Siberia White Dry nuuska arvostelussa

Siberia Cold Dry

Sisällysluettelo

Nyt ollut kova viikko, kävin Ruotsista hakemassa kilon erimerkkisiä nuuskapurkkeja. Samalla kävin tutustumassa Haaparannan kaikkiin suuriin nuuskatukkuihin kuten legendaariseen Nuuskakairaan. Siberian päivän hinta Nuuskakairassa oli 3.30€ purkki. Suurin osa ostamistani nuuskista on mallia super-vahvoja Suomessa laittomia pussinuuskia. Pablo ja Killa tullut niistä jo aikasemmin testattua, ne tosin ovat tupakattomia nikotiinipusseja. Tänään on viikonlopun kunniaksi Siberia pussinuuskan vuoro.

Siberia nuuskan laillisuus Suomessa

Ennen varsinaista arvostelua on hyvä muistuttaa, että Siberia nuuskaa ei voi laillisesti tilata netin kautta Suomeen, eikä sen ostaminen laillisesti Suomessa ole muutenkaan mahdollista.

Suosittelemmekin siis vahvasti vaihtamaan Siberia nuuskan alle 4mg per annospussi nikotiinia sisältäviin nikotiinipusseihin, joita saa Pussit.com -verkkokaupastamme laillisesti kotiovelle Suomeen asti.

Suosituimmat nikotiinipussit korvaamaan Siberia White Dry -nuuska

Suosituin Pussit.com -verkkokauppamme tuote Siberia nuuskan faneille on ylivoimaisesti Chapo White – Brutal Cold, jonka kotoisa nuuskamaisen mintun maku miellyttää perinteiseen nuuskaan tottuneita makunystyröitä. Isot pussit ja huikean riittoisa 30 kappaleen rasia eivät jätä ketään kylmäksi. Yksinkertaisesti supertuote kyseessä.

Myös Killan 30 kappaleen riittoisa rasia ja 0,8 gramman iso hyvin poraava pussi ovat tehneet tästä tuotteesta lyhyessä ajassa supersuositun.

Muita suosikkeja Siberian korvaajiksi kaupassamme ovat Klint Mint ja Grant Ice Cool. Kaikki kauppamme tuotteet ovat siis alle 4mg per annospussi -vahvuudella, ja siten laillisesti Suomeen tilattavissa.

Ale!
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl
Varasto loppu

ALE-tuotteet

Klint – Mint 4mg

4.79
10 Bonuspistettä

Siberia nuuska White Dry Extreme StrongSitten takaisin arvosteluun. Tässä muutamia faktoja tuotteesta:

  • Siberia nuuskan takana on sama tehdas, joka valmistaa Odens Cold Drytä.
  • Ruotsalainen GN Tobacco on ollut markkinoilla jo yli 10 vuotta ja sinä aikana ehtinyt lanseeraamaan yli 80 erimallista pussinuuskaa.
  • GN Tobacco on erikoistunut vahvoihin ja voimakkaasti maustettuihin tuotteisiin.

Tämä Siberia joka on testissä on mallia cold dry. Kuivasta nuuskasta nikotiini imeytyy nopeammin elimistöön.

Muistathan, että näiden tuotteiden myyminen Suomessa ja niiden Suomeen tilaaminen on yksiselitteisesti laitonta. Sivustomme tarjoaa nuuskankäytön lopettamisen avuksi alle 4mg nikotiinia per annospussi sisältäviä nikotiinipusseja, joita voi tilata itsehoitolääkkeenä Suomeen 3kk käyttöä vastaavan määrän kerrallaan.

Siberia nuuska White Dry testissä

Ja nyt itse testiin.

Siberia huuleen ja odottelemaan tuntemuksia. Niitä ei kauan tarvinnut odottaa. Siberia potkaisee kuin lehmä aamulypsyllä. Purkissa lukee cold dry mutta eivät nämä pussit ihan kuivia ole. Itse asiassa yllättävän kosteita. Ideana on kuitenkin, että tuote on niin kuiva, ettei ala valuttamaan. Heti kun avasin purkin tuli tuttu mintun ja myrkyn aromikas sekoitus sieraimiin. Pussi on yllättävän iso ja tuntuu tukevasti huulessa. Se tosin myös näkyy todella selvästi. Mistään käytössä huomaamattomasta tuotteesta ei siis ole kyse.

Pussit.comin Mikon tähtiarvostelu Siberia White Dry nuuskasta:

2.5/5

Kirjoittelen tätä artikkelia nyt Siberia huulessa mutta pakko pitää paussia. Heittää sen verran hupussa.

Noiniin, ja takas linjoilla. Oli pakko heittää 10 minuutin käytön jälkeen Siberia mäkeen. Niin heikko olo että päässä surisi ja näkökenttä sumeni. Siberia on nikotiinipitoisuudeltaan noin 5 kertaa vahvempaa kuin normaali ruotsalainen nuuska.

Siberia nuuska purkkiMiksi Siberia nuuskan pitää olla näin vahvaa?

En ymmärrä järkeä tällaiselle tuotteelle. Ihan liian vahvaa omaan makuuni enkä kyllä suosittele sitä muillekaan. Itse olen aika kova jäbä omasta mielestäni ja myös tottunut nikotiinipussien ja nuuskan käyttäjä. Ei vaan mitään järkeä totuttaa elimistöä noin korkeisiin nikotiinipitoisuuksiin.

Tuotetiedot lupaa, että nikotiinipussin maku ja nikotiinin välitys on pitkäkestoinen. Tähän ei ikävä kyllä tullut selvyyttä, kun jouduin lopettamaan leikin kesken.

Jos olet koukussa näihin vahvoihin pussinuuskiin, suosittelen että joko

  1. kokeilet jotain kevyempää tai
  2. vaihdat suosiolla mietoihin ja Suomeen netistä laillisesti tilattaviin nikotiinipusseihin.

Lailliset nikotiinipussit Siberia nuuskan tilalle

Jos haluat lopettaa nuuskaamisen tai hinnoiltaan täysin överiksi menneen tupakoinnin kokonaan, suosittelen käymään tutustumassa meidän verkkokauppaan, Pussit.com. Kaupasta löytyy laaja valikoima makuja ja merkkejä, joissa kaikissa nikotiinipitoisuus on noin 4mg per annostyyny.

Pussit.com on Suomen johtava nikotiininuuskaa myyvä verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään Suomen lainsäädännön mukaisia alle 4mg nikotiinipusseja. Nikotiinipussit on tarkoitettu itsehoitolääkkeeksi nuuskan tai tupakan lopettamisesta aiheutuvien vieroitusoireiden hoitoon. Aivan kuin Zonnic, mutta maku ja laatu ovat eri maailmasta.

Jos tykkäät Ettan nuuskan, Kapten Mintin, Odensin, R42:n ja Siberian poraavasta tunteesta suosittelen kokeilemaan meidän tuotteista joko:

  1. Shiro Fresh Mintiä tai
  2. 77 Ice Mintiä.

Näissä molemmissa on aika napakka huulituntuma ja polte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *