Zyn Nikotiinipussit

Zyn nikotiinipussit ovat hyvin suosittuja ympäri maailman ja niiden tarkoitus on olla apuna tupakoinnin lopettamisessa. Nuuskamaisia nikotiinipusseja on saatavilla eri makuisina ja ne ovat miellyttäviä käyttää. Hyvin pienet pussit ja raikkaat maut ovat todella suosittuja. Korkealaatuiset pussit valmistetaan Ruotsissa, ja niiden tilaaminen Suomeen on täysin laillista kauttamme sillä niiden nikotiinipitoisuus ei mene yli 4 mg per annospussi.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Mitä Zyn nikotiinipussit ovat?

Zyn nikotiinipussit ovat korkealaatuisia, tyynymäisiä pusseja, joiden tarkoitus on olla apuna tupakoinnin vähentämisessä sekä lopettamisessa. Valkoiset, pehmeät ja valmiiksi hieman kosteat pussit eivät aiheuta värjäymiä hampaissa eivätkä vaurioita suun limakalvoja.

Pussit eivät myöskään valuta, ja ovat pieniä joten niiden käyttö onnistuu myös huomaamattomasti. Nikotiinipusseilla painoa on vain 0,4 g, pussit ovat siis malliltaan Slim Mini Dry. Pussit vapauttavat nikotiinia tasaisesti ja ne sisältävät nikotiinia 1,6 mg tai 3 mg. Tämä on siis asteen miedompi tuotemerkki.

Kuinka käyttää Zyn nikotiinipusseja?

Nikotiinipussien käyttö ei ole vaikeaa vaan päin vastoin. Kun pussin on ottanut purkista, sitä kannattaa kostuttaa hieman esimerkiksi kielellä. Sen jälkeen pussin voi helposti asettaa paikoilleen. Pussi pysyy yleensä parhaiten suun takaosassa, ikenen ja posken välissä, mutta monet suosivat pussin laittoa huulen alle.

Suosituksena on, että pussia pidettäisiin suussa 30 minuuttia, minkä aikana nikotiini imeytyy kunnolla. Tarvittaessa on mahdollista vaihtaa pussin paikkaa suussa. Pussin poistamisen jälkeen sen voi heittää roskikseen. Pussit ovat siis kertakäyttöisiä, ja ne tulee hävittää käytön jälkeen.

Nikotiinipussin rasiassa on aina merkitty parasta ennen päiväys, ja ne säilyvät rasiassa pitkään tuoreina.

Kuinka monta nikotiinipussia Zyn rasia sisältää?

Zyn merkin kiekkomaisissa rasioissa on 20 nikotiinipussia. Yhdellä pusilla on painoa 0,4 g ja nikotiinia per pussi on joko 1,6 mg tai 3 mg. Muovista valmistettu tiivis säilytysrasia pitää pussit tuoreina ja ne säilyvät pitkään myös avaamisen jälkeen.

Kiekkojen design on hyvin pelkistetty mutta hempeät värit hivelevät silmää. Kiekko sujahtaa helposti niin taskuun kuin laukkuun ja kulkee huomaamattomasti mukana.

Kuka valmistaa Zyn nikotiinipussit?

Zyn nikotiinipussit valmistetaan Ruotsissa ja valmistuttaja on Swedish Match AB.

Mistä voin ostaa Zyn nikotiinipusseja?

Pussit.com sivustolla on valikoimissaan eri makuisia Zyn nikotiinipusseja. Ostaminen ja tilaaminen kotiin on siis täysin laillista, helppoa ja nopeaa. Saat kaikki tilaamasi tuotteet suoraan kotiovelle, Smartpost toimittaa paketin lähimpään toimituspisteeseesi noin 2-4 arkipäivässä.

Voit tilata yhdellä kertaa 3 kk käyttöä vastaavan määrän, ja yli 100 euron tilauksista ei peritä erillistä toimitusmaksua. Kaikki pussit.com sivuston nikotiini annospussit ovat Suomen maahantuonti lakien mukaisia, koska ne eivät sisällä yli 4 mg nikotiinia.

Mitä makuja Zyn nikotiinipusseissa on?

Zyn tuotemerkillä on valikoimissaan erilaisia raikkaita makuja, joista jokainen varmasti löytää oman suosikki maun. Naisten suosiossa on esimerkiksi Zyn Espressino, joka on varma valinta kahvin ystäville. Siinä yhdistyy vastajauhetun kahvin, kaakaon, nougatin sekä vaniljan maut, mutta on kuitenkin raikas vahva.

Hedelmäisistä viineistä pitävän varma valinta on Zyn Bellini, jossa yhdistyy Proseccon sekä persikan viettelevä maku. Hieman rouheampaan makuun ja tuntumaan on vaihtoehtoina Zyn Citrus, joka on raikas ja hieman kirpeä.

Myös perinteiset Cool Mint sekä Spearmint vaihtoehdot löytyvät, jotka ovat viileän raikkaita, ja antavat mukavasti tuntumaa huuleen.