R42 nuuska – Swedish match

Nikotiinipussit

Halusin selvittää kaikki nämä Suomessa laittomat vahvat nuuskamerkit. Jostain syystä moni niistä pitää, ja piemeiltä markkinoilta ostaa. Pussit.com kannustaa vaihtamaan laittoman nuuskan Suomessa laillisiin mietoihin nikotiinipusseihin.

Swedish Matchin versio vahvasta tupakkaa sisältävästä pussinuuskasta on R42. Siinä on valmistajan mukaan yhdistetty mintun voimakas maku samalla kun pussi pyritty tekemään kuivaksi ja PH-arvo korkeana. Kuiva pussi yhdistettynä korkeaan nikotiinipitoisuuteen ja korkeaan PH-arvoon pitäisi takaa voimakkaan ja tehokkaan nikotiinin potkun.

Nuuskan vahvuus ei ole pelkästään kiinni nikotiinipitoisuudesta. Siihen vaikuttaa myös kosteustasapaino, pussin koko ja kuinka emäksinen se on. R42 nuuskassa Swedish match on pyrkinyt optimoimaan nämä kaikki, jotta nuuskakokemus olisi vahvin mahdollinen.

R42 nuuska kokemuksia

Mikä olisi parempi tapa avata Formulakausi kuin pizza, pari pulloa keppanaa ja purkki R42?

Max Verstappen Red Bullilta lähtee paalulta. Bottas kolmannesta ruudusta. Ollaan siis jännän äärellä. Saa nähdä miten R42 potkii.

Avaan purkin ja taas on voimakas teollinen hammastahnan haju välitön. Koko mun pieni kämppä haisee. Pizzan valkosipuli yhdistettynä Pepsodentiin. Ei hyvä. Onneks on kaljaa.

Pussit ovat isokokoisia ja takaavat tuhdin huulituntuman. Maku on sama, kun mitä haju lupailee. Vahva hammastahna. En tykkää. Onneksi pussi alkaa aika nopeasti valuttamaan niin pahasti että joudun keskeyttämään leikin jo ihan alkuunsa. Korkea PH-arvo jotenkin ärsyttää ainakin minun suuta ja syljeneritys on todella voimakasta. Jos pitäisi laitaa järjestykseen Odens, Siberia ja R42 niin tämä on niistä huonoin. Etova maku ja valuttaa nopeasti. Vaikea sanoa nikotiinipitoisuudesta muuta, kun että olisi varmaan ollut liian vahvaa omaan makuuni.

  • iso pussi
  • halpa hinta
  • siisti purkki
  • valuttaa nopeesti
  • liian korkea PH-arvo

R42 hinta

Tämän purkin kävin ostamassa nuuskatukusta nimeltä Nuuskakenraali. Hintaa oli vaivaiset 2.70€. Nuuskakairasta R42 oli tilapäisesti loppu.

Nuuskan tuonti Ruotsista

Kun haet nuuskaa Ruotsista, muista että sallittu määrä on vain 1kg per henkilö. Se on noin 46 purkkia tupakkaa sisältävää pussinuuskaa. Irtonuuska painaa niin paljon enemmän per rasia, että kappalemäärä on vain noin 23. Nuuskaa ei myöskään saa antaa lahjaksi eikä myydä eteenpäin.

Nuuskan tuonti sakot

Jos tuot yli sallitun määrän ja jäät kiinni ovat seuraamukset merkittävät. Saat sakot ja joudut maksamaan verot. Jo pienestä ylityksestä tulee merkittävä summa. Vahvoja nikotiinipusseja ei saa tuoda ollenkaan. Siinä pääsee rahallisesti vähemmällä mutta syyllistyy lääkeainerikokseen.

Pussit.com

Vaihtoehtona tupakalle ja nuuskalle kannattaa miettiä nikotiinipusseja. Pussit.com on Suomen johtava nikotiinipussien myyjä, jonka valikoimasta varmasti löydät mieluisan tuotteen. Nopea toimitus suoraan kotiovellesi. Suosittuja merkkejä meillä on ollut:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *