Grant nikotiinipussit

Grant nuuska

Päivitetty 19.02.2022

Laadukkaat ja kovin suositut Grant nikotiinipussit. Makuja on 5 joista eniten poraava ja suosituin on Grant Ice Gool. Muut maut ovat hedelmäisiä tai marjaisia nikotiinipusseja, joissa on sopiva makeus ja kirpeys sekä erinomainen kosteustasapaino Grant Mint on myös jo legenda! Pakko myös hehkuttaa tuotteen muotoilua. Purkki on todella tyylikäs ja tuo mieleen legendaarisen Lyftin. Isona plussana ja erikoisuutena muihin merkkeihin verrattuna voi myös mainita, että Grant nikotiinipusst tulevat riittoisassa 27 annoksen purkissa! Normaalimäärä nikotiinipusseissa per rasia on yleensä 20 kappaletta. Tyynyt ovat laadukkaasi tehtyja ja miellyttävän pehmeitä eivätkä rasita ikeniä. Hinta ei Grantissa päätä huimaa. Purkki maksaa vain 5.50€ kiekko ja jos ostat enemmän kuin tornin saat paljousalennusta. Grant tuotteet ovat aina tuoreita ja eräpäivät noin vuoden päässä joten voit huoletta ostaa isommankin satsin ja säästää myös postimaksuissa. Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus!

Grant nikotiinipussien maut ovat:

Grant Ice cool nikotiininuuska

Grant – Ice Cool 4mg

Grant Ice Cool annospussi sisältää lain sallimat 4mg nikotiinia ja antaa voimaakkaan, pitkäkestoisen raikkaan maun ja mikä parasta, poraa todella mukavasti. Tuote on muutenkin laadukaasti viimeistelty eikä pussin saumat vuoda. Käyttöaika yhdelle annospussille on pitkä. Pussi ei valuta edes tunnin käytön jälkeen.

 • Grant Ice Cool on todennäköisesti tällä hetkellä Suomeen eniten myyty nikotiininuuska.
 • Poraa ja sätii hyvin
 • Grant klassikko
 • Markkinoiden suosikki nikotiinipussi

Grant Mint Nikotiininuuska

Grant – Mint 4mg

Grant Mint on yksi parhaista mintun makuisista nikotiinipusseista markkinoilla. Juuri sopivan makea ja nikotiinia pussi luovuttaa pitkään! Potkuakin löytyy! Grant Mint hinta on vain 5.50€ mutta mikään heikkolaatuinen budjettinuuska se ei ole. Laadukas tuote. Jos pidät mintun makuisista nikotiinipusseista niin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ei teollista kitkerää mintun makua vaan miellyttävä ja raikas makeus. Pussit ovat pehmeitä ja miellyttäviä käytössä. Yksi eniten myyty maku.

 • Annospussi sisältää 4mg nikotiinia
 • 27 kpl rasia
 • Välitön nikotiinin potku
 • 0.5g grammainen slim-mallinen annospussi

Grant Melon 4mg

Grant – Melon 4mg

Grant on tunnettu laadukkaista nikotiinipusseistaan, eikä tämä maukas melonin makuinenkaan tee siihen poikkeusta. Grant Melon 4mg on slim-mallinen nikotiinipussi jonka kosteustasapaino on balanssissa. Grant Melon maistuu pitkään, tuoksuu hyvältä mutta ei valuta helposti. Nikotiinin vaikutus tässä nikotiinipussissa kestää pitkään.

Grant Nikotiinipussi Wild Berry 4mg

Grant – Wild Berry 4mg

Grant Wild Berry on marjaisa, slim-mallinen hivenen kostea nikotiinipussi. Nikotiinia yksi annopussi sisältää 4mg. Pitkävaikutteinen Grant Wild Berry on mielenkiintoinen vaihtoehto muuten niin minttuisen makuiselle nikotiinipussitarjonnalle. Nikotiinipussi kestää käytössäi ainakin 25-45 minuuttia. Pussi ei valuta mutta välittää makua sekä nikotiinia vielä puolen tunninkin köytön jölkeen.

 • Laadukas merkki
 • Marjaisa maku
 • Ei rasita ikeniä

Grant nikotiinipussi – Orange 4mg

Hedelmäinen nikotiinipussi Grant Orange 4mg, on ollut kovasti naisasiakkaiden mieleen. Pussit tuoksuvat hyvätltä ja ovat käytössä huomaamattomia, Slim-mallisia sekä hivenen kosteita. Maku on aika lähellä aitoa appelsiiinia eikä yhtään synteettinen niin kun nämä hedelmältä maistuvat nikotiinipussit usein ovat. Hinta näin laadukkaasta tuotteesta on suorastaan halpa. Purkki on tyylikäs ja tavanomaista isompi. Annostyynyjä on 27 kappaletta kun yleisin markkinoilla oleva pakkauskoko on 20 kpl.

 • Nikotiinia 4mg per annos
 • 27 kappaletta nikotiinipusseja purkissa
 • Hedelmöinen uniikki ja aito appelsiinin maku
 • Raikas, maukas ja pitkäkestoinen

Grant nikotiinipussit Suomeen

Pussit.com on markkinoiden johtava nikotiinin korvaushoitotuotteita myyvä verkkokauppa, joihin monen mielestä tavallinen nuuska on helppo vaihtaa. Kaikki myymämme nikotiinipussit ovat nikotiinipitoisuuksiltaan sopivia Suomen markkinoille. Valikoimamme on erittäin laaja ja makuja ja kokoja löytyy reilusti erilaisia.

Lopeta tupakointi ja aloita uusi terveellisempi elämä. Jos olet nuuskan käyttäjä kokeile nikotiinipusseja. Sama huulituntuma ja varsinkin Cool Mintissä aika napakka poraaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *