Grant nikotiinipussit

Nikotiinipussit

Jälleen on uuden tuotejulkaisun ja tuoteperheen aika Pussit.comin verkkokaupassa. Saimme sovittua Suomen markkinoille sopivia 4mg nikotiinin vahvuudella olevia nikotiinipusseja Grantilta. Neljä raikasta makua. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia merkkejä ja makuja. Nyt myyntiin tulossa Grant Orange, Grant Wild Berry, Grant Mint ja Grant Cool Mint. Varsinkin hedelmäinen Grant Orange on tervetullut uutuusmaku. Appelsiini maistuu ja tuoksuu aidolta. Maku on myös sopivan makea ja hapan samaan aikaan. Itsellä ei ainakaan heti tule mieleen muilla merkeillä olevan vastaavaa appelsiinin makua. Loopilla on joku vastaava mutta se on todella keinotekoisen makuinen. Pakko myös hehkuttaa tuotteen muotoilua. Purkki on todella tyylikäs ja tuo mieleen suositun Lyftin. Isona plussana ja erikoisuutena voi myös mainita, että Grantit tulee riittoisassa 27 tyynyn purkissa. Normaalimäärä nikotiinipusseissa per rasia on yleensä 20 kappaletta. Tyynyt ovat laadukkaasi tehtyja ja miellyttävän pehmeitä eivätkä rasita ikeniä. Hinta ei Grantissa päätä huimaa. Nyt tarjoushintaan vain 5.50€ kiekko ja jos ostat enemmän kuin tornin saat paljousalennusta.

Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus.

Grant Orange nikotiinipussit

Orange Light

Aidon appelsiinin makuinen ja tuoksuinen nikotiinipussi. Sopii hyvin oluen kanssa.

  • 4mg nikotiinia per pussi
  • 27 kappaletta annospusseja rasiassa
  • Hedelmöinen uniikki maku
  • Pitkäkestoinen maku

Grant Mint Nikotiininuuska

Grant Mint

  • Nikotiinia 4mg per
  • Riittoisa 27 kappaleen purkki
  • Nopea nikotiinin vaikutus
  • Slim mallinen vajaa 0.5g pussi

Nikotiinipussit Suomeen

Pussit.com on markkinoiden johtava nikotiinin korvaushoitotuotteita myyvä verkkokauppa. Kaikki myymämme nikotiinipussit ovat nikotiinipitoisuuksiltaan sopivia Suomen markkinoille. Valikoimamme on erittäin laaja ja makuja ja kokoja löytyy reilusti erilaisia.

Lopeta tupakointi ja aloita uusi terveellisempi elämä. Jos olet nuuskan käyttäjä kokeile nikotiinipusseja. Sama huulituntuma ja varsinkin Cool Mintissä aika napakka poraaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *