TikTokin hauskimmat nikotiinipussi aiheiset videot

tik tok

Nikotiinipussien suosio apuna tupakoinnin lopettamiseen on kasvanut räjähdysmaisesti. Tämä tarkoittaa sitä että myös sosiaalisessa mediassa on paljon materiaalia kyseistä aiheesta. Ihmiset jakavat kokemuksiaan niin kirjoittamalla kuin myös kuvaamalla videoita. Sosiaalisen median kanava TikTok pitää sisällään paljon ihmisten kuvaamia videoita nikotiinipussien käytöstä. On hienoa huomata, että aihetta lähestytään leikkimielisyyden ja hauskuuden kannalta. 

Vaikka tupakointi aiheena on vakava, sen sisältämien terveysriskien puolesta, voi sen lopettamisesta tehdä hauskaa ja inspiroivaa. Hauskat videot varmasti myös kannustavat muita kokeilemaan nikotiinipusseja, mikä voi johtaa lopulta kokonaan tupakoinnin lopettamiseen. TikTokista voi etsiä aiheeseen liittyviä videoita helposti. Esimerkiksi kirjoittamalla hakukenttään “nikotiinipussit”, pääset katsomaan useita hauskoja videoita! 

Temptation Island tähdet arvostelevat nikotiinipussit

Suomalaiset Temptation Island tähdet ovat kokoontuneet yhteen sohvalle ja sen edustalla oleva pöytä on täynnä erilaisia nikotiinipussi purkkeja. Videossa tähdet paljastavat, että heillä on kokemusta nuuskan käytöstä (joten olettaa voi, että pussien käyttö onnistuu helposti). Vadelman ja lakritsin maun sisältävä nikotiinipussi oli selvästi tähtien suosikki. Vaikka itse video ei varsinaisia nauruhermoja aktivoinut, oli hienoa katsoa kuinka ihmiset istuivat rennosti ringissä ja hyvällä mielellä kokeilivat erilaisia nikotiinipusseja. Sanoma oli myös selkeä katsojille, lopeta tupakointi ja kokeile nikotiinipusseja. 

Yksityishenkilöiden kuvauksia

Eräs tiktokkaaja esitteli killa- niikotiinipussit. Video oli varsin lyhyt, mutta sai hyvälle mielelle! Ensimmäisenä kuvaaja kertoi kuinka hienoa oli, että purkin koko on hieman kasvanut, ja sisältää 30 kpl nikotiinipusseja entisen 20 sijaan. Tuoksu toi mieleen vihreässä käärepaperissa olleet eukalyptus karkit ja pussi sujahti ylähuuleen vaivattomasti. Myös vaikutus alkoi nopeasti. Ensin suuhun tuli eukalyptuksen maku, myös pussista sai mukavasti tuntumaa huulessa. Tämä video sai hymyilemään ja kannustaa varmasti kokeilemaan nikotiinipusseja. 

Eräs mies kuvaaja oli kuvannut hauskan videon tekstillä “ei se laatu vaan määrä”. Hän oli tilannut ison laatikollisen nikotiinipussi kiekkoja, tämä sai naurahtamaan. Mies oli selvästi innoissaan ja hankkinut juuri niin paljon pusseja kuin koki tarpeelliseksi. 

Kaikki katsotut videot olivat hyväntuulisia ja niissä yllätyttiin että maku ja haju vastasivat todella kuvausta! Nämä hyväntuuliset pienet videopätkät kyllä varmasti toimivat ja hieman huumorin siivittäminä kannustavat tupakoinnin lopettamiseen. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *