Seksikkäimmät nikotiinipussimerkit ja rasiat

Niktiinipussien suosio kasvoi

On ollut ajanjakso, jolloin tupakointi oli trendikästä. Mutta tämä ajanjakso on tullut tiensä päähän. Tänä päivänä tupakointi ei ole enää trendikästä, vaan päinvastoin. Trendikkäitä ovat nykyisin he, jotka eivät tupakoi tai ne jotka rohkaisevat itsensä lopettamaan tämän terveydelle haitallisen tavan. Terveellisten elämäntapojen merkitys onkin noussut suosioon ja tämän päivän trendinä on terveellisyys. 

Pussit.com sivusto tarjoaa laajan valikoiman nikotiinipusseja, joista suosikkituote tai useampia löytyy varmasti jokaiselle. Tuotteet on helppo ja nopea tilata kotiin, ja se on vieläpä täysin laillista. Nikotiinipussien parissa makuvaihtoehtoja on runsaasti. Mutta mitkä maut ovat tämän hetken seksikkäimmät? 

Nikotiinipusseissa paljon vaihtoehtoja makujen suhteen

Nikotiinipusseissa valikoima on todella laaja, mutta selvää on, että Mintun ja Mentholin makua sisältävät ovat suosiossa. On myös vaihtoehtoja joihin on yhdistetty niiden lisäksi vaikka marjojen tai hedelmien aromeja tai lakritsia. Kun pohdit mistä mausta sinä pidät, on helpompi tietysti tuotteita tilata. 

Esimerkiksi pussit.com sivuston yksi tilatuimmista tuotteista on Valo Swedenin Mint + Juniper. Tämä makuyhdistelmä ei ole liian makea ja se on sopivan voimakas, vaikka ei aivan Killan tasoinen poraukseltaan olekaan. Nikotiinia pussit sisältävät 4mg, joten se auttaa pitämään tupakanhimon aisoissa. Pussit ovat pieniä, eivätkä ne valuta eikä vahingoita ikeniä. Pyöreä säilytyspurkki on helppo kuljettaa mukana niin laukussa kuin housujen taskussa. 

Naiset tykkäävät myös paljon viettelevän raikkaasta kirsikasta. Ei siis ihme, että Helwit Mint on useimmiten tilattu tuote naisten keskuudessa. Sen raikkaus ja aito mintun maku ovat yllättäneet käyttäjät kerta toisensa jälkeen. Nikotiinia nämä pussit sisältävät 3,5 mg ja pussit ovat pieniä, joten se on helppo ja nopea sujauttaa huuleen huomaamattomasti. Pussit säilyvät kauniissa purkissa hyvin ja purkin valko-vihreä sävy sopii mainiosti yhteen pussien maun kanssa. 

Raikas maku sekä nopea nikotiinin imeytyminen ovat useille mieleen. Naisille seksikkäin maku on ehdottomasti jo mainittu Helwit Mint. Mutta miehille seksikkäin maku on Zafarin Sauna Tar 4mg, missä yhdistyy terveleijonan maku. Lakritsi ja terva, täydellinen yhdistelmä kylmään talviseen iltaan ja saunan jälkeiseen vilvoitteluun. Voimakas ja nostalgisia tunteita herättävä maku, jossa on jotain alkukantaista. Sitäkään ei Ruotsissa vieraileva matkaaja Nuuskakairasta löydä, vaan tilaaminen onnistuu ainoastaan netin kautta, esimerkiksi Pussit.com verkkokaupastamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *