong, Liquorice Strong ja Watermelon Strong -tuotteet.

  Polar Mint Strong tuotteessa on iso, nuuskamainen pussi ja tuote lupaa tajunnanräjäyttävää, raikasta potkua. Toisaalta taas varsinkin suomalaisten suosima lakritsinmakuinen Liquorice Strong nikotiinipussi on Pussit.com tilaajien kestosuosikki. Vahva nikotiinipotku ja tähän yhdistetty maukas lakritsinmaku ei jätä ketään kylmäksi. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, Watermelon Strong tuotteessa taas käyttäjä saa raikkaan vesimelonin maun, ja lupaan, että tämä ei tuota pettymystä.

  Watermelon Strong on myös saanut seuraavan viiden tähden arvostelun Pussit.com sivustolla:

  Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tommi Virkkunen – 29.12.2023 Makua ja potkua hyvin. Ei valu ja pussin muoto hyvä. Suosittelen.

  Chapo White tuotteiden valmistusprosessi

  Nikotiinipussien valmistusprosessi on kokonaisuudessaan kiinnostava asia, jossa yhdistyvät nykyaikainen tiede ja tarkka tuotantotekniikka. Keskeisiä seikkoja valmistusprosessissa ovat ainesosat sekä itse prosessi. Chapo White tuotteiden kohdalla myös eri makujen väliset erot ovat olennainen osa valmistusprosessia.

  Yleisesti ottaen nikotiinipussit on tehty yleensä useista eri ainesosista, kuten esimerkiksi nikotiinista, aromeista, täyteaineista, makuaineista ja pH-säätöaineista. Chapo White merkki takaa, että pussit on valmistettu korkealaatuisista elintarvekelaatuisista ainesosista, erittäin puhtaasta nikotiinista, vedestä, makuaineista ja makeutusaineista. Pussit voivat myöskin sisältää luontaisia kuituja, kosteuden tasapainoittajia, happamuudensäätöaineita sekä ksylitolia.

  Valmistusprosessiin kuuluu myöskin itse nikotiinipussien valmistus ja tämä tapahtuu näiden ylläolevien ainesosien avulla. Chapo White-pussit on sekoitettu huolellisesti, jotta seoksesta saadaan luotua mahdollisimman yhtenäinen. Tämän jälkeen sekoitettu seos suljetaan pieniin, valkoisiin pusseihin, jotka on valmistettu läpäisevästä materiaalista.

  Pussien koko ja muoto voivat vähän vaihdella ja Pussit.com sivustolla myytävät Chapo White tuotteet pitävät sisällään vähän pienempiä pusseja, sekä jopa 0,8 gramman jättimäisiä säkkejä.

  Chapo White nikotiinipussien valmistukseen kuuluu myös olennaisena osana tiukka laadunvalvonta. Tämä on erittäin ratkaiseva vaihe, jolla varmistetaan, että jokainen brändin pussi täyttää nikotiinivahvuudelle ja ainesosien koostumukselle asetetut standardit. Chapo White pussien valikoima on laaja, joten laadunvalvonta on erittäin tärkeä vaihe tuotteen valmistuksessa. 


  Viimeisimpänä valmistusprosessissa on itse tuotteiden paketointi. Nikotiinipussit pakataan niin, että ne ovat helposti käyttäjien saatavilla, ja että itse tuotteet säilyvät tuoreina ja hyvinä mahdollisimman pitkään.