Vape & sähkötupakka – nikotiinittomat kertakäyttöiset vapet

Vape eli sähkötupakka jokaiseen makuun.

Kaikki myymämme vapet ovat kertakäyttöisiä, sisältävät 0% nikotiinia sekä maksimissaan 2ml nestesäiliön, eli ne ovat täysin laillisesti tilattavissa ilman mitään rajoituksia Suomeen. Tuotteiden ikäraja on 18 vuotta.

Täältä löydät Tullin todistuksen kohdasta “Voinko tilata nikotiinitonta nestettä ulkomailla sijaitsevasta verkkokaupasta?“: https://tulli.fi/henkiloasiakkaat/netista-tilaajalle/tupakkatuotteiden-nettitilaaminen

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Tietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä vape- ja sähkötupakka -tuotteista

Vape ja sähkötupakka herättävät paljon kysymyksiä, joten olemme koonneet tähän pienen infopaketin aiheesta.

Voiko vapeja tilata Suomeen netistä?

Vapeja voi tilata netistä Suomeen tämän hetkisen lainsäädännön mukaan ainoastaan silloin, kun ne ovat:

 1. kertakäyttöisiä
 2. nikotiinittomia
 3. nestesäiliön koko on enintään 2ml

Pussit.com -verkkokaupan kaikki vapet on valittu siten, että niitä voi tilata Suomeen täysin ilman rajoituksia.

Millainen ikäraja vape -tuotteiden käytöllä on?

Netin kautta jokainen täysi-ikäinen henkilö voi tilata täysin laillisesti Suomeen nikotiinitonta nestettä sisältäviä kertakäyttöisiä vape pen / stick -tuotteita, joihin ei voi jälkikäteen lisätä nestettä. Nestesäiliön koko saa olla enintään 2ml. Kaikki Pussit.com verkkokaupan tuotteet on valittu siten, että niiden tilaaminen on laillista Suomeen.

 • Vape -tuotteiden ikäraja Suomessa on 18 vuotta
 • Vape -tuotteet määritellään Suomessa tupakkatuotteiksi riippumatta siitä käytetäänkö niissä nikotiinitonta nestettä vai nikotiinipitoista nestettä
 • Sähkösavukkeita ei saa Suomessa pitää esillä vähittäismyyntipisteissä, eikä niitä saa käyttää tupakoimattomissa tiloissa
 • Miten sähkötupakka ja vape eroavat toisistaan?

  Molemmat ovat höyrystimiä, joiden avulla voidaan hengittää maustettua höyryä (nikotiinilla tai ilman). Sähkötupakka voidaan laskea niin sanotuksi ensimmäisen sukupolven höyrystimeksi, ja tuotteet muuttuvat jatkuvasti kysynnän mukaan. Tällä hetkellä suosituimpia ovat litteät, kynämallisia vapejakin pienemmät tuotteet, joita myymme Pussit.comissa. Kyseessä ovat siis toimintamalliltaan samankaltaiset tuotteet.

  Mitkä ovat kertakäyttöisen vapen edut?

  Tässä kertakäyttöisen vapen etuja:

  1. Kertakäyttöiset vapet ovat käteviä käyttää ja niitä löytyy lukuisissa eri mauissa
  2. Ne eivät vaadi asentamista, uudelleentäyttöä, tai lataamista
  3. Ne ovat tyylikkäitä ja mahtuvat helposti mukaan tilanteeseen kuin tilanteeseen

  Voiko vape -tuotteiden avulla lopettaa tupakoinnin?

  Moni tupakoinnin lopettamiseen pyrkinyt ihminen on kokenut nikotiinipitoisuudeltaan mietojen nikotiinipussien lisäksi myös vapet hyödyllisiksi tupakoinnin lopettamisen apuna, koska ne tarjoavat vähemmän haitallisen korvaavan tavan, joka kuitenkin muistuttaa vuosien aikana tutuksi tullutta tupakointia.

  Mitkä ovat sähkötupakan haitat?

  Vaikka sähkötupakka on usein todettu haitattomammaksi kuin tavallinen tupakka, niin säännöllisellä ja runsaalla käytöllä voi silti olla haittavaikutuksia. Mahdollisia ongelmia ovat hengitysteiden ärsytysoireet ja yskä. Runsas käyttö voi myös heikentää keuhkojen ja verisuonten toimintaa sekä nostaa verenpainetta ja syketasoa.

  Minkä hintaisia vapet ja sähkötupakat ovat?

  Kertakäyttöisen vapen eli sähkötupakan hinta Pussit.com -verkkokaupassa vaihtelee tällä hetkellä ilman bulkkialennusta tuotteesta riippuen 6,90€ - 8,90€ välillä.

  Mikä on vape pen?

  Vape pen on nimensä mukaisesti kynän mallinen vape tai sähkötupakka, joka mahtuu hyvin laukkuun tai taskuun ja kulkee siten hyvin mukana esimerkiksi illanvietoissa. Pussit.comin valikoimasta löytyy vain kertakäyttöisiä vape pen -tuotteita, jotka eivät sisällä nikotiinia, ja joita voi siten tilata laillisesti Suomeen.

  Mitä tarkoittaa vape stick?

  Vape stick tarkoittaa samaa kuin vape pen, eli kyseessä on tikun muotoinen vape tai sähkötupakka, joka on käytössä erittäin kätevä. Verkkokaupassamme myytävät vape stickit ovat kertakäyttöisiä ja nikotiinittomia, eli niitä ei voi täyttää uudelleen.

  Onko vapen käyttäminen vaarallista?

  Voidaan sanoa että vapen käyttäminen on vaarattomampaa kuin tupakointi. Tavallisessa tupakassa on noin 7000 kemikaalia, joista suuri osa on ihmiselle myrkyllisiä. Vaikka vape -tuotteiden sisältö vaihtelee, on niissä käytännössä aina huomattavasti vähemmän terveydelle haitallisia yhdisteitä kuin tavallisessa tupakassa.

  Myymämme vapet ovat lisäksi täysin nikotiinittomia, joten ne eivät aiheuta riippuvuutta.

  Mikä on maksimikoko vapen ja sähkötupakan nestesäiliölle EU:ssa?

  Nestesäiliön tulee EU:n lainsäädännön mukaan olla maksimissaan 2ml kokoinen. Sitä isommat säiliöt ovat laittomia, eikä niitä saa tilata Suomeen. Toisin kuin monissa muissa vapeja myyvissä verkkokaupoissa, Pussit.comin kaupassa olevat vapetuotteet sisältävät maksimissaan 2ml säiliön, joten niitä voit tilata turvallisesti Suomeen.