Lyft nuuska – uuden sukupolven nikotiinipussi

Lyft nuuska

Sisällysluettelo

Lyft nuuska ja nikotiinipussit ovat yksi suosituimmista tuotemerkeistä Euroopassa ja maailmalla. Tuotemerkin omistaa British American Tobacco mutta valmistajana toimii perinteikäs Ruotsalainen nuuskatehdas Fiedler & Lundgren.

Taustaa Lyft nuuskasta

Lyft tunnettiin aikaisimmin kauppanimellä Epok. 

Epok oli maailman ensimmäinen täysin valkoinen nikotiinipussi joka kehiteltiin ja valmistettiin aluksi pienessä keskiruotsalaisessa autotallissa. Myöhemmin tästä pienestä valmistuksesta muodostui isompi bisnes ja Winnington AB perustettiin. BAT osti Winnington AB:n koko osakekannan vuonna 2017.

Epokia kuitenkin päivitettiin vuonna 2019 modernimmaksi kun Epok kiellettiin monessa maassa sen pienestä tupakakkapitoisuudesta johtuen. Tupakkaa sisältävän nuuskan myynti kun on kiellettyä kaikissa muissa Euroopan maissa paitsi Ruotsissa. 

Lyft nikotiinipussit ovat täysin tupakaton ja puhtaan valkoinen uuden sukupolven nikotiinipussi toisin kuin perinteinen Lyft nuuska, ja monet ovat sitä mieltä että tupakaton versio on täysin yhtä toimiva.

VELO on Lyftin sisarmerkki. Omistajana myös British American Tobacco. Eroa näillä kahdella ei muuta ole kuin nimi. Merkit ovat vain suunnattu eri markkinoille. Veloa myydään Pohjois-Amerikassa ja Lyftiä Euroopassa.

British American Tobacco myy nikotiinipusseja myös esimerkiksi Tansaniassa, Keniassa ja Pakistanissa.

Muita sen tunnettuja perinteisen ruotsalaisen ja amerikkalaisen nuuskan tuotemerkkejä ovat esimerkiksi:

  • Camel
  • Granit
  • Mocca

British American Tobacco omistaa myös Zonnicia valmistavan lääketehtaan.

Vuonna 2020 BAT sai paheksuntaa osakseen, kun se käytti yli miljardi dollaria uusien innovatiivisten tuotteidensa markkinointiin sosiaalisessa mediassa, Pelkästään Tiktokissa on #lyftsnus ja #OpenThecan yli 13 miljoonaa katselukertaa,

Pussit.com myy netistä Suomeen Lyft nuuskaa vastaavia laatutuotteita

Nopea toimitus. Vain pari arkipäivää. Nyt nikotiinipussit täysin laillisesti Suomeen. UPS-lähettipalvelu sekä Postin Smartpost vastaavat toimituksesta. Voit valita haluatko paketin kotiin vai lähimälle postipisteelle.

Nikotiinipussien tilaaminen Lyft nuuskan sijaan

Kokemuksia Lyft nuuskastaNikotiinipusseja voit tilata laillisesti netistä, samalla tavalla kuten Zonnic 2mg – 4mg. Tuotteen nikotiinipitoisuus ei kuitenkaan saa ylittää 4mg per annospussi. Pussit.com -verkkokaupastamme tilaamalla et varmasti joudu ongelmiin tullin kanssa. Ruotsalaiset verkkosivustot myyvät liian vahvoja nikotiinipusseja Suomalaisille asiakkailleen jotka syyllistyvät lääkeainerikokseen. Ole siis tarkkana mistä Lyft nuuskan ostat. Meillä kaikki maut ovat 4mg tai alle.

Sähkötupakka ja vape -tuotteiden tilaaminen netistä

Moni tupakoinnin lopettamisen kanssa kamppaileva henkilö on mietojen nikotiinipussien lisäksi huomannut että nikotiinittomat kertakäyttöiset vapet, joita voi laillisesti tilata Suomeen netistä, ovat myös miellyttävä tapa tupakoinnin lopettamisen apuna.

Niitäkin voit tilata Pussit.comista.

Lyft Easy Mint Mellow 4mg

LYFT Easy Mellow Mint 4mg. Slim-mallinen nikotiininuuska joka on todella piristävä ja raikas. Kotiin tai toimistolle ihanteellinen valinta. Lyft Easy Mint Mellown makuna toimii makea menthol. Täysin valkoinen nikotiinipussi. Ei valu ja maku kestää pitkään. Nopea nikotiinin vaikutus.

Lyft Easy Mint Mini

Tämä on Lyft Easy Mint Mellowin pikkuveli. Sama maku, sama vahvuus. Ainoastaan pienempi koko, joka on käytössä täysin huomaamaton. Ihanteellinen matkoilla, lentokoneessa, autossa, bussissa ja junassa.

 

Lyft Nuuska Suomessa

Lyft nuuska ja nikotiinipussit ovat tunnettuja tuotemerkkejä Suomalaisten keskuudessa. Lyftiä tuodaan reilusti matkustajatuontina Ruotsista ja Virosta. Ole kuitenkin varovainen. Vain muutamat Lyft nikotiinipussit ovat nikotiinipitoisuudeltaan alle 4mg. Meillä myytävä Lyft Mellow Mini on yksi niistä. Nikotiinia per annostyyny on 3mg.

 

Parhaat Lyftin tasoiset nikotiinipussit

Lyft on tunnettu hyvänmakuisista ja laadukkaista pusseista. Tyyny on myös hivenen isompi kuin normaali slim-mallinen nikotiinipussi joka useimmiten painaa 0.5g. Lyftillä on usein 0.7mg nikotiinipussi.

Kaupastamme löytyvien Lyft Tropic Breezen ja Lyft Easy Mint Minin lisäksi mintun makuinen Killan Flash on suuren 0,8 gramman pussin ja riittoisan 30 kappaleen rasian ansiosta erittäin hyvä ja supersuosittu vaihtoehto Lyftin faneille.

Muita Lyftin tasoisia ovat erinomaiset Klint nikotiinipussit ja Shiron kaikki maut. Shirossa on reilusti potkua, vaikka onkin 0.2g pienempi annospussi kuin vastaavissa Lyft tuotteissa. Myös 77 nikotiinipussit kannattaa kokeilla. Sisältävät puhtaita makuja ja lääketieteellistä synteettistä nikotiinia.

Tässä kauppamme Lyftin valikoimaa sekä laadukkaampia tuotteita kaupastamme:

 

Lyft nuuskan hinta tällä hetkellä

Meillä Lyft maksaa 5.50€-5.90€. Virosta tai Ruotsista jos tuot matkustajatuontina on hinnat 5.30€-7.90€. Alle 4mg nikotiinipusseja voit kerralla tuoda jopa vuoden itsehoitokäyttöä vastaavan määrän.

 

Lyft Ice Cool – nikotiinipussien hinta

Lyft Ice Cool nuuskaNikotiininuuska Lyft Ice Cool on esimerkki loistavasta tuotteesta, jota ei valitettavasti saa Suomeen laillisesti tuoda ollenkaan. Jos kuitenkin matkustat maahan kuten Ruotsiin tai Viroon ja haluat paikan päällä herkutella Lyft Ice Coolilla suosittelen tätä lämmöllä.

Kyseessä on loistavan laatuinen pussi, jossa sopivan verran nikotiinia.

Hinta Tallinnassa on tällä hetkellä 7.90€.

 

Kokemuksia Lyft nuuskasta

Lyft on yksi kansainvälisesti tunnetutuimpia nikotiininuuska brändejä. Suosio perustuu pitkälti tuoteen hyvää laatuun yhdistettynä voimakkaaseen mainostamiseen. Somessa Lyft on iso peluri monella markkina-aluella.

Lyft on täyteläisen makuinen nikotiinipussi, joka kestää huulessa pitkään. Tuote ei valu ollenkaan ja on mini-kokonsa ansiosta käytössä täysin huomaamaton. Lyft mini on vastaava tuote kuin Swedish Matchin ZYN-tuoteperhe. Pieniä huomaamattomia annospusseja, jotka kuitenkin eroavat Suomessa myytävästä Zonnicista. Nikotiininuuska Zonnic on ohkainen, käytännössä ilman makua oleva nikotiinilappu. Lyft nikotiinipussissa, kuten monissa kaupastamme löytyvissä hyvissä vastaavissa vaihtoehdoissa, on reilusti makua ja ne ovat miellyttävän pehmeän tuntuisia huulessa ja nikotiinin vaikutuksen huomaa melkein välittömästi.

Pussit.com suosittelee käyttämään vain tuotteita, jotka ovat laillisesti tilattavissa Suomeen. Esimerkiksi Ettanit, Kapten Mintit, Pablot ja R42:t kannattaa siis lakia noudattavien henkilöiden unohtaa. Kaikki sivustollamme myynnissä olevat tuotteet sisältävät nikotiinia alle 4mg per annospussi, ja ovat siten itsehoitolääkkeinä laillisesti Suomeen tilattavissa 3kk käyttöä vastaavalla määrällä kerrallaan. Niiden avulla nuuskankäytön ja tupakoinnin lopettaminen onnistuu helpommin.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Millaisia Lyft nuuska kokemuksia löytyy?

Lyft on tunnettu ja laadukas tuotemerkki. Ihmiset mieltävät Lyftin laadukkaisiin nikotiinipusseihin. Monella on Lyfistä pääasiassa positiivisia kokemuksia, ja monet ovatkin ulkomailla käydessään niitä ostaneet ja tuoneet mukanaan Suomeen.

Mikä Lyft nuuskan tilanne Suomessa on?

Huono. Lyftillä on laaja tuoteperhe ja makuja vaikka kuinka mutta harva niistä on laillinen ja Suomen tuontilakien mukainen. Lyftiltä löytyy tällä hetkellä vain kahta makua, joissa nikotiinipitoisuus ei ylitä 4mg per annospussi.

Saako Lyft nuuskaa Haaparannan Nuuskakairan tukusta?

Kyllä saa. Nuuskakairassa on laaja valikoima Lyft nikotiininuuskaa. Nuuskarallin sijaan tosin on olemassa parempiakin vaihtoehtoja, kuten laillisten, alle 4mg nikotiinia per pussi sisältävien nikotiinipussien tilaaminen netistä Suomeen.

Onnistuuko Lyft nuuskan tilaaminen netistä?

Onnistuu mutta tarkkana kannattaa kuitenkin olla. Nikotiininuuska.fi on luotettava toimija, joka myy vain alle 4mg nikotiinipusseja. Monet Lyftin tuotteista sisältävät nikotiinia enemmän kuin netin kautta tilaamisen raja on.

Mikä on Lyft nuuskan hinta?

Lyft maksaa netistä tilattuna 5-6€ rasia. Ruotsissa ja Virossa noin 5-7.9€ purkki. Lyftin korvaavia tuotteita löytyy runsaasti 4,90€-5,90€ haarukassa esimerkiksi verkkokaupastamme.

Ovatko Lyft nikotiinipussit laadukkaita?

Kyllä ovat. Lyftia valmistaa tupakkajätti BAT, joka käyttää nikotiinipussien tuotantoon vain laadukkaita papereita ja parhaita valmistuslaitteita. Markkinoilla on monia nikotiinipusseja myyviä toimijoita, joiden tuotteet ovat heikkolaatuisia, vaikka hinnat ovat korkeat.

Mitkä lailliset nikotiinipussit korvaavat parhaiten Lyft nuuskan?

Vastaavia tuotteita markkinoilla ovat 77 nikotiinipussit ja Shiro. Molemmissa on laadukkaat pussit ja puhtaat raaka-aineet sekä synteettinen nikotiini. Erityisesti näitä merkkejä on helppo suositella Lyft nuuskan tilalle ja verkkokaupastamme löytyy paljon kyseisten merkkien tuotteita alle 4mg:n nikotiinipitoisuudella per pussi, laillisesti Suomeen tilattavissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *