R42 nuuska – halpa pussinuuska arvostelussa

R42 pussinuuska

Sisällysluettelo

R42 nuuska. Halusin selvittää kaikki nämä Suomessa pimeillä markkinoilla myytävät laittomat vahvat nuuskamerkit. Jostain syystä moni niistä pitää, ja pimeiltä markkinoilta ostaa. Pussit.com kannustaa vaihtamaan laittoman nuuskan Suomessa laillisiin mietoihin nikotiinipusseihin.

R42 nuuska on  Swedish Matchin kilpaileva versio Odensista ja T45 nuuskasta, elikä halvasta ja erittäin vahvasta tupakkaa sisältävästä pussinuuskasta. Siinä on valmistajan mukaan yhdistetty mintun voimakas maku samalla kun pussi on pyritty tekemään kuivaksi ja PH-arvo pitämään korkeana.

Kuiva pussi yhdistettynä korkeaan nikotiinipitoisuuteen ja korkeaan PH-arvoon pitäisi takaa voimakkaan ja tehokkaan nikotiinin potkun.

Kuusi erilaista R42 White Portion Super Strong nuuskamakua

R42 nuuska Super Strong White

 • Polar Ice Super strong

 • Classic Super strong

 • Cool Mint Super strong

 • Red Licorice Super strong

 • Green Mint Super strong

 • R42 Super Strong White

R42 nuuska – Super strong white

R42 nuuskista, Super Strong White pussinuuska on kenties se suosituin.Nikotiinia on 20 mg pussia kohden. Makuna minttu ja eukalyptus. 

Nuuskan vahvuus ei ole pelkästään kiinni nikotiinipitoisuudesta. Siihen vaikuttaa myös kosteustasapaino, pussin koko ja kuinka emäksinen se on. Tässä tuotteessa Swedish match on pyrkinyt optimoimaan nämä kaikki, jotta nuuskakokemus olisi vahvin mahdollinen.

Ainesosalista

Tupakka, vesi, suola, kaliumkarbonaatti, makeutusaineet

R42 Polar Ice nuuska

R42 Super strong nuuska Cool Mint

Polar ice on malliston raikkain ja vähiten teollisen mintun makuinen. Polar ice nuuskan tunnistaa sinisistä silmistä.

Kaikki R42 nuuskamakujen silmät ovat eriväriset. Suhteellisen harvinainen malli ja maku, vaikka on ollut nuuskaajien yksi suosikeista.

En ole varma onko valmistus jopa lopetettu. Swedish Matchin sivuilla sitä ei enää ainakaan ollut.

R42 Cool mint nuuska

Cool Mint on saman tyyppinen pussinuuska kuin Super Strong White. Samaa halpaa ja sätivää pussia.

NIKOTIINIA (mg/G) 20mg
SISÄLTÖ (G/PURKKI) 14g
MUOTO Normal
MALLI White Dry
MERKKI R42
VALMISTAJA Swedish Match

 R42 Cool Mint testissä

Cool Mint White Super Strong maistuu miedosti tupakalta, piparmintulta ja eukalyptukselta. Aika iso pussi joka on pinnaltaan kuiva ja sisältä hivenen kostea. Tämä Dry nuuska on todella vaikea saada valumaan.

Kuinka paljon R42 nuuska sisältää nikotiinia ja muuta faktaa

 • R42 sisältää nikotiinia 26mg/g.
 • Yhdessä kiekossa on 20 pussia
 • Noin 20mg nikotiinia per annos
 • Paino 0.7g pussi
 • Swedishin matchin merkki
 • Kuusi erilaista makua

R42 nuuskan hinta

R42 nuuskan hinta pääkaupunkiseudulla nyt korona-aikaan, on Odensin luokkaa elikä noin 60€-70€ / torni. Hinta on vieläkin halpa suhteessa laadukkaisiin nuuskiin. Niistä pyydetään jo melkein satasta.  Ruotsissa tolppa R42 nuuskaa maksaa noin 35 – 40 euroa.

Hinnat laivalla (R42 nuuska)

 • Hinta Viking line 38€ torni
 • Hinta Silja Line 40€ torni 

Nuuskaajan arvostelut tästä nuuskasta ovat mielenkiintoisia

Nuuskaaja sivustolta on hauskaa lukea ihmisten arvosteluja R42 pussinuuskasta. Siellä on monta hyvää.

Tässä yksi niistä. 3/5 arvostelu. ” Tuoksu on kuin olisit juuri herännyt teholta, täynnä kuolevia ja haisevia ihmisiä”

Parhaat lailliset korvikkeet R42 nuuskalle

Nikotiinipussien tilaaminen suomeen 4mg vahvuudessa per annospussi on täysin laillista, joten moni onkin korvannut nuuskarallin näillä laillisilla nikotiinipusseilla, jotka toimivat pienemmästä nikotiinipitoisuudestaan huolimatta monen mielestä yhtä hyvin kuin perinteinen nuuskakin. Tosin maku on huomattavasti parempi.

Kauppamme ylivoimaisesti suosituin tuote korvaamaan R42 nuuska ja muut perinteiset nuuskat on Killa Flash. Tämä mintunmakuinen tuote tutulta valmistajalta on huulituntumaltaan erinomainen 0,8 gramman suurella pussillaan, ja käytössä todella edullinen 30 kappaleen rasian ansiosta.

Muita suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi Grantin Ice Cool sekä Klintin Mint.

Kaikissa kauppamme tuotteissa siis alle 4mg nikotiinia per annospussi ja ne ovat laillisesti tilattavissa Suomeen 3kk omaa käyttöä vastaavassa määrässä!

 

Killa Nikotiinipussit

Killa – Niclab Flash 4mg

5.49
11 Bonuspistettä

Klint Nikotiinipussit

Klint – Mint 4mg

4.75
10 Bonuspistettä

Grant Nikotiinipussit

Grant – Ice Cool 4mg

5.25
11 Bonuspistettä

Pussit.comin Mikon kokemuksia R42 nuuskasta

Mikä olisi parempi tapa avata Formulakausi kuin pizza, pari pulloa keppanaa ja purkki nuuskaa?

Max Verstappen Red Bullilta lähtee paalulta. Bottas kolmannesta ruudusta. Ollaan siis jännän äärellä. Saa nähdä miten R42 nuuska potkii.

Avaan purkin ja taas on voimakas teollinen hammastahnan haju välitön. Koko mun pieni kämppä haisee. Pizzan valkosipuli yhdistettynä Pepsodentiin. Ei hyvä. Onneks on kaljaa. Pussit ovat isokokoisia ja takaavat tuhdin huulituntuman. Maku on sama, kun mitä haju lupailee. Vahva hammastahna. En tykkää. Onneksi pussi alkaa aika nopeasti valuttamaan niin pahasti että joudun keskeyttämään leikin jo ihan alkuunsa. Korkea PH-arvo jotenkin ärsyttää ainakin minun suuta ja syljeneritys on todella voimakasta.

Mikko E.

Jos pitäisi laitaa järjestykseen Odens, Siberia ja tämä niin tämä on niistä huonoin. Etova maku ja valuttaa nopeasti. Vaikea sanoa nikotiinipitoisuudesta muuta, kun että olisi varmaan ollut liian vahvaa omaan makuuni.

Perushuomiot R42 nuuskastaR42 Super strong nuuska

 • iso pussi
 • halpa hinta
 • siisti purkki
 • valuttaa nopeesti
 • liian korkea PH-arvo

Tämän R42 Peppermint Super Strong purkin kävin ostamassa nuuskatukusta nimeltä Nuuskakenraali. Hintaa oli vaivaiset 2.70€. Nuuskakairasta R42 hinta oli 2.90€ 

 

R42 nuuskan tuonti Ruotsista

Kun haet nuuskaa Ruotsista, muista että sallittu määrä on uuden lain mukaan vain 1 kg per henkilö. Se on noin 46 purkkia tupakkaa sisältävää pussinuuskaa. Irtonuuska painaa niin paljon enemmän per rasia, että kappalemäärä on vain noin 23. Nuuskaa ei myöskään saa antaa lahjaksi eikä myydä eteenpäin.

 

Nuuskan tuonti ja mahdolliset sakot

Jos tuot yli sallitun määrän ja jäät kiinni ovat seuraamukset merkittävät. Saat sakot ja joudut maksamaan verot. Jo pienestä ylityksestä tulee merkittävä summa. Vahvoja nikotiinipusseja ei saa tuoda ollenkaan. Siinä pääsee rahallisesti vähemmällä mutta syyllistyy lääkeainerikokseen.

 

Pussit.comin lailliset nikotiinipussit ja vapet vaihtoehtona R42 nuuskalle

Vaihtoehtona tupakallle ja R42 nuuskalle kannattaa miettiä nikotiinipusseja. Pussit.com on Suomen johtava nikotiinipussien myyjä, jonka valikoimasta varmasti löydät mieluisan tuotteen, joiden jälkeen ei Kapten Mintejä, Pabloja ja Ettaneita tee mieli. Nikotiinipussien lisäksi myös nikotiinittomat ja kertakäyttöiset sähkötupakka -tuotteet löytyvät nykyisin valikoimastamme. Nekin ovat laillisesti tilattavissa Suomeen ilman rajoituksia

Nopea toimitus suoraan kotiovellesi.

Suosittuja merkkejä meillä on ollut:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *