Pablo nuuska

Pablo nuuska

Meille tulee aika ajoin asiakkailta toiveita, että tekisimme nuuska-arvosteluja blogiimme. Yksi eniten pyydetty merkki on ollut Pablo nuuska.

Muistutamme, että tämänkin tuotteen myyminen Suomessa, tai sen tilaaminen netin kautta on yksiselitteisesti laitonta Suomen tupakkalain mukaan. Sivustollamme myytävien, Suomeen laillisesti tilattavien ja mietojen nikotiinipussien avulla nuuskankäyttö on helpompaa lopettaa.

Mä olen vältellyt Pabloa tähän päivään asti. Nyt siihen kuitenkin tarjoitui tilaisuus ja ajattelin kirjoittaa siitä jokusen sanan.

Pabloa valmistaa Ruotsalainen NGP Empire Sweden Ab. Ruotsalaisuus on yleensä nuuskassa laadun tae. Valmistusprosesseja valvotaan tarkasti, sekä nuuskan että nikotiininuuskan. 

Nikotiinia tässä nikotiininuuskassa on purkin tietojen mukaan 50mg/g. Purkki muuten on todella tyylikäs ja cool. Kannessa on itse Pablo ja pari revolveria.

Purkki Pabloa painaa 10g ja rasia sisältää 20 nikotiinipussia. Pussikoon ollessa 0.5g on annosvahvuus siis 25mg nikotiinia.

En ymmärrä mikä järki on tehdä näin vahvoja nikotiininuuskia ylipäätänsä. Normaaleille ihmisille tulee paha olo jo noin 20mg/g tuotteista. Nikotiininuuskasta tosin imeytyy elimistöön vain noin 20%. Ja tähänkin varmaan tottuu. En voi millään suositella tätä tuotetta kenellekään.

Pablo nuuska kokemuksia

Käyn ulkomaalaisessa nettikaupassa katsomassa, mitä tuotteesta sanotaan. Tuotteen makumaailman pitäisi ilmoituksen mukaan olla, “Kuin piparminttun ja vihermintun kättely” ja ”Pablo takaa rentoutuneen mielihyvän tunteen”. Selvä, ei sit muuta kuin kokeilemaan!

Avaan purkin ja heti voi haistaa, että kyseessä on vahva tuote. Haju on todella pistävä. Joku piparmintun ja ydinjätteen yhdistelmä. Nikotiinipussi itsessään vaikuttaa olevan oikein laadukkaasti tehty. Nikotiinipussi on pehmeä ja valmistettu mukavan tuntuisesta materiaalista.

Ja sitten Pabloa yläpeltiin. Voimakas polttelu ja poraaminen alkaa välittömästi huulen alla. Nikotiinin potkun tuntee välittömästi. Ja tämä todellakin kolahtaa päähän. Normaalisti pidän nikotiinipussia huulessa noin 30min. Pablon kohdalla joudun luovuttamaan jo kymmenen minuutin kohdalla. En siksi että nikotiinipussi olisi jo märkä tai alkanut valumaan vaan oman heikon olon takia. Tuntuu että olisi saanut jonkin asteisen myrkytyksen.

Minä olen varmaan sen verran tissiposki, ettei tämän vahvuiset tuotteet ole minua varten. Pabloa ei tosin Suomeen netistä saa tupakkalain mukaan tilattuakaan.

Pablon hyvät puolet

  • Ei värjää hampaita
  • Nousee hattuun
  • Ei tule käytettyä koko purkkia päivässä
  • On niin vahvaa, että pussin voi käyttää kahteen otteeseen

Jos kuitenkin haluat Pabloa ostaa laillisesti, niin voin kertoa että torni Pabloa Tallinnassa maksaa 49€.

Nuuskaa Virosta

Nuuskan myyminen Virossa on kiellettyä mutta vahvoja nikotiinipusseja sieltä saa ostaa. A-terminaalin naapurissa, siis mihin Eckeröline ja Viking line tulevat onkin yksi Tallinnan tyylikkäämmistä nuuskakaupoista, Nuuskatori nimeltään osoitteessa Sadama 25/3. Nyt kun myös Tallinnan satamaan on valmistumassa uusi silta, myös Tallinkilta on lyhyt vain 200m kävelymatka sinne.

Nuuskatorissa on todella laaja ja halpa valikoima erimakuisia laadukkaita nikotiininuuskia, CBD:tä ja sähkötupakkanesteitä. Henkilökunta osaa jonkun verran Suomea ja on muutenkin todella ystävällisiä. Omistaja selvästi omaa hyvän maun. Myyjät on kaikki seksikkäitä nuoria tyttöjä. Siitä iso plussa.

Nikotiinipussit netistä

Jos olet niin kuin minä, etkä tykkää Pablon vahvuisista nikotiinipusseista käy katsomassa meidän valikoima. Pussit.com on Suomen johtava nikotiinipusseja myyvä verkkokauppa. Erittäin laaja valikoima, halvat hinnat ja Suomen nopein toimitus. Suosittelen lopettamaan nuuskankäytön Suomeen laillisesti tilattavissa olevien nikotiinipussien avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *