Klint nikotiinipussit – markkinoiden parhaimmat maut?

Klint nikotiininuuska

Saanemme esitellä Klint nikotiinipussit. Makuina tasapainoinen Minttu, maukas Salmiakki, sekä hivenen erikoisemmat hedelmäisiltä maistuvat ja huumaavilta tuoksuvat vaihtoehdot. Klint on laadukas ruotsalainen nikotiinipussien valmistaja. Pussit ovat silkkisen pehmeitä ja tuntuvat mukavalta käytössä. Nikotiinia on 4mg per annostyyny, joten tuote on Suomen maahantuontilakien mukainen. Loistava apu tupakan tai nuuskan lopettajalle. Auttaa pääsemään irti tapariippuvuudesta ja lievittää nikotiinin vieroitusoireita.

Voit vaihtaa myöhemmin nämä 4mg nikotiinia sisältävät nikotiinipussit miedompiin ennen kuin lopetat kokonaan nikotiinin käytöm. Yhtään liioittelematta, jokainen joka tätä merkkiä on testannut on ollut sitä mieltä että nämä tuotteet ovat parasta tasoa mitä markkinoilta tällä hetkellä löytyy. Todellista premium huippulaatua aina pussin materiaalista, makuun ja toimivuuteen – unohtamatta rasian tyylikästä designia.

Klint on uusien vähän eksoottisempien makujen edelläkävijä. Tehtaalla on parhaat mahdolliset koneet joten myös viimeistely materiaalit ja pussien saumat ovat premium-laatua. Saumat pitää ja tuotteet ovat tasalaatuisia. Klintt käyttää vain puhtaimpia mahdollisia raaka-aineita valmistuksessa. Standardit ovat kaikki huippuluokkaa.

Klint nikotiinipussit tuotetiedot:

  • Nikotiinia sopivasti tupakan tai nuuskan lopettajalle ( 4mg )
  • Laadukas ja silkinpehmeä annospussi
  • Isompi 0.7g pussi takaa loistavan suututuman nuuskaan tottuneille
  • Tuulikäs rasia joka sisältää osaston käytetyille
  • Vastaava kuin Lyft nikotiinipussi
  • Markkinoiden parhaimman makuiset ja tuoksuiset nikotiinipussit?

Luonatiset töyteaineet (E460), tislattu vesu, kosteuttajat (E422), aromin vahvistajat, nikotiini, luontaiset aromit, (E500), (E202). EI sisällä aspartaamia!

Klint nikotiinipussi Mint

Klint  Mint 4mg

Premium-luokan nikotiinipussi

Klint Mint 4mg on ehkä se kaikista laadukkain mintulta maistuva nikotiinipussi. Täydellinen kosteustasapaino, maku ja silkkisen pehmeä 0.7g painava pussi. Nikotiinia Klint Mintin yhdessä annospussissa on lain sallima 4mg. Tuote on hyvin paljon saman tyylinen kuin legendaarinen ja huippusuosittu mutta markkinoilta jo poistunut Lyft Easy Mellow Mint. Jos siis pidit siitä tulet varmuudella rakastumaan myös tähän. 

Klint nikotiinipussi Liquorice

Klint – Liquorice 4mg

Klint Liquorice 4mg on isohko slim-mallinen ja silkinpehmeä nikitiinipussi. Kosteustasapaino on täydellinen. Lakritsin maku on aito, hivenen suolainen ja maukas.. Pussiu ei valuta helposti ja voit käyttää yhtä annospussia huulessa ainakin 20 minuuttia jolloin se vielä välittää reilusti nikotiinia ja makua.

Klint honeymelon nikotiininuuska

Klint – Honeymelon 4mg

Jos ei aina tee mielii laittaa huuleen sitä perinteistä mintulta maistuvaa nikotiinipussia kannattaa kokeilla Klintin Honeymelonia! Herkullisen makeaan, pehmään ja super hyvältä tuoksuvalta hunajameloni-nikotiinipussiin, on lisätty myös kirpeiden troppisten hedelmien makuja.

Klint Passionfruit nikotiininuuska

Klint – Passionfruit 4mg

Passionhedelmältä maistuvissa nikotiinipusseista huokuu täydellinen, kypsän hedelmän armoni, tuoksu ja makeus. Klint Passionft on virkistävä ja makeasta hedelmästä pitäväville oivallinen vaihtoehto.

Klint White Mulberry

Klint – White Mulberry 4mg

Ruotsalainen Premium -nikotiininuuska

Klint White Mulberry -nikotiinipussi on sinulle joka haluat laadukkaan ja miellyttävän nuuskakokemuksen. Pussit ovat laadukkaita, maukkaita, pehmeää materiaalia ja tuoksuvat hyvältä. Klint White Mulberry annospussit säilyttävät makunsa ja luovuttavat nikotiinia noin 30 minuuttia, 

Klint on ehdottomasti eräs markkinoiden huippumerkeistä, ja olemme meidän asiakkailat kuulleet tuotteesta pelkäsän ylistäviä kommentteja.

Klint nikotiinipussien hinta

Klint nikotiinipussit ovat erittäin kohtuuhintaisia laadukkaaksi premium-tuotteeksi. Ostamalla enemmän kerralla, saat paljousalennusta.

Tarjoamme ilmaisen kuljetuksen kaikkiin yli 100€ tilauksiin. Lopettamalla tupakoinnin säästät rahaa ja terveytesi. Uudet nikotiinipussit ovat halvempi ja vähemmän haitallinen vaihtoehto tupakalle tai nuuskalle. Ettan, Kapten MintR42, Odens ja Zonnic ovat siis löytäneet voittajansa.

Klintiä vielä suositumpia tuotteita kaupassamme

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *