ON! Nikotiinipussit – laatua ja värikäs makumaailma

On! nikotiinipussit

On! Nikotiinipussit lanseerattiin vuonna 2018 laajalla makuvalikoimalla ja ilman tupakkaa. On! on täysin valkoinen nikotiininuuska mini-kokoisessa pussissa. Koko tekee niiden käytöstä täysin huomaamattoman. Täydellinen valinta niille jotka eivät halua perinteisen nuuskapussin aiheuttamaa pullotusta huulen alle. Niiden sisältämä nikotiini takaa kuitenkin saman rentouttavan elämyksen kun normaalin kokoinen pussi. Pussit eivät valu eivätkä aiheuta tummentumia hampaisiin.

Värikäs makumaailma

On! Nikotiininuuskaa voit valita erittäin laajasta makuvalikoimasta. Jokainen maku on huolella mietitty ja on haluttu löytää jokaiselle nuuskaajalle mieluisa vaihtoehto. ON! nuuskapurkin ulkonäkö poikkeaa normaalista kiekosta ja on tyylikkään suorakulmainen. Rasia sisältää kannen alla pienen käytännöllisen tilan käytetyille pusseille toisin kuin esimerkiksi Suomessa kaupoissa myytävä Zonnic 4mg. Tyylikästä ja vaivatonta.

On! nikotiinipussit

On mistä valita. On! nikotiinipusseja on maultaan joka lähtöön.

On! Mint 3mg

Jos tykkäät mintusta tämä on sinun valintasi. Yksi markkinoiden parhaimmista mintun makuisista tuotteista. On! Mintin pirteä maku takaa voimakkaan nikotiinikokemuksen pitkäkestoisella raikkaudella. 

On! Licorice 3mg

On! Licorice, vaikka pussi on täysin valkoinen on maku tumman lakritsainen, Maku on voimakas ja kestää pitkään, Tämä tuote on suomalaiseen makuun!. 

On! Citrus 3mg

Pieni rasia isolla maulla. On! Citruksella on täyteläinen ja raikas maku joka sisältää bergamontia ja antaa käyttäjällen hedelmällisen kokomuksen.

On! Coffee 3mg

Täydellinen valinta kaikille kahvin ystäville ja sopii kuivan pussin ja pienen koon ansiosta myös itse kahvihetkeen.

Miksi käyttäisin On! nikotiininuuskaa?

Toisin kun perinteinen Suomessa laiton nuuska, joka on todella kosteaa on tämän merkin nikotiinipussi täysin kuivaa. Tämän takia nikotiini vapautuu hivenen hitaammin mutta takaa myös pidemmän makuelämyksen. Pienen koon ansiosta huomaamattomampi kuin perinteinen nuuskapussi.

On! Valmistetaan ruotsalaisen Burger Söhne AB:n tehtaalla. Tuote on heidän uusin ja modernein. Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *