Chainsaw nuuska

Nuuskaa haaparannasta

Uusi päivä ja uusi nuuskapurkki sekä merkki. Tänään ajattelin aamukahvin ja Hesarin kanssa nauttia ja maistaa miltä Chainsaw nuuska tuntuu ylähuulessa. 

Chainsaw hinta

Kaikki vahvat nuuskamerkit, Odens, R42, Siberia, Killa ja Pablo, joita tällä viikolla olen käyttänyt, olen itse tuonut Haaparannasta. Suurimman osan niistä ostin hintatietoisena Nuuskakairan tukusta.

Suomessa perinteinen tupakkaa sisältävä nuuska on yksiselitteisesti laiton tuote myydä, joten suosittelemme lopettamaan nuuskankäytön laillisten, alle 4mg nikotiinia per annospussi sisältävien nikotiinipussien avulla.

Chainsaw pussinuuska

Chainsaw nuuska on Ruotsalaisen V2 Tobaccon valmistama kuiva pussinuuska, joka on tuotu markkinoille haastamaan huippusuositun Odensin, tuon Suomalaisten lemmikinkin, joka tunnetaan paremmin nimellä Denssi.

Mun tänään valitsema purkki on tarkalta malliltaan Chainsaw Cold Dry White.

Chainsaw markkinoi tuotettaan näin. Chainsaw Cold Dry White nuuska maistuu voimakkaan minttuiselta, on nikotiinipitoisuudeltaan ultra-vahva ja hinnaltaan halpa.

Ruotsissa muuttui hiljattain laki, joka vaatii, että nuuskapurkissa on oltava vähintään 20 kappaletta annospusseja. Niinpä tässä minunkin purkissa nyt on. Aikaisemmin Chainsawssa oli vain 13 nikotiiniannospussia.

Chainsaw Cold Dry White nuuskapurkki sisältää siis nykyään 20 kappaletta nikotiinipusseja, painaa 16g ja jonka nikotiinipitoisuus on 22mg/g. Kun pussit painavat 0.8g kappale tarkoittaa se, että yhden annospussin vahvuus on 17.6mg nikotiinia.

Chainsaw nuuska kokemuksia

Avaan kannen ja sieraimiin pöllähtää vahva piparmintun haju. Itse nuuskapussit ovat aika kuivia mutta kuitenkin pehmeitä ja antavat oikein mukavan huulituntuman. Porauksen ja pistelyn huomaa huulessa välittömästi. Nikotiiniin potku on myös välitön ja todella voimakas. Pistely kuitenkin loppuu aika nopeasti ja pussi alkaa enemmänkin tuntua viileeltä. Maku on pirteä piparminttu sekoitettuna mietoon metholin raikkauteen. 

Nikotiinipusseja käyttäessä pystyn pitämään pussia vajaan tunnin huulessa, näissä vahvoissa, joihin en ole tottunut on jo 10 minuuttia aika paljon. Tämä kuitenkin pysyi hyvin huulessa 30min. Chainsawsta tulikin uusi suosikki perinteisen vahvan ruotsalaisen nuuskan puolella. Kaikin tavoin ok kokemus. En kuitenkaan suosittele kenellekään, että totuttaa elimistön noin vahvoihin annoksiin. Nikotiiniin tottumaton saisi varmaan myös Chainsawsta itselleen todella pahan ja heikon olon aikaiseksi. Jos kuitenkin pidät vahvasta ruotsalaisesta pussinuuskasta tämä saattaisi olla sinun valintasi.

  • parempi kuin Odens
  • halpa
  • laadukas iso pussi
  • huono saatavuus
  • laiton Suomessa

Vaihtoehtona nikotiinipussit

Jos haluat nuuskalle korvikkeen, tai jos haluat lopettaa nuuskan tai tupakan käytön kokonaan, suosittelen nikotiinipusseja vieroitusoireden ehkäisemiseksi.

Pussit.com on Suomen markkinajohtaja Suomeen netistä tilattavissa nikotiinin itsehoitolääkkeissä. Voit tilata kerralla kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän, joka tuotteesta riippuen noin 108 purkkia. Kaikkiin yli 100 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen. Läpinäkyvää ja rehellistä toimintaa. Jokainen asiakas on meille VIP-asiakas.

UPS hoitaa paketin kotiovellesi parissa, kolmessa arkipäivässä.

Jos pidät vahvasta nuuskasta ja jäisestä porauksen tunteesta huulen alla suosittelen kokeilemaan Shiron Fresh mintiä tai 77 Pouchesin Ice Mintiä.

Jos kaipaat nikotiinipussiin muuta makua kuin poraavaa ja jäistä tunnetta suosittelen lukemaan meidän artikkelin parhaista nikotiinipusseista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *