T45 nuuska – kokemuksia, arvostelu ja lailliset vaihtoehdot

T-45 Snus

Sisällysluettelo

Tänään meillä on testissä T45 nuuska. Kesällä 2021 lanseerattu Kurbits-tehtaan halpamerkki, joka on kilpailija Suomessa hyvin tunnetuille Odens Cold Dry ja Swedish Matchin R42 nuuskille.

Odens ja R42 ovat Suomessa jo pitkään olleet markkinajohtajia mitä tulee pimeisiin nuuskamarkkinoihin. Asiakkaita niissä houkuttelee halpa hinta yhdistettynä korkeaan nikotiinipitoisuuteen ja voimakkaaseen porauksen tunteeseen huulessa. Ruotsista siis virtaa isosti juuri näitä kahtaa merkkiä Suomen rajan yli.

Salakuljettajia houkuttelee myöskin halpa ostohinta josta jää itselle eniten tuottoa riskiin nähden. Merkit ovat myös pitkään jo olleet niin suosittuja joten ne ovat omalta osaltaan onnistuneet muokkaamaan suomalaisten nuuskamakua.

Ihmiset aidosti haluavat näitä yhdinjätteeltä maistuvia nuuskia enemmän kuin Ruotsissa suosittuja hivenen miedompia ja kalliimpia merkkejä. Ruotsalaisten mielestä molemmat merkit ovat käyttökelvotonta roskaa.

T45 nuuska testissä

T45 Peppermint nuuskaNoniin, eli sitten itse testiin. Purkin kansi on sanalla sanoen cool! On selvästi pyritty luomaan katu-uskottava merkki. Kannessa komeilee Harley Davidsonilla kruisaileva luuranko. Varmasti ainakin erottuu massasta ja vetoaa just siihen kohderyhmään niin kun on ajateltukin.

T45 nuuskaa on yhteensä neljää eri makua:

  • Cool Mint
  • Green Mint
  • Peppermint
  • Cold Mint Extreme

Pussit.comin Mikon kokemuksia T45 nuuskasta

Meillä tänään testissä T45 Peppermint, jossa nikotiinia on 22mg/g. Todella vahva pussinuuska siis kyseessä. Valmistajalta löytyy vielä vahvempikin versio. Cold Mint Extremessä nikotiinia on jo aivan sairaasti eli 34mg/g.

Kantta avatessa sieraimiin pöllähtää heti tuttu voimakas vihermintun tuoksu. Kyseessä on hyvinkin pahalta haiseva ja tyypillinen ydinjäte siis jo hajunkin perusteella. Miten itse maku sitten? Laitan pussin huuleen. Wou, todella napakka nikotiinin potku iskee melkein välittömästi. Pussit ovat, ei mallia dry vaan pinnaltaan puolikosteita. Maku ei ole yhtä voimakas kun Odensissa vaan enemmän punasilmä R42:sen kaltainen. Pussi tuntuu huulessa paljon pehmeämmältä kuin Odens. Oikein hyvä suutuntuma. Iso miinus siitä että ainakin itsellä pussi alkaa valuttamaan jo 5min käytön jälkeen.

T45 nuuskan hinta kaupassa

T45 Green Mint ja Cool Mint nuuskatT45:n hinta on kaupasta riippuen noin 3-3.5€ / purkki. Me saimme tämän näytepurkin ilmaiseksi samalla kun ostimme tornin Odenssia Haaparannan Nuuskakairasta.

Itse en oikein näin vahvoista ja ylipäätänsä tupakkanuuskasta enää oikein välitä. Nikotiinia on jo liikaa ja aiheuttaa ainakin tottumattomalle pahan olon. Ja miksi käyttää edes mitään näin vahvaa? Vähempikin riittäisi.

Pussit.comin Mikon tähdet T45 nuuskalle:

2/5

Onko vahvoille T45 nuuskille olemassa vaihtoehtoa?

T45 Extreme Cold nuuska

Kyllä on! Tupakkanuuska ensinnäkin on oikeasti aika kovaa myrkkyä elimistölle, vaikkakin on tupakan polttamista vähemmän haitallinen vaihtoehto.

Kannattaa siis aidosti miettiä onko siinä järkeä rasittaa itseään ja luontoa tupakkatuotteilla:

  • Tupakkakasvin viljely rasittaa luontoa
  • Tupakan kasvattamisen yhteydessä itse lopputuotteeseen eli nuuskaan päätyy iso määrä myrkkyjä kuten hyönteismyrkkyä ja raskametalleja

Jos olet riippuvainen nikotiinista ja haluat saman tunteen yläpeltiin kun mitä vahvoista T45:n tyylisistä tupakkanuuskista tulee, niin suosittelen kokeilemaan huomattavasti vähemmän haitallista ja kovaa ja huolella ylä-pesosessa potkivaa Suomeen laillisesti tilattavissa olevaa Killa Flash-nikotiinipusssia.

Killa Flash -nikotiinipussien etuja T45 nuuskaan verrattuna

  1. Killa nikotiinipussit sisältävät lain salliman 4mg nikotiinia per annos ja poraavat aivan yhtä hyvin.
  2. Hintakin on samaa luokkaa per purkki kuin mitä T45 nuuska, Odens tai R42 maksavat laittomilla pimeillä markkinoilla.
  3. Nikotiinipussit eivät sisällä lainkaan tupakkaa, eikä siten rasita lainkaan luontoa, etkä itse saa muuta myrkkyä elimistöösi kun riippuvuutta aiheuttavaa nikotiinia niistä.

Nikotiinipussien käyttöä ei siis kenenkään kannata aloittaa mutta jos olet jo nikotiinista riippuvainen on se vähiten haitallinen vaihtoehto.

Killa Flashin tilaat kätevästi Pussit.comista

Killa Nikotiinipussit 4mg

Jos siis olet kiinnostunut lopettamaan vahvat nuuskat, kuten T45 nuuskan, mutta et usko niistä suoraan ja heti pääseväsi eroon, kannattaa ottaa haltuun Pussit.comin verkkokauppa, jossa esimerkiksi Killa Flash on supersuosittu tuote entisten nuuskankäyttäjien keskuudessa.

Pussit.comin verkkokaupassa on markkinoiden ylivoimaisesti laajin valikoima alle 4mg/annos -nikotiinipusseja, joita voit täysin laillisesti tilata Suomeen itsehoitolääkkeinä!

Voit lukea laillisuudesta lisää kauppamme etusivulta.

Posti toimittaa tuotteet kotiisi, laillisesti ja nopeasti. Hinnat ovat tupakka-askia huomattavasti halvempia ja aika lailla samoissa kun laiton ja huonolaatuinen myrkkyjä sisältävä nuuska.

Suosittelen kokeilemaan. Et tule pettymään. Lopeta tupakointi tai nuuskaaminen jo tänään! 

Parhaat laillisesti netistä Suomeen tilattavissa olevat vaihtoehdot T45 nuuskalle

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon T45 nuuskassa on nikotiinia?

T45 nuuska on erittäin vahvaa nuuskaa nikotiinipitoisuudeltaan. T45 Peppermint nuuskassa nikotiinia 22mg/g. Vahvemmassa T45 Cold Mint Extremessä nikotiinia on jo todella paljon, 34mg/g.

Mikä on T45 nuuskan hinta kaupassa?

T45:n hinta on kaupasta riippuen noin 3-3,5€ per purkki. Tuohon hintaan kyseistä nuuskamerkkiä saa esimerkiksi Haaparannan nuuskakaupoista.

Millaisia kokemuksia käyttäjillä on T45 nuuskasta?

Pussit.comin Mikko testasi T45 Peppermintin ja kokemus oli seuraavanlainen: “Laitan pussin huuleen. Wou, todella napakka nikotiinin potku iskee melkein välittömästi. Pussit ovat, ei mallia dry vaan pinnaltaan puolikosteita. Maku ei ole yhtä voimakas kun Odensissa vaan enemmän punasilmä R42:sen kaltainen. Pussi tuntuu huulessa paljon pehmeämmältä kuin Odens. Oikein hyvä suutuntuma. Iso miinus siitä että ainakin itsellä pussi alkaa valuttamaan jo 5min käytön jälkeen. Itse en oikein näin vahvoista ja ylipäätänsä tupakkanuuskasta enää oikein välitä. Nikotiinia on jo liikaa ja aiheuttaa ainakin tottumattomalle pahan olon. Ja miksi käyttää edes mitään näin vahvaa? Vähempikin riittäisi.”

Miten T45 Cool Mint, Green Mint, Peppermint ja Cold Mint Extreme nuuskat eroavat toisistaan?

T45 Extreme on nikotiinipitoisuudeltaan vahvin: 34mg/g, joka on tottumattomalle käyttäjälle ehdottomasti liikaa. Peppermint -nuuskassa nikotiinia on 22mg/g, joka on sekin melko paljon.

Cool Mint on maultaan pitkään kestävä menthol. Green Mint -nuuskassa mentholin makua tasapainottamassa on kukkaisia ja hedelmäisiä aromeja. Peppermint on vahvan piparmintun makuinen lisättynä aavistuksella viherminttua. Cold Mint Extreme on vihermintun ja mentholin sekoitus, joka antaa viileän fiiliksen ja erittäin vahvan potkun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *