Siberia nuuska Suomi kokemuksia

Nikotiinipussit

Nyt ollut kova viikko, kävin Ruotsista hakemassa kilon erimerkkisiä nuuskapurkkeja. Samalla kävin tutustumassa Haaparannan kaikkiin suuriin nuuskatukkuihin kuten legendaariseen Nuuskakairaan. Siberian päivän hinta Nuuskakairassa oli 3.30€ purkki. Suurin osa ostamistani nuuskista on mallia super-vahvoja Suomessa laittomia pussinuuskia. Pablo ja Killa tullut niistä jo aikasemmin testattua, ne tosin ovat tupakattomia nikotiinipusseja. Tänään on viikonlopun kunniaksi Siberia pussinuuskan vuoro.

Siberia nuuskan takana on sama tehdas, joka valmistaa Odens Cold Drytä. Ruotsalainen GN Tobacco on ollut markkinoilla jo yli 10 vuotta ja sinä aikana ehtinyt lanseeraamaan yli 80 erimallista pussinuuskaa.

GN Tobacco on erikoistunut vahvoihin ja voimakkaasti maustettuihin tuotteisiin. Tämä Siberia joka on testissä on mallia cold dry. Kuivasta nuuskasta nikotiini imeytyy nopeammin elimistöön.

Muistathan, että näiden tuotteiden myyminen Suomessa ja niiden Suomeen tilaaminen on yksiselitteisesti laitonta. Sivustomme tarjoaa nuuskankäytön lopettamisen avuksi alle 4mg nikotiinia per annospussi sisältäviä nikotiinipusseja, joita voi tilata itsehoitolääkkeenä Suomeen 3kk käyttöä vastaavan määrän kerrallaan.

Siberia testi

Ja nyt itse testiin. Siberia huuleen ja odottelemaan tuntemuksia. Niitä ei kauan tarvinnut odottaa. Siberia potkaisee kuin lehmä aamulypsyllä. Purkissa lukee cold dry mutta eivät nämä pussit ihan kuivia ole. Itse asiassa yllättävän kosteita. Ideana on kuitenkin, että tuote on niin kuiva, ettei ala valuttamaan. Heti kun avasin purkin tuli tuttu mintun ja myrkyn aromikas sekoitus sieraimiin. Pussi on yllättävän iso ja tuntuu tukevasti huulessa. Se tosin myös näkyy todella selvästi. Mistään käytössä huomaamattomasta tuotteesta ei siis ole kyse. Kirjoittelen tätä artikkelia nyt Siberia huulessa mutta pakko pitää paussia. Heittää sen verran hupussa.

Noiniin, ja takas linjoilla. Oli pakko heittää 10 minuutin käytön jälkeen Siberia mäkeen. Niin heikko olo että päässä surisi ja näkökenttä sumeni. Siberia on nikotiinipitoisuudeltaan noin 5 kertaa vahvempaa kuin normaali ruotsalainen nuuska. En ymmärrä järkeä tällaiselle tuotteelle. Ihan liian vahvaa omaan makuuni enkä kyllä suosittele sitä muillekaan. Itse olen aika kova jäbä omasta mielestäni ja myös tottunut nikotiinipussien ja nuuskan käyttäjä. Ei vaan mitään järkeä totuttaa elimistöä noin korkeisiin nikotiinipitoisuuksiin.

Tuotetiedot lupaa, että nikotiinipussin maku ja nikotiinin välitys on pitkäkestoinen. Tähän ei ikävä kyllä tullut selvyyttä, kun jouduin lopettamaan leikin kesken.

Jos olet koukussa näihin vahvoihin pussinuuskiin, suosittelen että kokeilet jotain kevyempää tai vaihdat suosiolla mietoihin ja Suomeen netistä laillisesti tilattaviin nikotiinipusseihin.

Nikotiinipussit – itsehoitolääke

Jos haluat lopettaa nuuskaamisen tai tupakoinnin kokonaan, suosittelen käymään tutustumassa meidän verkkokauppaan, Pussit.com. Kaupasta löytyy laaja valikoima makuja ja merkkejä, joissa kaikissa nikotiinipitoisuus on noin 4mg per annostyyny. Pussit.com on Suomen johtava nikotiininuuskaa myyvä verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään Suomen lainsäädännön mukaisia alle 4mg nikotiinipusseja. Nikotiinipussit on tarkoitettu itsehoitolääkkeeksi nuuskan tai tupakan lopettamisesta aiheutuvien vieroitusoireiden hoitoon. Aivan kuin Zonnic, mutta maku ja laatu ovat eri maailmasta.

Jos tykkäät Odensin, R42:n ja Siberian poraavasta tunteesta suosittelen kokeilemaan meidän tuotteista joko Shiro Fresh Mintiä tai 77 Ice Mintiä. Näissä molemmissa on aika napakka huulituntuma ja polte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *