Nikotiinipussit – tietoa ensitilaajalle

Klint nikotiininuuska

Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on laillista. Omaan käyttöön saa netistä tilata enintään 4mg nikotiinia per annos sisältäviä nikotiinipusseja. Tullin kanssa ei varmuudella tule ongelmia tilaamalla meiltä Pussit.comista. Kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat Suomen maahantuontilakien mukaisia.

Turvallinen ja helppo maksaminen

Ostaminen hoituu turvallisesti Klarnan tai Paytrailin kautta. Paytrailiin kuuluu kaikki Suomessa operoivat pankit ja luottokorttiyhtiöistä Visa ja Mastercard. Klarnan kautta on mahdollista saada lasku ja ilmaista maksuaikaa ostokselle. Oston yhteydessä saat kuitin ja seurantanumeron sähköpostiisi.

Postitus

Postitus on nopea. Vain 2-5 arkipäivää. Voit valita joko UPS:n 9.90€ maksavan postituksen tai kotimaisen Itellan Smartpostin 5.90€ välillä. UPS on nopeampi ja hivenen kalliimpi vaihtoehto. Itella halvempi ja päivän hitaampi. Paketit tulevat UPS:lla kotiovelle, toimistolle tai Itellan tuomana pakettiautomaattiin. Yli sadan euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen postituksen.

Pussit.com on markkinoiden suurin alle 4mg nikotiinia myyvä verkkokauppa. Valikoimamme on laajin, joten kaikille löytyy varmasti se omaan käyttöön ja makuun sopivin vaihtoehto. Valittavanasi on 14 eri merkkiä ja niiden yhteensä reilu 50 erilaista makuvaihtoehtoa.

Nikotiinipusseissa on eroja. Ne voidaan lajitella hinnan, pakkauskoon, maun ja pussikoon mukaan. On olemassa myös kuivia ja kosteampia pusseja.

Tässä tiivistelmä eri meillä myytävistä merkeistä ja mikä niille on ominaista. Ensitilaajan kannattaa tilata useampaa eri tuotetta purkki tai kaksi jotta oma suosikki varmuudella löytyy. 

Halvimmat nikotiinipussit

Hinnaltaan edullisin nikotiininuuskamerkki on Salt. Vain 4.90€ rasia jossa 20 kappaletta nikotiinipusseja. Grant maksaa 5.50€ mutta rasiassa on enemmän sisältöä, jopa 27 annosta. Hintaero ei nikotiinipusseissa ole kovinkaan merkittävä. Kaikki tuotteet mahtuvat 4.90-5.90€ hintaluokkaan. Nikotiinipussit ovat huomattavasti vähemmän terveydelle haitallisia kuin savukkeet ja tulevat käytössä myös reilusti halvemmaksi. Säästät rahojen lisäksi terveytesi.

Riittoisimmat

Nikotiinipussit pakataan kappalemäärältään erikokoisiin kiekkoihin. Yleisin markkinoilla oleva pakkauskoko on 20 kappaletta annospusseja. Se on myös lakisääteinen minimi ainakin Ruotsalaisilla valmistajilla. Grantissa nikotiinipusseja on kuitenkin jopa  27kpl ja Klintissä 24kpl.

Suosituimmat nikotiinipussit

Melkein kaikissa merkeissä minttu on suosituin maku. Etenkin jäiset mintut kuten Grant Cool Ice, 77 Pouches Ice Mint 6mg ja Shiron Cool Ice. Eniten myyty malli meillä on Klint Mint.

Isot nikotiinipussit

Noonin 0.8g painoiset ja Klintin 0.7g painoiset nikotiinipussit ovat tällä hetkellä suurimmat mitä nikotiininuuskamarkkinoilla on tarjolla. Nämä soveltuvat pussinuuskaan tottuneille kokonsa puolesta parhaiten. Normaalit tupakkaa sisältävät perinteiset ruotsalaiset pussinuuskat ovat useimmiten kokoa 0.8g-1g.

Ohuet nikotiinipussit

On! Nikotiinipussit ovat aika lailla identtisiä kokonsa puolesta Suomessa kioskeilla ja marketeissa myytävän Zonnicin kanssa. Nämä ovat kuin paranneltu versio niistä. On! ei ole makeutettu aspartmaanilla, se ei ole samalla tavalla nikotiinipölyssä, pussi on materiaaliltaan pehmeämpää ja tuote maistu voimakkaammin. Eri makuja on myös valittavinasi enemmän. Kyseessä on käytössä täysin huomaamaton nikotiinipussi, jolle on purkissa toisin kuin Zonnicissa kannessa myös rasia käytetyille.

Pienet nikotiinipussit

Lyft, Nordic Spirit ja Zyn. Nämä merkit soveltuvat käyttäjälle, joka eivät tykkää, että huuli hivenen pullottaa ja että käytön pystyy ulkopuolinen huomaamaan. Esimerkiksi työpaikalla loistava valinta. Lyft on mini-mallistista laadukkain ja voimakkaimman makuinen hivenen kostea nikotiinipussi.

Kosteat nikotiinipussit

Klint ja Grant. Nikotiinipussit voivat olla joko täysin kuivia, pintakuvia, tai kosteita pusseja joissa valmiiksi kosteutta pussin sisällä. Kaikki nikotiinipussit kuitenkin kostuvat suussa ja vapauttavat makua ja nikotiinia mitä enemmän annat syljen niitä kostuttaa. Valmiiksi kosteita nikotiinipusseja ovat Grant ja Klint.

Vahvat nikotiinipussit

Suomeen ei saa tilata tai tuoda matkustajatuontina edes omaan käyttöönsä yli 4mg nikotiinia per annos sisältäviä nikotiinipusseja. Maultaan voimakkaimpia tuotteita ovat kaikki jäiset mintut ja ehkä vähän yllättäen 77 pouchesin Apple & Mint.

Erikoiset nikotiinipussit

Ruotsalainen Pose on nikotiinipussimarkkinoiden kummajainen. Pussit ovat tehty purukumipohjaan ja vahvasta kankaasta joten pusseja voi joko kevyesti pureskellä tai pitää normaalisti huulessa. 

Mikko E suosittelee

Mikko E on Pussit.comin blogin kirjoittaja ja ainakin omasta mielestään kaikkitietävä nikotiinipussiasiantuntija ja harrastaja. Omat suosikkini ovat Grantin Mint, Klintin Mint ja Stockholm Whiten Arctic Menthol. Pidän aidoista ja vähän makeista mauista.

Suosin myös isoja pusseja, jotka täyttävät huulen mukavasti. Poltin aikaisemmin noin askin tupakkaa päivässä ja nyt nikotiininuuskaa kuluu noin 2/3 purkkia päivässä. Nyrkkisääntönä voisi sanoa, että ihminen, joka on polttanut puoli askia päivässä, pärjää vähän pienemmällä vastaavalla määrällä eli vajaalla puolella purkilla ja askin päivässä polttaja tulee toimeen vajaalla yhdellä 20kpl annosta sisältävällä nikotiinipussipurkilla.

Monet käyttävät nikotiininuuskaa vain 15min per annos. Kannattaa kuitenkin totutella käyttämään pussia pidempään. Suurin osa merkeistä luovuttaa nikotiinia vielä vajaan tunninkin käytön jälkeen. Nikotiinipussit ovat tarkoitettu tupakasta tai nuuskasta irti pyrkiville. Nikotiinipussit ovat itsehoitotuotteita nikotiinin aiheuttamia vieroitusoireita varten.

Emme suosittele kenellekään, joka ei jo valmiiksi ole nikotiinista riippuvainen aloittamaan tai käyttämään nikotiinipusseja. Nikotiini on voimakasta riippuvuutta aiheuttava aine!

Nikotiinipussit säilyvät hyvin huoneen lämmössä pitkään ja eivät ole herkkä tuote niin kuin perinteinen Ruotsalainen nuuska. Kunhan purkin kansi ja pakkausteippi on paikoillaan, on eräpäivä tuotteelle 1 vuosi valmistuksesta. 77 lupaa tuotteen säilyvän hyvänä jopa 2 vuotta.

Pussit.comin suosituimmat nikotiinipussit

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *