Kapten Mint nuuska – kokemuksia

Kapten mint nikotiinimuuska

Sisällysluettelo

Uusi viikko ja uudet kujeet. Siirrytään testaamisessa pois super-vahvoista nuuskista, perinteisiin Ruotsalaisiin nuuskiin, joissa nikotiinipitoisuudet ovat normaalit. Kapten on vanha ja tunnettu nuuskamerkki. Kapten on yksi suosituimmista pussinuuskamerkeistä Ruotsissa. Valmistajana AG Snus joka on puoliksi Tanskalainen. Nuuskat haettu Haaparannasta ja Nuuskakairan tukusta.

Tämän nuuskan tilaaminen netistä on siis yksiselitteisesti laitonta, emmekä suosittele ihmisiä sekaantumaan myöskään laittomaan nuuskakauppaan, vaan tilaamaan mielummin nikotiinipussit laillisesti netistä kauppamme kautta.

Suosituimmat lailliset nikotiinipussit korvaamaan Kapten Mint nuuska

Suosituin Pussit.comin laillinen tuote, joka maistuu Kapten Mint -faneille, on ehdottomasti Chapo White – Brutal Cold. Tämä Suomeen laillisesti tilattavissa oleva alle 4mg nikotiinia per annospussi sisältävä tuote poraa hyvin, maistuu teolliselta mintulta, ja yksinkertaisesti toimii suomalaiseen makuun loistavasti, korvaten helposti Kapten Mint nuuskan.

Muita suosittuja tuotteita korvaamaan perinteinen nuuska ovat Grant Ice Cool ja Grant Mint.

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Cold Mint 4mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Blueberry Ice 13,2mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Freeze Mini 6mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Cold Mint 4mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kapten Mint nuuskaa purkissaJos kuitenkin matkustat esimerkiksi Ruotsiin, niin sieltä tätä nuuskaa saa eri vahvuuksissa laillisesti. Siis takaisin arvostelun pariin.

Tuotekuvaus lupaa, Kapten Mint Original Portion maistuu perinteiseltä nuuskalta, bergamotilta ja tupakalta. Nuuskarasia painaa 18 grammaa, sisältää 24 annopussia joka tekee siis 0.75 grammaa per annospussi. Nikotiinipitoisuus on 7.5mg per annos. 

Pussit.comin Mikon kokemuksia Kapten Mint nuuskasta

Avaan purkin kannen. Tuoksuu sitruksen, kukkien ja pippurin sekoitukselta. Annospussit ovat pehmeitä, mukavia huulessa eivätkä liian kosteita.  Maku pussista vapautuu nopeasti mutta kestää kuitenkin yllättävän pitkään. Maistuu aivan samalta kun miltä tuoksuu. Sitruksen maku on hallitseva, mutta myös pippurin tuntee selvästi. Maku kertaa todella pitkään eikä tämä valu yhtään. Pysyy hyvin huulessa lähemmäksi tunnin. 

Kyseessä on siis oikein hyvä tuote!

  • Ei valu
  • Laadukas pussi
  • Miellyttävä maku
  • Halpa hinta

Mikko E.n tähtiarvostelu Kapten Mintistä

4/5

Kapten Mint White portion

Kapten Mint White Portion maistuu myös klassiselta nuuskalta. Maussa on vähän bergamottia ja tupakkaa. Nuuskapurkin sisältö on 16g nuuskaa, 24 annospussia jotka siis painavat 0.67 grammaa annospussi. 

Tämä nuuska maistuu samalta kuin Kapten Original mutta on miedompi.  Todella miellyttävä pussinuuska, joka ei valuta yhtään. Maku pysyy hyvänä ja nikotiinin pystyy tuntemaan yli tunnin käytön jälkeen. Loistava nuuska ja halvempi kuin suurin osa vastaavista muista merkeistä ja vastaavista tuotteista. 

  • Ei valu millään
  • Halpa hinta
  • Miellyttävä pussi

5/5

Mikko

Nikotiinipussi Killa Flash Kapten Mint Vit -nuuskan tilalle?

Jos tykkäät perinteisistä tupakkaa sisältävistä pussinuuskista, kuten esimerkiksi Siberia White Dry tai Ettan Lös, kannattaa kuitenkin kokeilla siirtyä kokonaan nikotiinipusseihin. Ne eivät rasita luontoa samalla tavalla kun niiden sisältämä nikotiini on synteettistä eikä sen eteen tarvitse vijellä tupakkakasvia joka rasittaa luontoa ja aiheuttaa muutakin pahaa kuten mm lapsityövoimaa.

Killa Flash on iso nuuskamainen 0.8g painava nikotiinipussi joka ei sisällä perinteisen nuuskan tupakasta tulevia myrkkyjä. Se ei värjää hampaita eikä valu. Poraa kuitenkin sopivasti. Nikotiinia Killa Flash nikotiinipussi sisältää 4mg per annospussi. Hintakin muodostuu halvemmaksi. Yksi kiekko sisältää 30 kappaletta annospusseja ja hinta on maltillinen. Nopea ja täysin laillinen toimitus Suomeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *