Nikotiinipussit kokemuksia

Nikotiinipussit netistä

Päivitetty 19.02.2022

Jos olet kiinnostunut nikotiinipusseista niin tässä pieni info-paketti tuotteeseen ja alaan liittyen. Pussit.com on Suomen johtava nikotiininuuskaa myyvä verkkokauppa. Olemme toimineet vuodesta 2020 ja toimintamme ja tajontamme kasvaa kovaa vauhtia. Tarkoituksena on saada Suomalaiset lopettamaan tupakan polton ja siirtymään vähemmän haitaiilisiin nikotiinituotteisiin ja lopuksi lopettamaan kokonaan.

Nikotiinipussit hinta

Kaikki meillä myytävät tuotteet maksavat 4.90-5.90€. Suomessa myytävä Zonnic-nikotiinipussit maksavat noin 7€ purkki huoltoasemilla ja kioskeilla. Tupakka-askit maksavat melkein jo 9 euroa ja hinnat nousevat vain joka vuosi.

Nikotiinipussit netistä

Netistä voi nykyään tilata laadukkasta nikotiininuuskaa kaikkialle Suomeen. Suoraan kotiovelle tai lähimmälle postin noutopisteelle. Keskimääräinen toimitusaika on 2-3 arkipäivää. Yli sadan euron tilaukseen ilmainen postitus. Muuten postitus on 10€, kiinteä hinta.

Nikotiinipussit Suomessa

Suomessa on tosiaan vain yhtä merkkiä tarjolla. Zonnic Mint 2mg ja Zonnic Mint 4mg. Pussit ovat ohkaisia ja jauhoisia. Purkista puuttuu myös herrasmieslokero käytetyille joka hankaloittaa käytettävyyttä. Et pääse käytetystä pussista niin vaan eroon.

Nikotiininuuskaa Virosta

Virossa saa myydä yli 4mg sisältäviä nikotiininuuskaa. Tarjonta on todella laajaa ja nikotiininuuska onkin Virossa super-suosittua. Paras paikka ostaa nikotiininuuskaa on Tallinnan A-terminaalin edustalla oleva Suomalaisille suunnattu Nuuskatori. Kattava valikoima ja ystävällinen ja nätti suomea puhuva henkilökunta. Käy netistä kurkkaamassa Nuuskatorin valikoima osoitteessa Gobacco.eu. Tarjolla on myös jopa Odens Cold Dryta vahvempia pusseja sekä CBD:tä ja sähkötupakkaa.

Nikotiinipussit 4mg

Markkinoille on pikkuhiljaa alkanut virtaamaan myös alle 4mg nikotiininuuskaa. Pussit.com myy tällä hetkellä esimerkiksi isoja ruotsalaisia merkkejä kuten Shiro, ZYN, XQS ja Nordic Spirit. Kaikilta valmistajilta on runsaasti eri makuja valittavina.

Nikotiinipussit Tulli

Kaikki alle 4mg nikotiinia sisältävä nikotiininuuska on laillista tilata ETA-alueelta Suomeen. Tulli noudattaa asiassa Fimean ohjetta. Nikotiininuuska lasketaan Suomessa lääkelain piiriin eikä tupakkatuotteksi. Nikotiininuuska onkin viimeisen kahden vuoden aikana tullut suomen eniten myyty itsehoitolääke. Nikotiininuuskaa myydään jopa enemmän kuin särkylääkkeitä. Voit tilata 3kk käyttöä vastaavan määrän netistä ilman huolta että Tulli ne pysäyttää. Kolmen kuukauden itsehoitolääkemäärä on noin 108 nikotiininuuskapurkkia, riippuen tuotteen vahvuudesta.

Nikotiinipussit haitat

Nikotiininuuska oon kiistatta huomattavasti vähemmän haitallista kuin poltettava tupakka. Tuote ei sisällä perinteisen tupakkaa sisältävän nuuskan tai poltettavan tupakan sisältäviä myrkyllisiä aineosia.

Tuote sisältää kuitenkin nikotiinia joka aiheuttaa riippuvuutta. Nikotiininuuska ovatkin tarkoitettu käytettäväksi ainostaan ihmisille jotka pyrkivät nuuskasta tai tupakasta eroon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *