Paras 4mg nikotiinipussi?

Paras 4mg nikotiinipussi

Päivitetty 19.02.2022

Tässä artikkelissa käymme läpi muutaman hyvän ja ison nikotiininuuskavalmistajan sekä niiden parhaimmat tuotemerkit. Näiden tuotteiden nikotiinipitoisuudet alittavat kotimaassa määritellyn itsehoitotuotteen maksimirajan ( 4mg ) ja ovat täysin laillisia tilata postitse Suomeen. Nikotiininuuska tuli alun perin Suomessa tutuksi Niconovum AB:n kehittämästä, apteekeista ja R-kioskeillakin myytävistä Zonnic 2mg ja 4mg annospusseista. Viimeisen parin vuoden aikana markkinoille on kuitenkin tullut monia pidemmälle kehitettyjä, laadukkaampia ja aspartaamivapaita nikotiinipusseja, joita ei myydä Suomessa lainkaan, mutta joita voi tilata laillisesti kotiin postitse. Zonnic on näihin uutuuksiin verrattuna jauhoinen ohut vanhanaikainen lappu ja netistä laillisesti tilaaminen korvaa autolla rajan takaa nuuskan Suomeen tuonnin mennen tullen. Mikä sitten on Suomeen tilattavista tuotteista paras 4mg nikotiinipussi?

Mitä nikotiinipusseja voi tilata Suomeen?

Suurten valmistajien kaikki 4mg tuotteet ovat tasalaatuisia ja siten luotettavia, joten niiden tuotteita voi Suomeen tilata huoletta. Vältä pienempiä merkkejä, jotka voivat olla valmistettuja epämääräisissä oloissa esimerkiksi Venäjällä, Intiassa tai Unkarissa. Verkosta kun tilaat kannattaa suosia Nikotiininuuska.fi:tä. Kauppasivun kaikki tuotteet ovat laadukkaita 4mg nikotiinipusseja jotka soveltuvat Suomeen toimitettaviksi.

Nikotiinipussikauppa netissä

Pussit.com on Suomen markkinajohtaja netistä tilattavissa nikotiinipusseissa. Tarjoamme myös laajimman valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Ja mikä parasta, nopealla toimituksella kotiovelle asti, kaikkialle Suomeen. 

Nikotiinipussien hinta netistä Suomeen

Pussit.com -verkkokaupan hinnat ovat todella kilpailukykyiset. Suomessa kaikkialla myytävä Zonnic-nikotiinipussi maksaa noin 7 Euroa rasialta. Nikotiininuuska.fi -verkkokaupan kaikki merkit asettuvat hintakategoriaan 4.90€-5.90€

Valikoimastamme löydät Ruotsalaisten ja Englantilaisten huippuvalmjstajien tuotemerkit. Valmistajina esimerkiksi Swedish Match, British American Tobacco ja AG SNUS

Nikotiininuuska brändit

Uusia valmistajia ja useita eri merkkejä on alkanut monessa EU-maassa ilmestymään kuin sieniä sateella. Pelkästään vuonna 2020 lanseerattiin 27 uutta tuotemerkkiä. Suurin osa niistä on kuitenkin liian vahvoja nikotiinipitoisuudeltaan Suomeen ja laatukin voi olla mitä sattuu. Kannattaa siis olla tarkkana. Suosi vain tunnettuja valmistajia. Ruotsalaiset ja Englantilaiset isot merkit ovat yleensä ne parhaimmat ja laadukkaimmat, joista lähes jokainen nuuskaaja pitää.

Nikotiinipussit, nikotiininuuska ja valkoista nuuskaa netistä Suomeen

Klint nikotiininuuska

Markkinoiden yksi laadukkain nikotiininuuskan valmistaja. Tekee aivan mielettömän hyvältä tuoksuvia ja maistuvia nikotiinipusseja. Pussien yksi hyvä puoli on myös että ovat normaalia slim-mallia suurempia ja takaavat loistavan huulituntuman. Koko on sama kuin legendaarisessa Lyft Easy Mellow Mintissä elikä 0.7g.

 • Kaksi huippulaaduksta makua: Klint Mint ja Klint Mulberry
 • Todella pitkävaikutteinen nikotiinin vaikutus
 • Markkinoiden laadukkain rasia takaa sen ettei nuuska kuivu
Grant Nikotiinipussi Ice Cool 4mg

Grant

Neljä erilaista makua. Minttuiset ja poraavat GRANT ICE COOL ja Mint. Marjaista Grant Wild Berry sekä hedelmäinen Grant Orange. Riittoisa 27 kappaleen pakkauskoko per kiekko! Hintaa vain 5.50€

 • Jäinen ja poraava Ice Cool
 • Yksi ainoista aidon makuisista appeliisinin mauista, Grant Orange
 • 27kpl / rasia
 • Halpa hinta ( 5.50€ )

LYFT

Lyft:in valmistuksesta vastaa Fiedler & Lundgren joka on British American Tobaccon omistama. Lyft on moderni ja huippulaadukas tuote joka aiemmin tunnettiin kauppanimellä Epok. Lyft 4mg nikotiinipussi on siis Epokista kehitelty paranneltu versio joka on yksi suosituimmista merkeistä maailmalla. Lyftiltä löytyy laaja valikoima erilaisia makuja. Esimerkiksi meillä myytävä Lyft Easy Mellow Mint 4mg.

ZYN Cool Mint nikotiinipussi

ZYN

Swedish Matchin kehittämä ZYN 4mg nikotiinipussi on myös tasalaatuinen premium-tuote. Pussit ovat Lyftiin verrattuna pienempiä ja kuivempia. Nikotiinia niissä on kuitenkin saman verran. Pienempi koko takaa käytettäessä paremman huomaamattomuuden. ZYN-rasiassa on osasto käytetyille pusseille toisin kuin Zonnicissa. Meillä myynnissä neljää eri makua luokassa Mini DRY. 
ZYN Cool Mint 4mg, ZYN Citrus 4mg, ZYN ESPRESSINO 4mg ja ZYN SPEARMINT 4mg.                                    

77 Pouches

77 nikotiinipussit ovat yksi markkinoiden korkealaatuisimmista tuotteista. Niissä käytetään Amerikkalaisia elintavikemakuaineita ja puhtainta mahdollista lääketieteellistä nikotiinia. Meiltä löytyy valikoimasta kolme eri makua, joista kaikista myös kahta eri vahvuutta. Forest Fruits 3mg ja medium strong 6mg, Ice Mint 3mg ja medium strong 6mg sekä Fresh Mint 3mg ja medium strong 6mg.

VELO

VELO on Lyftin sisarmerkki. Omistajana British American Tobacco. Eroa näillä kahdella ei juurikaan ole. Merkit ovat vain brändätty eri markkina-alueille.

Shiro nikotiinipussi

SHIRO

Ruotsalaisen AG Snusin Tanskassa valmistamasta Shirosta on muodostunut kunnon myyntimenestys! Japaniksi Shiro tarkoittaa puhtaan valkoista. Nikotiinipussit ovat siis täysin valkoisia väriltään kun eivät sisällä tupakkaa ollenkaan niin kuin tavallinen Ruotsalainen pussinuuska. Nikotiinipussit ovat todella laadukkaita ja kosteustasapainoiltaan täydellisiä. Olleet meidänkin kaupassa super-suosittuja sekä miesten että naisten keskuudessa ja Denssi jää monella kauppaan kerran näitä testattuaan. Eniten myyty maku on ollut Shiro Fresh Mint 4mg joka poraa kivasti, tuntuu huulessa viileeltä ja jonka maku kestää pitkään.

XQS ( EXCUSE )

Ruotsalainen valmistaja joka tuli tunnetuksi tupakattomasta ja nikotiinittomasta irtonuuskasta. Liikeidea perustui vain ja ainoastaan siihen että se maistui hyvältä ja antoi käyttäjälle nuuskaamisen tunteen. Yhtiö kuitenkin lähti mukaan nikotiinipussimarkkinoille. Heiltä onkin tullut viisi loistavaa puhdasta makua 4mg nikotiinipusseja jotka kaikki ovat meillä myytävänä. Tuotteissa ihanteellinen kosteustasapaino.

Nordic Spirit

Ruotsalainen valmistaja. Pussit ovat hivenen pienempiä ja purkkapohjaisia. Nikotiinipussit ovat siis miellyttävän pehmeitä käytössä ja lähes huomaamattomia. Pienempi koko takaa sen ettei ylähuuli jää pullottamaan. Meillä kaksi makua myytävänä.

 • Elderflower
 • Smooth Mint

On! nikotiinipussit

Uusi Zonnic. On! nikotiinipussit ovat suunnilleen saman mallisia huomaamattomia pusseja kuin Suomessa myytävä Zonnic. Maku niissä on huomattavasti parempi eikä niitä ole makeutettu aspartaamilla. Rasiasta löytyy myös osasto käytetyille joka tekee käytöstä huomattavasti miellyttävämpää ja käytännöllisempää.

Zafari

Uusin tulokas valikoimaan. Laadukas ruotsalainen valmistaja. Kaksi hedelmäistä makua ja yksi jäinen minttu. Varsinkin kaksi hedelmöistä makua ovat mukavaa vaihtelua minttuiseen nikotiinipussi tarjontaan.

Muita merkittäviä nikotiininuuskan valmistajia

 • AG Snus 
 • Altria Group 
 • Dholakia Tobacco Pvt. Ltd. 
 • Fiedler & Lundgren AB
 • GN Tobacco Sweden AB
 • Imperial Brands 
 • Japan Tobacco International 
 • Ministry of Snus A/S
 • Nordic Snus AB 
 • Skruf Snus AB

Miten valita mieleiseni nikotiinipussi?  

Merkkejä ja makuja piisaa kuin karkkikaupassa konsanaan.

Tuotteiden välillä on eroja maussa, koossa ja vahvuudessa. Mieti mitä olet vailla. Minkä makuisen tuotteen haluat, minkä vahvuisen ja minkä kokoisen nikotiinipussin.

Nikotiininuuskan maut voidaan jakaa kolmeen pääkategoriaan. 

Makeat: Marjoilta ja hedelmiltä maistuvat tuotteet.

Voimakkaat: Sitruunan ja mintun makuiset vahvat maut, jotka poraavat kivasti.

Katkerat: Kahvin makuiset 

Nikotiinipusseja on eri kokoisia

Tuotteita on sekä mini-kokoisina että Slim-mallisina

Mini-nikotiinipussit

ZYN, Nordic Spirit ja On-mallisto

Slim-nikotiinipussit

Grant, Shiro, Lyft, 77, XQS

Isompi slim ( 0,7g )

Klint

Nikotiinipusseja on eri vahvuisina

Meillä on myynnissä kevyitä ja keskivahvoja nikotiinipusseja.

Kevyet:           0-3 mg nikotiinia per annos

Medium:          3-7 mg nikotiinia per annos

Tarkemmat tuotetiedot ja tuotekuvaukset löydät kaupastamme.

Suosituimmat mallit

Uutuudet Klint ja Grant olleet jättimenestys!

Eniten myydyt nikotiinipussit ovat nyt keväällä 2021 olleet 77 Ice Mint 6MG ja Shiron True Noth 4MG

Naiset taas ovat suosineet Zynin pienempiä pusseja sekä koko XQS:n mallistoa ja 77 slim-mallisia Cherry 3mg ja Apple & Mint 3mg valmisteita.

4mg nikotiinipussi on Suomen suosituin itsehoitolääke ja paras vaihtoehto nikotiinin vieroitusoireisiin kun haluat lopettaa tupakoinnin tai nuuskaamisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *