Naisten suosimat nikotiinipussit

Naisten suosimat nikotiinipussit

Päivitetty 28.07.2022

Nikotiinipussit sujahtavat nykyään yhä useammin myös naisten suuhun. Tämä on artikkeli jossa käydään läpi naisten suosimat nikotiinipussit.

Naiset ovat innostuneet uusista nikotiinipusseista jotka eivät aikaansaa pahaa hajua hengitykseen eikä myöskään vaatteisiin tai hiuksiin.

Tupakassa kun ei enää saa maistua mentoli, on Ruotsissa kehitetyissä nikotiininuuskissa makuvalikoima taas vain kasvanut.

Ne voivat tuoksua ja maistua esimerkiksi mansikalta, melonilta, marjoilta tai persikalta. Kuin raikkailta pastilleilta.

Naiset suosivat pienempiä nuuskapusseja jotka eivät valu eivätkä värjää hampaita. Niitä ei juurikaan huomaa. Ei edes Instagram selfieissä. 

Suosituimmat mallit ovat käytännössä huomaamattomat mini-kokoiset ZYN:it. Tosin melkein kaikki nikotiinipussit ovat ainakin mallia slim joten eivät nekään saa ylähuulta juurikaan pullottamaan.

Sosiaalisesti hyväksytympää

Nuuskan käytöstä on myös sosiaalisesti tullut sallitumpaa naisille. Aikaisemmin se oli vain miesten juttu, jota lähinnä mustan irtonuuskan pahan hajun, maun ja valumisen takia pidettiin vastenmielisenä. Nyt uudet all white tyyliset nikotiinipussit ovat poistaneet kaikki nämä ongelmat. Nuuskaaminen ei enää ole sotkuista puuhaa jossa sormet ja hampaat väkisinkin värjääntyvät.

Ruotsissa nikotiinipussit ovat olleet jo pitkään todella trendikäs tapa aloittaa uusi vähemmän terveydelle haitallinen elämäntapa. Tupakoivat naiset ovat isoin joukoin siirtyneet tämän nikotiinikorvaustuotteen pariin.

Nyt myös Suomessa sama ilmiö

Nikotiininuuskan käyttö Suomessa on laillista. Sitä saa nykyään myös tilata laillisesti nettikaupoista kuten sivustoltamme Pussit.comista, mikä on huomattavasti helpompaa kuin vaikkapa nuuskan hakeminen Haaparannasta, jossa Nuuskakaira on ollut perinteisesti suomalaisten nuuskankäyttäjien suosiossa. Kunhan nikotiinipitoisuus on alle 4mg per annospussi.

Nuorten naisten joukossa nikotiininuuskan käyttö onkin yleistynyt yhä vauhdikkaammin kun he ovat joukolla lopettaneet tupakoinnin myös Suomessa.

Naisten suosituimmat merkit ja maut:

Naisten suosimat nikotiinipussit ovat vähän normaalia nuuskapusseja pienempiä annostyynyjä. Tuotteen maku ja haju ovat heille tärkeitä. Uudet nikotiinipussit eivät myöskään valu tai värjää hampaita.

ZYN pussin koko Mini. Maku kahvinen ja suklainen ESPRESSINO.

77 pussin koko Slim. Maku marjainen ja makea Forest Fruits.

Lyft pussin koko Slim. Maku raikas Easy Mint.

Skruf pussin koko Slim. Maku voimakas minttu.

XQS pussin koko Slim. Maku aivan super Pipe Candy

77 pussin koko Slim. Maku pirteä kirsikka CHERRY 6MG

77 pussin koko Slim. Maku tuoksuva ja maukas omena Apple 6MG

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *