Sisu nuuska – Nuuskaa Suomalaisille

Sisu nikotiininuuska

Testissä erinomainen Sisu nuuska

AG Snus julkaisi tuotemerkin Sisu Extreme White Dry vuonna 2017 joka nyt saa sisarmallin Sisu Wintergreen Onen. Tuotteen pitäisi AG Snusin mukaan olla paremman luokan nuuskaa “Master Blender” 

Sisu on niin kuin nimestä voi päätellä suunnattu Suomalaisille kuluttajille. Tämä on siis, Tanskalainen tuote, joka on valmistettu Ruotsissa Suomalaisille.

Valmistaja lupaa maun olevan perinteinen tupakka, jossa havaittavissa hitusen bergamotia, sitrusta ja jossa on vähän savuinen maku.

Purkki sisältää 14 grammaa nuuskaa, 20 kappaletta nuuskapusseja, jotka painavat 0.7g kappale. Nikotiinipitoisuus on 20mg/g ja 14mg per annos.

Tuote ostettu Haaparannasta ja Nuuskakenraalin tukusta.

Sisu kokemuksia

Tuoteen kaikki maut ovat loistavassa tasapainossa keskenään. Nuuska tuoksuu tupakalta ja savuiselta puulta. Nuuskapussit ovat mukavan pyöreitä, tässä asiassa AG Snus on tunnetusti hyvä. Nuuska tuntuu todella hyvältä huulessa. Maku on tupakkainen mutta myös sitruunan ja savuisuuden voi maistaa. Kaikki sopivassa harmoniassa. Nuuskapussin maku kestää reilusti yli tunnin. Nikotiinia on aika jykevästi. Suosittelen kokeilemaan. Loistava tuote. Ei ehkä arkinuuskaksi mutta aika ajoin voin kuvitella, että tätä oikein tekee mieli.

  • Hyvän kokoinen pussi
  • Pikäkestoinen
  • Loistava maku
  • Sopivan vahva

4/5

Mikko

Uusi tupakkalaki 2021

Nyt kun uusi tupakkalaki astuu voimaan 1.1.2022, muuttuu tupakkaa sisältävän nuuskan maahantuonti entistä vaikeammaksi. Matkustajatuontina saa tuoda enintään 100g nuuskaa kun määrä tällä hetkellä on 1kg.

Onkin aika harkita vähemmän epäterveellistä vaihtoehtoa. Nikotiinipussit toimivat hyvin nuuskasta aiheutuviin vieroitusoireisiin. Ne eivät värjää hampaita eivätkä käytännössä valuta ollenkaan.

Käy katsomassa meidän kattava valikoima Pussit.comista. Olemme markkinoiden selkeästi suurin verkkikauppa jossa löytyy pussia joka lähtöön. Jos kaipaat poraavia tuotteita, suosittelen Grantin Ice Coolia, Shiron Cool Mintiä, Stockholm whiten Mentholia tai Killan Flashia. Olemme erikoistuneet alle 4mg sisältäviin nikotiinipusseihin ja valinneet harkitusti vain laadukkaita merkkejä valikoimaamme. Suurin osa merkeistä on Ruotsalaisia huippuvalmistajia ja pussit valmistettu markkinoiden parhaimmilla koneilla ja parhammista raaka-aineista.

Kaikki myymämme tuotteet ovat laillisia tilta Suomeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *