Paras nuuska – Nuuskan hinta Nuuskakairan tukussa

Nuuskan hinta

Sisällysluettelo

Makuja on monia, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Turha makuasioista on kiistellä mutta keräsin tähän blogiin Nuuskakairan Top 10 irtonuuskamerkkiä ja Top 10 pussinuuskamerkkiä asiakkaiden arvostelujen perusteella. Nuuskan hinta on Haaparannasta ja kauppana siis Nuuskakairan tukku. Kaikki listan tuotteet ovat laadukkaita isojen valmistajien nuuskia. Jos haluaa hyvää joutuu maksamaan vähän enemmän. Suurin osa irtonuuskatorneista maksaa 51€. Laadukkaimmat pussinuuskatornit taas vastaavasti 41€. Haaparannan nuuskatukuissa on tunnetusti aika halvat hinnat. Pääkaupunkiseudulla joutuu maksamaan pimeästä Denssi-tornista jo päälle 70 Euroa. Ruotsi on ainoa EU-maa jossa vielä saa myydä perinteistä tupakkaa sisältävää nuuskaa. Sen myyminen netissä Ruotsin ulkopuolelle on kuitenkin kiellettyä. Lue myös, kuinka monta tornia nuuskaa saa tuoda Suomeen.

Muistutan heti alkuun, että näiden tuotteiden myyminen ja tilaaminen Suomeen on yksiselitteisesti laitonta Suomen tupakkalain mukaan. Ne ovat myös terveydelle huomattavasti haitallisempia, kuin nikotiinipitoisuudeltaan miedommat nikotiinipussit, joiden tilaaminen on Suomeen laillista. Pussit.com suositteleekin lopettamaan nuuskankäytön mietojen nikotiinipussien avulla.

Mitkä ovat parhaat nikotiinipussit korvaamaan perinteinen nuuska?

Pussit.comin verkkokaupasta löytyy useita maukkaita tuotteita, joita kokeiltuaan nuuskankäyttäjät usein vaihtavat nuuskarallin paremman makuisiin ja laillisesti Suomeen netistä tilattavissa oleviin nikotiinipusseihin.
 
Suosituin tuotteemme nuuskankäyttäjien keskuudessa on meillä yksinoikeudella myynnissä oleva, huippulaadukkaan valmistajan Chapo White – Brutal Cold, jonka raikkaan laadukas mintunmaku ja isot pussit toimivat huulessa todella hienosti. 30 kappaleen riittoisa rasia tekevät tästä tuotteesta huippuedullisen!
 
Myös Killan Flash, joka maistuu maukkaalta mintulta, ja suuret 0,8 gramman pussit tuovat hienon huulituntuman.
 
Muita hyviä vaihtoehtoja ovat hienosti poraava Grant Ice Cool sekä hienostuneelta mintulta maistuva Klint Mint.

ALE-tuotteet

Klint – Mint 4mg

6.40
13 Bonuspistettä

Top 10 parhaat pussinuuskat ja nuuskan hinta Nuuskakairassa

 1. Skruf Slim Mynta 41€
 2. Skruf Stark White 41€
 3. Knekt Original 22€
 4. General G.3 Slim Extra Stark 41€
 5. Lundgrens Skåne Vit 41€
 6. Skruf Slim Fresh White 41€
 7. Skruf Extra Stark 41€
 8. Granit Stark Vit 34€
 9. General Classic Extra Strong 41€
 10. Kapten Vit Mint Extra Stark Hinta ei tiedossa

Top 10 parhaat irtonuuskat ja hinnat Nuuskakairan tukussa

 1. General Classic Extra Strong 51€
 2. Roda Lacket 51€
 3. Probe 51€
 4. General Classic 51€
 5. Göteborgs Rapé
 6. Skruf stark 51€
 7. Ettan 51€
 8. Grov 51€
 9. Göteborgs Prima Fint 51€
 10. Mustang 40€

Ruotsin myydyimmät nuuskat

Top 5 nuuskat

 1. Knox
 2. Lundgrens
 3. LD
 4. One
 5. Xrange/XR

Top 5 nuuskat miehillä

1. Knox
2. Lundgrens
3. One
4. Ld
5. Granit

Top 5 nuuskat naisilla

1. Knox
2. Xr
3. Ld
4. Offroad
5. Kapten

Jos ei tällä hetkellä aukea Nuuskakairan tukku tai Haaparannan raja sinulle niin katso meidän valikoima. Pussit.com. Suomen laajin valikoima nikotiinipusseja kotiin toimitettuna. Nopeasti kaikkialle Suomeen. Nikotiinipusseja löytyy joka lähtöön. On makeeta pussia ja hapanta pussia. Kokoja on useampaa eri kokoa. Merkeistä mainittakoon Shiro, Lyft, Zyn , Nordic Spirit ja XQS. Kaikki ruotsalaisia huippumerkkejä. Valikoima päivittyy melkein viikottain. Löydät varmasti oman suosikkisi.

Maksutapoina käyvät kaikkien kotimaisten pankkien verkkopankit, pankkikortit ja jos osamaksua ja luottoa kaipaat niin Klarna.

Nikotiinipussit toimivat loistavana itsehoitolääkkenä nuuskan ja tupakan lopettamisen yhteydessä ilmenevien vieroitusoireiden hoidossa.

Meillä myytävät nikotiinipussit ovat huomattavasti laadukkaampia kuin kioskeissa ja huoltoasemilla myytävä Zonnic. Ja hinta on kuitenkin edullisempi, puhumattakaan tupakan hintaan verrattuna. Zonnic maksaa noin 7 euroa kun meidän nikotiinipussit maksavat 4.90-5.90€. Tarjoamme ilmaisen postituksen kaikkiin yli 100€ tilauksiin.

Ruotsin top 5 nikotiininuuska miehet

 1. Lyft
 2. Zyn
 3. Nordic Spirit
 4. Skruf Super White
 5. On! 

Ruotsin top 5 nikotiiniuuska naiset

 1. Lyft
 2. Zyn
 3. On!
 4. Nordic Spirit
 5. Skruf Super White 

Ruotsin nuuskatilanne

Ruotsi on tunnettu siitä että se on ainoa maa jossa tupakkatuotteissa käytetään enemmän nuuskaa kuin tupakkaa.

Noin miljoona Ruotsalaista nuuskaa säännöllisesti. Heistä noin 80% on miehiä ja 20% naisia. Tämä tarkoittaa siis että 24% kaikista mieheistä käyttää päivittäin nuuskaa ja naisista saman tekee 6 prosenttia.

Nuuska ja kansanterveys

Tämä on ruotsin kansanterveydelle aivan loistava asia. Nuuskan ja tupakankäytön välinen suhde. Mitä isompi osa tupakankäyttäjistä saa nikotiinista nuuskasta tupakan sijaan, sen vähemmän on kansanterveydellisiä ongelmia. Nuuskan käytössä ei ole tupakalle tyypillistä palamisprosessia, joten keuhot eivät rasitu ja myrkkyjäkin vapautuu elimistöön huomattavsti vähemmän.

Nuuskankäyttö on kuitenkin vielä selvästi mietoja nikotiinipusseja haitallisempaa, koska nuuska ja sen sisältämä tupakka sisältää erilaisia haitallisia yhdisteitä sekä nikotiinia huomattavasti enemmän kuin miedot nikotiinipussit. Suosittelemmekin lopettamaan nuuskankäytön mietojen nikotiinipussien tai sähkötupakan tyylisten vaping -kynien avulla. Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on itsehoitolääkkeenä laillista alle 4mg per annospussi -vahvuudessa ja kertakäyttöisissä nikotiinittomissa vapeissa ei mitään tuontirajoituksia ole.

2 thoughts on “Paras nuuska – Nuuskan hinta Nuuskakairan tukussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *