Pablo nuuska arvostelu & paras laillinen vaihtoehto

Pablo nuuska arvostelu ja laillinen vaihtoehto

Sisällysluettelo

Meille tulee aika ajoin asiakkailta toiveita, että tekisimme nuuska-arvosteluja blogiimme. Yksi eniten pyydetty merkki on ollut Pablo nuuska. 

Muistutamme, että tämänkin tuotteen myyminen Suomessa, tai sen tilaaminen netin kautta on yksiselitteisesti laitonta Suomen tupakkalain mukaan. Sivustollamme myytävien, Suomeen laillisesti tilattavien ja mietojen nikotiinipussien avulla nuuskankäyttö on helpompaa lopettaa.

Mä olen vältellyt Pablo nuuskaa tähän päivään asti. Nyt siihen kuitenkin tarjoitui tilaisuus ja ajattelin kirjoittaa siitä jokusen sanan.

Kuka valmistaa Pablo nuuskat?

Pablo nuuska Ice ColdPablo nuuskaa valmistaa Ruotsalainen NGP Empire Sweden Ab. Ruotsalaisuus on yleensä nuuskassa laadun tae. Valmistusprosesseja valvotaan tarkasti, sekä nuuskan että nikotiininuuskan. 

Nikotiinia tässä nikotiininuuskassa on purkin tietojen mukaan 50mg/g. Purkki muuten on todella tyylikäs ja cool. Kannessa on itse Pablo ja pari revolveria.

Pablo nuuskan rasian paino ja tuotteen nikotiinipitoisuus

Faktoja Pablo nuuskasta:

 • Rasian paino: 10g
 • Nikotiinipusseja rasiassa: 20 kpl
 • Pussikoko: 0.5g
 • Annosvahvuus: 25mg nikotiinia.

En ymmärrä mikä järki on tehdä näin vahvoja nikotiininuuskia ylipäätänsä. Normaaleille ihmisille tulee paha olo jo noin 20mg/g tuotteista. Nikotiininuuskasta tosin imeytyy elimistöön vain noin 20%. Ja tähänkin varmaan tottuu. En voi millään suositella tätä tuotetta kenellekään.

Paremman makuiset nikotiinipussit, joiden avulla voit korvata Pablo nuuskan

Nuuskankäyttäjien suosikki korvaamaan perinteinen nuuska, kuten Pablo nuuska, on erityisesti Chapo White, jonka suuri pussikoko ja riittoisa 30 kappaleen rasia tekevät siitä tämän hetken markkinoiden ylivoimaisesti parhaan tuotteen.

Myös Killa Flash on niin laadukas tuote, että moni ei enää sitä kokeiltuaan tavallista nuuskaa kaipaa.

Muita vastaavia erittäin laadukkaita ja suosittuja tuotteita ovat Grant Mint, sekä Klint Liquorice.

Ale!
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl
4.79
10 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.69€/kpl
20-49 kpl
4.59€/kpl
50+
4.49€/kpl

Pablo nuuska kokemuksia ja arvostelu

Pablo logoKäyn ulkomaalaisessa nettikaupassa katsomassa, mitä tuotteesta sanotaan. Tuotteen makumaailman pitäisi ilmoituksen mukaan olla, “Kuin piparminttun ja vihermintun kättely” ja ”Pablo nuuska takaa rentoutuneen mielihyvän tunteen”. Hieman tulee mieleen T45 Peppermint makukuvauksesta.

Selvä, ei sit muuta kuin kokeilemaan!

Avaan purkin ja heti voi haistaa, että kyseessä on vahva tuote. Haju on todella pistävä. Joku piparmintun ja ydinjätteen yhdistelmä. Nikotiinipussi itsessään vaikuttaa olevan oikein laadukkaasti tehty. Nikotiinipussi on pehmeä ja valmistettu mukavan tuntuisesta materiaalista. Ja sitten Pabloa yläpeltiin. Voimakas polttelu ja poraaminen alkaa välittömästi huulen alla. Nikotiinin potkun tuntee välittömästi. Ja tämä todellakin kolahtaa päähän. Normaalisti pidän nikotiinipussia huulessa noin 30min. Pablon kohdalla joudun luovuttamaan jo kymmenen minuutin kohdalla. En siksi että nikotiinipussi olisi jo märkä tai alkanut valumaan vaan oman heikon olon takia. Tuntuu että olisi saanut jonkin asteisen myrkytyksen.

Minä olen varmaan sen verran tissiposki, ettei tämän vahvuiset tuotteet ole minua varten. Pabloa ei tosin Suomeen netistä saa tupakkalain mukaan tilattuakaan.

Pablo nuuskan hyvät puolet:

 • Ei värjää hampaita
 • Nousee hattuun
 • Ei tule käytettyä koko purkkia päivässä
 • On niin vahvaa, että pussin voi käyttää kahteen otteeseen

Pussit.comin Mikon tähtiarvostelu Pablo nuuskasta

1/5

Jos kuitenkin haluat Pabloa ostaa laillisesti, niin voin kertoa että torni Pabloa Tallinnassa maksaa 49€.

Pablo nuuskaa Virosta noudettuna

Pablo X-Ice Cold nuuskaPablo nuuskan myyminen Virossa on kiellettyä mutta vahvoja nikotiinipusseja sieltä saa ostaa. A-terminaalin naapurissa, siis mihin Eckeröline ja Viking line tulevat onkin yksi Tallinnan tyylikkäämmistä nuuskakaupoista, Nuuskatori nimeltään osoitteessa Sadama 25/3.

Nyt kun myös Tallinnan satamaan on valmistumassa uusi silta, myös Tallinkilta on lyhyt vain 200m kävelymatka sinne. Tallinnan laivoiltakin vahvan nikotiininuuskan ostaminen onnistuu.

Nuuskatorissa on todella laaja ja halpa valikoima:

 • erimakuisia laadukkaita nikotiininuuskia
 • CBD:tä
 • sähkötupakkanesteitä

Henkilökunta osaa jonkun verran Suomea ja on muutenkin todella ystävällisiä. Omistaja selvästi omaa hyvän maun. Myyjät on kaikki seksikkäitä nuoria tyttöjä. Siitä iso plussa.

Nikotiinipussit netistä Pablo nuuskan tilalle

Jos olet niin kuin minä, etkä tykkää Pablon vahvuisista nikotiinipusseista käy katsomassa meidän valikoima. Pussit.com on Suomen johtava nikotiinipusseja myyvä verkkokauppa. Erittäin laaja valikoima, halvat hinnat ja Suomen nopein toimitus. Suosittelen lopettamaan nuuskankäytön Suomeen laillisesti tilattavissa olevien nikotiinipussien avulla.

 

One thought on “Pablo nuuska arvostelu & paras laillinen vaihtoehto

 1. Esa Urnberg says:

  Joo Pablo kyllä poras nii et itseltä lähti kuulo 12000hz ylöspäin. Ruotsinlaivafiilis ilman mukavaa nousuhumalaa. Herää tosiaan kysymys että mikä järki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *