White Fox nuuska arvostelussa

White Fox nikotiininuuska

Sisällysluettelo

White Fox nuuska tai itse asiassa nikotiinipussit ovat yksi tunnetuimmista merkeistä nikotiinipussien markkinoilla. Tehdas, joka niitä valmistaa on sama kuin Odens Cold Dry nuuskalla. Heiltä löytyvät myös Sisu nuuska ja nikotiinipussien puolelta suositut Shiro nikotiinipussit. Kyseessä on siis, Tanskalainen valmistaja ja yritys AG Snus. Jotkut AG Snusin merkit valmistetaan kuitenkin Ruotsin puolella, kuten nämäkin. Nuuskan ja nikotiinipussien suurin eri on siinä, ettei nikotiinipusseissa ole käytetty tupakkakasvia ollenkaan ja ne ovat kokonaan valkoisia. Shiro itse asiassa tarkoittaa Japaniksi täysin valkoista.

White Fox nuuskat ja nikotiinipussit

Testaillaan pari näitä White Fox makua. Saa nähdä onko White foxilla enemmän yhteistä Odensin, Sisu nuuskan vai Shiron kanssa? 

Yleisesti voidaan todeta, että kyseessä on suhteellisen laadukas tuote, joten sen suosion markkinoilla ymmärtää. Pussit ovat miellyttäviä huulessa, valmiiksi vähän kosteita ja maut ovat, noh ei ainakaan minun makuun kovinkaan hyviä. Porausta on reippaasti mutta maut aika teolliset. White fox pussit ajavat ehdottomasti asiansa ja on monia huomattavasti huonompiakin nikotiinipusseja tullut testattua. Iso plussa äärettömän tyylikkäistä rasioista.  

White Fox nuuska maut:

Testasimme White Fox Double Mint Slimin ja White Fox Full Chargen. Muista makuja White fox- tuoteperheessä ovat ainakin:

  • White Fox Black Edition
  • White Fox Peppered mint
  • White Fox Slim Mint

White Fox Double Mint

White Fox Double Mint slim on suussa miellyttävä. Maku kestää pitkään ja jättää suuhun hieman samanlaisen maun kuin Odens Cold Dry ja T45 Cool Mint. Poraus on miehekäs. Itse en niin näistä teollisuusmintuista välitä mutta ne ovat kyllä hurjan suosittuja nuuskaajien keskuudessa. Nämä ovat vahvoja nikotiinipusseja joiden nikotiinipitoisuus on liian suuri. Tässä kyseissä mallissa nikotiinia 16mg/g. Jos tähän makuun olet ulkomailla törmännyt ja ihastunut suosittelen kokeilemaan meillä myynnissä olevat, Suomessa lailliset Shiron 4mg nikotiinipussit.

White Fox Full Charge

Kyseessä on hyvin nuuskamainen tuote. Pussin malli ei ole slim ja Full Charge maku onkin ainoa jonka itse tiedän olevan näin iso ja painava nikotiinipussi, joka ei edes ole slim mallinen vaan enemmän neliön muotoinen. Huuleen tämä tuote takaa todella pussinuuskamaisen tuonteen. Valitettavasti tässäkin on liian korkea nikotiinipitoisuus ja Suomeen näitä ei saa tilata tai matkustajatuontina tuoda edes purkillista. Nikotiinia 16.5g/g.

Suomen laki on siitä erikoinen että matkustajatuontina sallitaan tuoda maahan 1kg tupakkaa sisältävää nuuskaa, kuten Denssiä tai Sisu nuuskaa mutta näitä nikotiinipusseja ei saa tuoda ollenkaan.

Nikotiinipussit Suomeen?

Kyllä vain! Se onnistuu. Meillä nimittäin on myynnissä Suomen maahantuontilakien mukaisia loistavia, alle 4mg nikotiinia per annos sisätäviä nikotiinipusseja. Ne ovat tarkoitettuja itsehoitolääkkeiksi nuuskasta vieroittumiseen ja nikotiinin korvaushoitotuotteiksi. Jos pidät vahvoista nikotiinipusseista kannattaa lukea tämä artikkeli. Siinä käydään läpi eniten poraavat lailliset 4mg nikotiinia sisätävät nikotiinipussimerkit.

Parhaat nikotiinipussit White Fox nuuskan tilalle

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *