Valo Sweden Ultra Premium nikotiinipussit – JVG-festareilla kilpailu

Valo Sweden nikotiinipussit

Päivitetty 17.02.2022

Nyt meiltä Valo Swedenin Ultra Premium nikotiinipussit. Makuja on tällä hetkellä kolme mutta lisää on tulossa. Valo Swedenin takana ovat suomalaiset omistajat mutta pussit valmistetaan laadukkaassa tehtaassa Ruotsissa. Kyseessä on todella taidokkaasti brändätty tuote ja tuotemerkki. Kaikki maut ovat loistavassa kosteustasapainossa ja pussien materiaali on pehmeää eikä rasita ikeniä. Käyttöaika on myös pitkä. Pussi ei valu edes 30 minuutin käytön jälkeen, vaikka luovuttaa vielä reilusti makua ja nikotiinia. Nikotiinia nämä pussit sisältävät 4mg per annos. Meille tulossa myös myyntiin ainutlaatuisissa paketeiseessa olevat Valo Sweden mix-paketit joissa valittavana kahta eri kokoa. Artikkelin kansikuva on yksi niistä. Paketti sisältää 10 kappaletta erimakuisia nikotiinipussikiekkoja. Lisää mix-pakeista myöhemmin tässä artikkelissa.

Valo Sweden & JVG-kilpailu

Nyt sinulla on uskomaton mahdollisuus voittaa liput itsellesi ja kaverillesi JVG:n keikalle. Ostamalla tornin, eli 10 kpl Valo Swedenin mitä tahansa makua yhteensä 10 purkkia olet mukana kilpailun arvonnassa. Arvomme siis joka perjantai-ilta 24.12 asti 1+avec ensi kesän kuumimmille festareille. Ilmoitamme voittajista henkilökohtaisesti sekä myös Instagramissa. Voit valita alla olevista festareista mieluisimman.

Onnea arvontaan!

Festivaalin liput. 1+avec

Makuja myynnissä tällä hetkellä tosiaan kolme.

Valo Sweden maut:

Tehty parhaista mahdollisista ja puhtaista raaka-aineista. Nikotiinina on käytetty synteettistä lääketieteellistä niktotiinia, joka ei ole uutettu tupakkakasvista. Maut on valittu sopiviksi suomalaiseen makuun. Ne eivät ole liian makeita, mutta maistuvat silti reilusti huulessa. Poraustakin on sopivasti. Nämä nikotiinipussit ovat sukupuoleen katsomatta, loistava valinta sekä tupakasta että nuuskasta irti pyrkiville. Purkit ovat tehty kierrätettävästä muovista.

Valo Lonkero 4mg

Valo Lonkero nikotiininuska

Aidon ja klassisen Hartwall Lonkeron innoittama maku. Lonkero keksittiin alunperin Helsingin vuoden 1952 Olympialaisiin. Juoma sisälsi giniä ja greippimehua. Siltä samalta tämäkin nikotiinipussi maistuu. Ei liian makea, eikä liian hapan. Just sopivan maukas.

 • Ultra Premium nikotiinipussi
 • Suomailaisten omistama
 • Valmistettu Ruotsissa
 • Ei se ainainen minttu

Valo Mint + Juniper 4mg

Valo Sweden nikotiininuuska

Tämä uutuus on otettu todella innostuneina vastaan markkinoilla. Valo Mint + Juniper on ensimmäisestä päivästä asti ollut todellinen myyntimenestys. Maku noudattaa samaa kaavaa kuin Valo Swedenin muut maut. Nikotiinipussi on sopivassa kosteustasapainossa, maistuu pitkään ja on tehty pehmeästä materiaalista joka ei rasita ikeniä. Maku on miellyttävä minttu joka maistuu suhteellisen voimakkaasti mutta ei ole liian makea. Pussia voi pitää helposti huulessa noin 30min-1t. Nikotiinia ja makua se tuottaa pitkään, pienellä tai kohtalaisella porauksella. Nikotiinia yksi annospussi sisältää 4mg per annos.

 • Myyntimenestys
 • Kotimainen
 • Laadukas
 • Pitkäkestoinen
 • Ei värjää hampaita

Valo Lime & Cloudberry 4mg

Valo lime & cloudberry 4mg nikotiininuuska

Toinen myyntihitti! Valo Swedenin LIME + cloudberry 4mg. Todella miellyttävän makuinen nikotiinipussi. Laadukkaasti valmistettu tuote jonka jokaista yksityiskohtaa on tarkasti suunniteltu. Vaikka makuna on osaksi limettiä ei tuote ole ollenkaan liian kirpeä vaan sopivan maukas ja cloudberry tuo siihen mukaan sopivasti myös makeutta.

 • Ruotsalaiselta laatuvalmistajalta
 • Puhdas läketieteellinen nikotiini
 • Tyylikäs purkki
 • Huumaava tuoksu
 • Laillista tilata Suomeen
 • Nopea toimitus

Valo Sweden mix-pack

Tulossa lähiaikoina myyntiin super-tyylikkäät mix-paketit jotka sisältävät erimakusia nikotiininuuskakiekkoja. Pakkauskokoja tulee ainakin kaksi. 4 kappaleen paketti ja 10 kappaleen paketti. Kuten kuvasta näkee, kaikki mitä Valo Sweden tekee on huippuunsa mietittyä ja suunniteltua. Super tyylikkäät purkit pakattuna ainutlaatuisen viimeisteltyyn ja hienoon pakkaukseen joka on pohjoisen luonnon innoittama niin kuin merkin nikotiinipussien mautkin.

1 thoughts on “Valo Sweden Ultra Premium nikotiinipussit – JVG-festareilla kilpailu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *