ETTAN nuuska arvostelu, hinta & lailliset vaihtoehdot

Ettan nikotiinipussit

Sisällysluettelo

Ettan on todellinen klassikkonuuska ja nauttii suurta suosiota monen nuuskaajan keskuudessa. Nykyään valkoisesta Ettan Portionista on tullut malliston suosituin.

Ettan nuuskan ongelma on valitettavasti se, että sitä ei voi laillisesti tilata Suomeen, vaan ainoa tapa on hakea sitä itse rajan takaa. Siinäkin tosin ongelmana ovat reilusti tiukentuneet tuontirajat, eikä laiton nuuskakauppa Suomen rajojen sisällä ole kovin järkevää.

Onneksi tällä hetkellä tilanteeseen on hyvä ratkaisu, nimittäin alle 4mg nikotiinia per annospussi sisältävät nikotiinipussit, joita Pussit.com -verkkokaupastamme löytyy kattava valikoima. Kaikkien kauppamme tuotteiden tilaaminen Suomeen on siis täysin laillista omaa 3kk käyttöä vastaavan määrän verran kerralla, mikä tarkoittaa käytännössä lähes 100 purkkia mitä tahansa kauppamme merkkiä.

Suosituimmat nikotiinipussit korvaamaan Ettan Original nuuska

Tällä hetkellä tilanne on Ettan nuuskan fanien näkökulmasta erinomainen, sillä Pussit.comista löytyy useita erinomaisia tuotteita, joiden avulla on helppo korvata Ettan laillisesti Suomeen tilattavissa olevilla nikotiinipusseilla.

Ylivoimaisesti suosituin tuotteemme Ettan nuuskan faneille on Chapo White, joka poraa erinomaisesti, on maultaan teollisen mintun makuinen, ja toimii siis loistavasti suomalaiseen makuun. Yhdessä rasiassa on huikeat 30 kpl nikotiinipusseja, eikä hintakaan päätä huimaa kotiin muutamassa päivässä kuljetettuna. Tätä kokeiltuasi tuskin Ettania enää kaipaat.

Muita Ettanin hienosti korvaavia tuotteita kaupassamme ovat esimerkiksi Nois Cool Strong, Killa Niclab Flash ja Grant Ice Cool.

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl

Makukuvaus Ettan Original nuuskasta

Aito tupakan maku, suolainen, hivenen mallasta ja lopuksi suklainen.

Ettan original pussinuuska

 • Purkin sisältö: 24g
 • Annoksia: 24 kpl
 • Pussin koko: 1g
 • Nikotiinipitoisuus: 8.5mg/g
 • Nikotiinia per annos: 8.5mg

Ettan nuuskan historia

Ettan nuuska on Generalin tavoin merkittävä tuotemerkki nuuskan historiassa. Ettan oli yksi ensimmäisistä, joka Ruotsissa nuuskamarkkinoille tuli. Jacob Ljunglöf aloitti työt nuuskatehtaassa 14 vuotiaana vuonna 1811. Kymmenen vuotta myöhemmin hän nousi yrityksen johtoon. Vuonna 1822 julkaistaan nuuskamerkki Ljunglöfs NR 1, jolloin myös keksittiin nuuskan pastörointiprosessi. Aikaisemmin nuuskaa oltiin fermentoitu useamman kuukauden ajan. Uudella valmistustavalla nuuskaa saatiin tuoreempana ja se myös maistui paremmalta. Uudella kemiallisella valmistustavalla tupakasta saatiin tehtyä nuuskaa vain viikossa.

Ettan nuuskaa valmistetaan nykypäivänäkin samalla vanhalla reseptillä. Ettan Original Portion julkaistiin vuonna 1990 ja Ettan White Portion vuonna 2006.

Ettan nuuska kokemuksia

Noniin, olis aika maistella ja kokeilla miltä tämä klassinen nuuska tuntuu.

Avaan purkin kannen ja otan tuoksut. Haisee perinteiseltä tupakkanuuskalta ja hivenen suklaalta. Nuuskapussit ovat kosteita sekä isoja ja pyöreitä. Maun tuntee välittömästi. Tuote maistuu samalta kuin haisee. Tupakka, suklaa ja suola. Maut ovat voimakkaat ja aidot.

Sopivan väkevä nikotiinin potku. Käyttöaika tälle pussille noin 45 minuuttia.

Itse pidän nykyään enemmän pussinuuskasta kuin irtonuuskasta. Tämä Ettan Portion on aivan loistava nuuska. Yksi parhaista ja valitsisin sen todennäköisesti jos yksi vain pitäisi valita arkinuuskakseni. Harmi ettei sen tilaaminen Suomeen ole laillista.

 • Aidot maut
 • Isot pussit
 • Sopiva kosteustasapaino

Pussit.comin Mikon tähtiarvostelu

4.7/5

  Vaihtoehto nikotiinipusseista?

  Jos olet Ettan nuuskan ystävä ja haluat vaihtaa johonkin vähemmän epäterveelliseen, kärsit vain saatavuusongelmista tai haluat lopettaa nuuskan käytön kokonaan, kannattaa tarkistaa mitä nikotiinipussimarkkinoilla on tarjolla. Vastaavia hyvin nuuskamaisia tuotteitta ovat esimerkiksi meillä Pussit.comilla myynnissä olevat Killa Flash, Stockholm White Cinnamon ja Shiro Classic Virginia.

  Varsinkin Killa Flash on niin lähellä ETTANIN, T45:n, Siberian ja Kapten Mintin Vit pussinuuskaa kuin vain voi olla, Iso nuuskamainen 0.8g annospussi. Samalla tavalla iso annospussi ja sopiva kosteustasapaino. Killa Flashin hinta on halpa ja sen tilaaminen Suomeen on laillista. Nikotiinia 4mg per annos. Kokeile jo tänään. Toimitusaika vain 2-5 arkipäivää.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *