Tietoa Meistä

Missiona savuton Suomi

Pussit.com on nikotiininuuskaa myyvä nettisivusto joka tarjoaa suomen laajimman valikoiman eri nikotiininuuskamerkkejä ja makuvaihtoehtoja. Olemme toimittaneet nikotiininuuskaa vuodesta 2020 alkaen ja palvelleet asiakkaitamme luotettavasti läpi nikotiinituotteiden isoimman ja uusimman muutoksen. Olemme vahvasti sitä mieltä, että nikotiinikorvaustuotteet kuuluvat kaikille jotka haluavat vähentää tai lopettaa kokonaan nuuskaamisen tai tupakanpolton.

Asiantunteva ja ammattimainen toiminta

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme. Lisäksi arvostelemme eri tuotteita ja makuja, jotta kuluttajalla olisi helpompi löytää heille se sopivin vaihtoehto. Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja pyrimme jatkuvasti kehittämään sähköisiä järjestelmiämme jotka mahdollistavat parhaan kuluttajakokemuksen. Asiakaspalvelumme vastaa nopeasti mahdollisiin kysymyksiin ja olemme hioneet postitusmetodimme niin että toimitusaika olisi mahdollisimman lyhyt.

Lisäksi ylläpidämme blogia josta kuluttaja saa halutessaan lisätietoa alasta, tuotteista sekä faktatietoa esimerkiksi viranomaisten ohjeistuksista.

Pussit.com logo

Yritys

Pussit.com-sivustoa operoi Nicobros OÜ, rekisterinumero 16061653,

Päevalille tn 6-13, Tallinn 13517, Estonia.

Yhteydenotot: info@pussit.com, +372 555 433 07

https://nicobros.ee