Tietoa Meistä

Missiona savuton Suomi

Pussit.com on nikotiininuuskaa myyvä nettisivusto joka tarjoaa suomen laajimman valikoiman eri nikotiininuuskamerkkejä ja makuvaihtoehtoja. Olemme toimittaneet nikotiininuuskaa vuodesta 2020 alkaen ja palvelleet asiakkaitamme luotettavasti läpi nikotiinituotteiden isoimman ja uusimman muutoksen. Olemme vahvasti sitä mieltä, että nikotiinikorvaustuotteet kuuluvat kaikille jotka haluavat vähentää tai lopettaa kokonaan nuuskaamisen tai tupakanpolton.

Asiantunteva ja ammattimainen toiminta

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme. Lisäksi arvostelemme eri tuotteita ja makuja, jotta kuluttajalla olisi helpompi löytää heille se sopivin vaihtoehto. Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja pyrimme jatkuvasti kehittämään sähköisiä järjestelmiämme jotka mahdollistavat parhaan kuluttajakokemuksen. Asiakaspalvelumme vastaa nopeasti mahdollisiin kysymyksiin ja olemme hioneet postitusmetodimme niin että toimitusaika olisi mahdollisimman lyhyt.

Lisäksi ylläpidämme blogia josta kuluttaja saa halutessaan lisätietoa alasta, tuotteista sekä faktatietoa esimerkiksi viranomaisten ohjeistuksista.

pussit.com logo

Yritys

Pussit.com-sivustoa operoi Nicobros OÜ, rekisterinumero 16061653,

Sadama tn 25/3 Keskilinna linnaosa, Tallinn Harju maakond 10111.

Yhteydenotot: info@pussit.com, +358504941731

Nikotiininuuskan tilaaminen netistä Suomeen on nyt täysin laillista

Tutustu meidän blogipostauksiin

Klint nikotiininuuska
Nikotiininuuskan tilaaminen
Mikko E

Nikotiinipussit – tietoa ensitilaajalle

  Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on laillista. Omaan käyttöön saa netistä tilata enintään 4mg nikotiinia per annos sisältäviä nikotiinipusseja. Tullin kanssa ei varmuudella tule ongelmia tilaamalla

Read More »
kuubalainen sikari
sikarit
Mikko E

Sikari

Sikari on perinteinen tupakkatuote, joka on kääritty kuivatuista ja fermentoidusta tupakan lehdistä joko käsin tai koneellisesti. Sikari koostuu ytimestä, sidoslehdestä sekä päällyslehdestä. Kaikkein tunnetuimmat ja arvostetuimmat sikarit

Read More »
nikotiininuuska
Nikotiinipussit
Mikko E

5 faktaa nikotiininuuskasta

1. Nikotiininuuska ei sisällä tupakkaa Nikotiinipussit ovat täysin tupakkavapaita tuotteita. Ne eivät sisällä mitään tupakkakasvin osia. Suurimmassa osassa niistä käytetään puhtainta mahdollista lääketieteellistä synteettistä nikotiinia.

Read More »