NIKOTIINIPUSSIEN JÄLLEENMYYJÄKSI

Fimean päätöksellä 4.4.2023 jälkeen yli 4mg vahvuisia nikotiinipusseja ei tulkita enää Suomessa reseptilääkkeiksi, myös alle 4mg vahvuiset pussit poistuivat itsehoitolääkeluokituksesta. Joten tilanne on nykyään se että nikotiinipussien maahantuontiin ja myyntiin ei kohdistu enää mitään rajoituksia. Alla artikkeleita jotka käsittelevät aihetta tarkemmin:

Fimean tiedote

Tullin tiedote

HS uutinen

Kiinnostaako sinua ruveta nikotiinipussien jälleenmyyjäksi?

Kiinnostaako sinua ottaa Suomen suosituimman nikotiinipussibrändit myyntiin kivijalkamyymälään, kioskiin, kuntosalille, ravintolaan tai huoltoasemalle?

Pussit.com on Suomen suurin nikotiinipusseja myyvä nettisivusto, jolla on suuri valikoima maailman tunnetuimpia nikotiinipussibrändejä sekä täysin omia äärimmäisen suosittuja brändejä kuten Chapo White ja Mörkö. Kaikki tuotteemme ovat äärimmäisen laadukkaita ja isojen kansainvälisten tehtaitten valmistamia. 

Kun ostat meiltä tuotteita jälleenmyyntiin voit olla varma että saat vain parhaita ja suosituimpia markkinoilla olevia tuotteita. Nikotiinipussien vahvuus vaihtelee 0mg-20mg per gramma välillä.

Ota meihin yhteyttä mikäli olet kiinnostunut ottamaan nikotiinipussit myyntiin ja olemaan jälleenmyyjä Suomen isoimman ja suosituimman nikotiinipussisivuston kanssa. Voit joko ottaa suoraan yhteyttä meidän myyntitiimiin numerosta +358 44 3131229 Tai: +358 44 7051982

Ota meidän myyntitiimiin yhteyttä alla olevalla lomakkeella: