Nuuskan tilaaminen netistä 2022

Nuuskan tilaaminen 2021

Nuuska, tuo himoittu kiekko mitä saa valmistaa ja myydä vain Ruotsissa. Poliittisten päätösten takia sitä on ollut mahdotonta Suomesta ostaa laillisesti sitten 90-luvun. Käyttäminen ollut hyväksyttyä mutta ostaminen ja myyminen ei. Epäloogista eikö? Ja mitä tällä saadaan aikaiseksi?

Pimeä markkina rehottaa. Nuoret, lähinnä miehet ottavat suunnattomia riskejä ja hakevat nuuskaa suuria eriä joko autolautalla Ruotsista tai pohjoisen kautta Tornio-Haaparanta -akselilta ja jostain isosta nuuskatukusta kuten Nuuskakairasta tai Snuskungenista. Nuuskaa myydään sen jälkeen kun se on saatu rajan yli Suomeen netissä. Facebookissa, Instagramissa tai muissa vastaavissa sosiaalisen median sivustoilla. Ja Suomen valtio menettää kaikki verotulot Ruotsiin.

Voiko nuuskaa tilata netistä?

Ei voi. Ruotsalaiset yritykset ovat sitoutuneet EU:n painostuksesta ollemaan myymättä netissä nuuskaa yli Ruotsin rajojen toisiin EU-maihin. Jos saat jonkun yksityishenkilön sinulle nuuskaa lähettämään, on iso riski että lähetys narahtaa ja käryää tullissa. Jo pienestä määrästä saattaa syntyä huomattavat valmisteverot ja lisäksi tulla tulotasosta riippuvat kymmenet päiväsakot.

Voiko nikotiinipusseja tilata netistä Suomeen?

Kyllä voi. Voit netistä tilata ilman reseptiä itsehoitolääkkeeksi kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän, joka on noin 108 purkkia nikotiininuuskaa, riippuen tuotteesta. Kyseinen määrä on melko suuri, joten nikotiinipusseja kannattaa kerralla tilata reilusti, jolloin myös postimaksu jää pieneksi per nuuskapurkki. Yhden annostyynyn enimmäisvahvuus saa olla maksimissaan 4mg nikotiinia.

Pussit.com -sivuston nikotiinipussit, eri merkit ja maut ovat kaikki Suomen lainsäädännön mukaisia.

Helpoin ja turvallisin keino nikotiininuuskan Suomeen tilaamiseen on käyttää Pussit.com –verkkokauppaa. Nikotiinipussit lähtevät ripeästi varastolta ja keskimääräinen toimitusaika onkin vain kolme arkipäivää. Voit unohtaa nuuskarallin, pahanmakuiset Odensit, ja vaivalloisen nuuskan tuomisen ulkomailta kokonaan. Toimituksesta vastaa kansainvälinen kuljetusjätti UPS ja Posti. Yli 100€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen postimaksun.

Parhaat laillisesti Suomeen tilattavissa olevat nikotiinipussit

Pussit.com -verkkokaupan suosituin tuote nuuskankäyttäjien keskuudessa on ylivoimaisesti Chapo White, joka on huippulaadukkaan valmistajan supertuote. Isot pussit, 30 kappaleen riittoisa rasia ja suomalaiseen suuhun täydellisesti sopiva mintun maku toimivat upeasti ja tekevät tuotteesta markkinoiden tämän hetken parhaan nikotiinipussin.
 
Toinen suosikki on Killan Flash, joka on merkkinä tuttu, ja 0,8 gramman hienosti poraavat isot pussit ovat tottuneen nuuskankäyttäjän makuun. 

 

Muita suosittuja tuotteita nuuskankäyttäjien keskuudessa, jotka voit tilata kauttamme laillisesti Suomeen, ovat Grantin Ice Cool, sekä Klintin Mint. Näitä kokeiltuaan harva enää palaa tavalliseen nuuskaan.

 

 

 

Ale!
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl
Varasto loppu

ALE-tuotteet

Klint – Mint 4mg

4.79
10 Bonuspistettä

Nikotiinipussi valikoima netissä

Pussit.com käyttää ainoastaan isojen huippuvalmistajien nuuskamerkkejä kuten esimerkiksi Killaa, Klintiä, Grantia, Shiroa ja Lyftiä. Korkea laatu sekä toimitusnopeus ovat meille tärkeät. Suomenkielinen asiakaspalvelu takaa myös nopean ja turvallisen kommunikointimahdollisuuden ympäri vuorokauden.

Vertaa nikotiinuuska -merkkejä

Mikä nuuskamerkki kannattaa ostaa? Jos olet epävarma siitä, mikä on käyttöösi sopivin merkki, löydät vastauksen Pussit.com -sivustolta. Vertailu sivullamme voit tutustua eri nikotiinipussi merkkien eroihin ja ottaa selvää, missä purkissa on isoin nikotiinipussi, vahvuus, eniten nuuskapusseja, paras maku, tai kuinka pitkäkestoisia ne ovat. Lue tästä mikä on paras 4mg nikotiininuuska.

Miten tilaan nikotiininuuskaa verkkokaupasta?

Olet jo sivustollamme Pussit.com. Klikkaa ostoskoriin itsellesi mieluisat merkit ja maut. Valitse sopiva määrä nikotiinipussi purkkeja. Siirry kassalle ja valitse maksutapa. Valittavinasi on tilisiirto kaikkien suomalaispankkien verkkopankeista, pankki ja luottokortti sekä osamaksu Klarnalla. Puhelimeesi tai sähköpostiisi saat kuitin, ostovahvistuksen, sekä seurantanumeron postipaketillesi.

Nikotiinipussiemme avulla nuuskan käytön ja tupakoinnin lopettaminen onnistuu helpommin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *