Killa nuuska arvostelu & 4mg nikotiinipussit laillisesti Suomeen

Killa nikotiinipussit

Sisällysluettelo

Tuli niin paljon positiivista palautetta teiltä arvon lukijat edellisestä Pablo nuuska-arvostelusta, että innostuin tekemään uuden testin. Tällä kertaa kokeilussa on Killa nuuska eri muodoissaan. Killa nuuska on todella suosittua monessa Euroopan maassa.

Se on kanssa mallia supervahva nikotiininuuska niin kuin Pablo ja perinteisen nuuskan puolelta T45 nuuska, Ettan nuuska, Kapten Mint nuuska, R42 nuuska, Odens Cold Dry ja Siberia.

Ennen varsinaista Killa nuuskan arvostelua, ota tämä huomioon

Yli 4mg per annospussi -vahvuisen Killa nuuskan myyminen Suomessa tai tilaaminen netin kautta Suomeen on yksiselitteisesti laitonta. Suosittelemme lopettamaan nuuskan käytön mietojen nikotiinipussien avulla, joiden tilaaminen Suomeen on laillista.

Kaupassamme on nyt saatavilla yksinoikeudella huikea uutuustuote Killa Flash, jossa on 4mg nikotiinia per annostyyny. Tämän tuotteen tilaaminen Suomeen on siis täysin laillista 3 kk annosmäärän verran!

Luettuasi Pussit.comin asiakkaiden arviot Killa Flash -nikotiinipusseista, ymmärrät että kyseessä on tuote, jonka jälkeen et tavallista Killa nuuskaa tai Odensia kaipaa.

Asiakkaiden arvioita Killa nuuskan pikkuveljestä, Pussit.comin 4mg Niclab Flash -nikotiinipusseista

Killa nuuska vai Niclab Flash? Arvosteluita

Killa Flash – Nikotiinipussi ja pari muuta vastaavaa suosittua, laillisesti Suomeen tilattavissa olevaa tuotetta

Ale!
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Killa nuuskan ja nikotiinipussien valmistus

Killa Cold Mint Extra Strong nuuskaKilla nuuska valmistetaan Ruotsissa. Kyseessä on liettualainen valmistaja joka haluaa pitää laadun hyvänä. Siksi Ruotsi.

Idea tuotteelle on sama kuin kaikissa nikotiinipusseissa.

On pyritty valmistamaan tuote, joka

 1. sisältää nikotiinia, mutta
 2. ei sisällä perinteisen nuuskan myrkkyjä ja
 3. on huomattavasti terveellisempää kuin tupakka.

Tupakan palamisprosessissa syntyy valtava määrä myrkkyjä, jotka rasittavat elimistöä. Nikotiinipussit eivät valu eikä värjää hampaita. Nikotiininuuska ei myöskään rasita keuhkoja.

Killa nikotiinipussien ja nuuskan hinta sekä ostaminen Virosta ja Ruotsista

Killa Cola nuuska Extra StrongKilla nuuskaa voi ostaa useasta Euroopan maasta. Naapurimaista Ruotsista ja Virosta.

Tallinnan Nuuskatorissa on esimerkiksi laaja Killa nuuska -valikoima. Yhteensä kahdeksan eri makua.

Killan hinta Virossa ja Nuuskatorin myymälässä on halpa. Vain 39.95€ torni. Tupakkaan verrattuna kyseessä on todella edullinen tuote.

Suomessa ei ole laillista myydä Killa nuuskaa. Se on aivan liian vahvaa. Suomessa raja on 4mg nikotiinia per annospussi ja tuotteen on tarkoitus toimia tupakan tai nuuskan lopettamisen vieroitusoireden helpottamiseksi, eikä se saa tällöin sisältää tupakkaa.

Killa nuuska -kokemuksia

Noniin, on taas aika laittaa pussi yläpeltiin ja tunnustella miltä tuntuu.

Oho! Todella nopea ja voimakas nikotiinin potku. Haju rasiaa avatessa on aika pistävä minttu. Taas tietää jo pelkästä hajusta, että kyseessä on vahva tuote. Polte huulen alla on aika jäätävä. Tällä kertaa ei heikota ja pystyn pitämään pussia yli 30min huulessa. Jos oli mulla nikat aikaisemmin niin ei ainakaan enää ole.

Voin kuvitella, että aamun kun käynnistää kahvilla ja Killa nuuskalla, ei saa WC olla 20 metriä kauempana. On tämäkin silti turhan vahva tuote.

 • laadukas pussi
 • kestää pitkään
 • riittoisa tuote
 • todella vahvaa

Pussit.comin Mikon tähtiarvostelu Killa nuuskalle:

4.3/5

Killa nuuskan maut ja nikotiinipitoisuus

Killa nuuska BlueberryKilla nikotiinipusseja ja nuuskaa on tarjolla useaa eri makua ja voimakkuutta. Tässä kahdeksan tuotetta jotka kaikki ovat Nuuskatorin valikoimassa.

Nikotiinipitoisuus on noin 25mg/g ja pussit ovat mallia slim ja painavat 0.5g.

 • 13 EXTREME
 • Cold Mint Extreme
 • Spearmint Extreme
 • Cold Mint Extreme
 • Melon Extreme
 • Blueberry 
 • Watermelon 
 • Cola Extreme
 • Pineapple

Vaihtoehtona Killa nuuskalle nikotiinipussien tilaaminen netistä Suomeen

Kauppamme Killa Flash -tuote on siis täydellinen vaihtoehto Killa nuuska -faneille, jotka haluavat tilata laillisesti Suomeen tuttua merkkiä 4mg per annospussi -vahvuudessa.

Jos kaipaat muita nikotiinipusseja, jonka avulla lopettaa nuuskankäyttö, niin käy kurkkaamassa Pussit.comin valikoima. Reilusti merkkejä ja makuja, reiluun hintaan. Kaikki myytävät tuotteet soveltuvat Suomeen netin kautta laillisesti tilattaviksi. UPS toimittaa paketin kotiovellesi vain 2-3 arkipäivässä ja Smartpost keskimäärin päivän hitaammin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon Killa nuuskassa on nikotiinia?

Killa nuuska sisältää nikotiinia noin 25mg/g, eli kyseessä on erittäin vahva tuote nikotiinipitoisuudeltaan. Killa Flash -nikotiinipusseissa nikotiinia on sen sijaan miedot 4mg/annospussi, joten ne ovat sekä laillisesti tilattavissa netin kautta Suomeen, että myös terveellisempi vaihtoehto.

Saako Killa nuuskaa Virosta?

Kyllä, Killa nuuskaa voi ostaa laillisesti laivamatkallaan Tallinnasta. Killaa saa myös rajan takaa länsinaapuristamme. Netistä vahvaa Killaa ei voi tilata laillisesti, mutta 4mg nikotiinia per annospussi sisältävää Killa Flash -tuotetta voi tilata Pussit.comista laillisesti Suomeen netin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *