Vahvat nikotiinipussit

Killa nuuska

Päivitetty 12.04.2022

Vahvat nikotiinipussit? Meille tulee usein kysymyksiä asiakkailta, että mitkä meillä myynnissä olevista nikotiinipusseista on ne kaikkein vahvimmat. Ja tällä ei tarkoiteta nikotiinin määrää, joka on Suomen lain mukaan maksimissaan 4mg nikotiinia per annos, vaan mikä tuntuu käytössä eniten huulessa. Elikä kansan kielellä mitkä merkeistä poraa tai sätii eniten. Nikotiinipusseissa se ei ole kiinni nikotiinin määrästä, vaikka moni niin luulee. Siihen vaikuttavat monet muut tekijät kuten tuotteen PH-arvo. Mitä emäksisempi pussi sitä paremmin nikotiini imeytyy suun limakalvoille.

Tässä artikkelissa käsittelemme siis meidän laajasta valikoimasta ne nikotiinipussit, jotka sopivat parhaiten vahvaan nuuskaan tottuneiden vieroitushoitoon. Sätimisen ja poraamisen lisäksi otamme huomioon myös huulituntuman ja nikotiinipussin koon. Kriteerinä on siis että pitää myös olla iso säkki joka tuntuu jossakin. Ei mikään Zonnicmainen kuiva postimerkki. Parhaat vaihtoehdot pussinuuskalle.

Vahvat ja poraavat nikotiinipussit top 5

Markkinoiden poraavimmat nikotiinipussit löydät meiltä, Pussit.comin valikoimista. Kaikki saman katon alta. Kokeile itse mikä niistä on omaan makuusi paras. Takaan että kaikki nämä tuotteet poraavat! Vaikka olisit entinen Odensin, R42 tai Siberian käyttäjä. Ja nämä tekevät sen vielä ilman nuuskasta tulevia myrkkyjä ja edullisesti.

Killa Niclab Flash 4mg

Killa nikotiinipussi

Meillä on valikoimissa huippusuosittu Killa Flash 4mg!

Kannen kun avaa tulee oitis tuttu haju vastaan. Tuoksuu kuin Odens nuuska. Pistävälle mintulle. Jotkut kutsuvat sitä ydinjätteeksi. Tietää siis jo siis pelkän hajun perusteella, että nyt on vahva tuote kyseessä. Killa Flashissa on nopea ja voimakas nikotiinin potku. Polte huulen alla on aika jämäkkä. Samoin pussin koko on iso. O.8g. Nikotiinipussi itsessään on laadukkaasti tehty eikä mikään halpis tuote. Pussit ovat miellyttävän pehmeitä.

Killa Flash on valmistettu meidän toiveiden mukaan ja on ainoa laillinen Killan tuote Suomen markkinoille.

 • Halpa hinta
 • Riitttoisa 30 kappaleen purkki
 • Laadukas tuote
 • Vaihtoehto Odensille tai R42 nuuskalle

Stockholm White Menthol

Stockholm White Menthol 46

Poraa ihan mielettömästi!

Pitkälle viety tuotekehitys. Stockholm Whiten Mentholin makua lopullista makua varten testattiin yli 100 versiota ennen, kun tämä mallinumero 46 kelpuutettiin myyntiin asti. Täydellinen sekoitus voimakkaan viileältä tuntuvaa minttua. Tämä tuote todellakin tuntuu huulessa.Monet Odenssiin tottuneet asiakkaat ovat sanoneet että tämän kanssa joutuu jo vaihtamaan huulen puolta kesken käytön. Menthol 46 on Iso nuuskamainen 0.7g painava nikotiinipussi, joka todellakin tuntuu. Jos kaipaat R42 maista kirvelyä ja sätimistä huuleesi tämä on ehdottomasti sinun juttusi. Toisin kuin R42 tämä on huppulaadukas tuote. Sanoisin että kyseinen nikotiinipussi on top 2 poraava kaikista markkinoilla olevista 4mg:n pusseista, ehkä se poraavin.

 • Vahvempi maku ja poraus kuin Denssissä
 • Laadukas tuote

Grant - Ice Cool 4mg

Grant Ice Cool 4mg

Otan tämän mukaan listalle, vaikka koko on 0.5g eli se normaali mitä nikotiinipussit yleensä ovat. Tuote on niin laadukas ja saanut asiakkailta niin mielettömän paljon kehuja, että se jo riittää listalla mukana olemiseen. Ja mikä tärkeintä, tämä Grant Ice Cool poraa myös todella ok. Ei ikinä uskoisi, että kyseessä on 4mg nikotiinia sisältävä tuote. Normaalisti nikotiinipussipurkeissa on 20 annosta, Grant Ice Coolissa niitä on 27 kappeletta. Laadukaasti viimeistelty tuote jonka saumat ei vuoda.Grant Ice Cool on tällä hetkellä myös yksi Suomen eniten myydyistä nikotiinipuseista. Laatua tupakoinnin lopettamiseen.

 • Hyvä kosteustasapaino
 • Pitkään kestävä maku ja nikotiinin vaikutus
 • Ei teollisuusminttu

Stockholm White - Cinnamon 4mg

Stockholm White – Cinnamon 4mg

Tämä nikotiinipussi yllättää. Stockholm Whiten Cinnamon poraa niin kovasti että hakkaa jopa Siberia nuuskan. Tämä johtuu kanelista ja sopivan emäksisestä PH-tasosta. Cinnamon 4mg  on iso pullea  0.7g painava pussi ja täyttää nuuskamaisen jämäkästi koko ylähuulen. Stockholm White käyttää tuotteissaan synteettistä nikotiinia Tässä kanelilta maistuvassa nikotiinipussissa on tiukka ja jämäkkä poraus. Siis todella tiukka! On ehkä sätivin ja polttavin nikotiinipussi kaikista markkinoilla olevista. Nuuskan tottuneille todellakin kokeilemisen arvoinen tuote. 

 • Laadukas ja pehmeä nikotiininuuska
 • Pullea koko
 • Poraa, sätii ja kirvelee
 • Vaihtoehto mintulle

Noon nikotiininuuska

Noon – Cool Breeze 4mg -nikotiinipussi

Kokeilemisen arvoinen merkki!

Tämän Noon Cool Breezen otan mukaan vahvat nikotiinipussit listalle koska se on niin pussinuuskamainen ja laadukas. Pussin koko on markkinoiden isoin.  Pehmeä pussi ja loistava kosteustasapaino takaavat miellyttävän käyttökokemuksen, Myös nikotiini imeytyy hämmästyttävän voimakkaasti ja nopeasti. Noon Cool Breeze -nikotiinipussit ovat valmistettu modernilla tekniikalla, joka maksimoi nikotiinin imeytymisen pussista verenkiertoon ja elimistöön. Jopa yli 90 prosenttia nikotiinipussissa olevasta nikotiinista imeytyy ja tulee käytetyksi. Se on huomattavan paljon enemmän kuin halpamerkeissä. Loistava valinta nuuskasta eroon pyrkiville. Tämä tuote ei tosin poraa yhtä tiukkaan kuin neljä aikaisempaa listalla mainittua merkkiä ja makua.

 • Rapid relice tekniikka tekee nikotiinin imeytymisen tehokkaamaksi
 • Todella iso pussinuuskamainen tuote
 • Laadukas viimeistely
 • Ihanteellinen kosteustasapaino

Vahvojen yli 4mg nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on laitonta. Ole siis varovainen mistä ostat. Meillä kaikki tuotteet ovat Suomen tuontilakien mukaisia itsehoitolääkkeitä ja sisältävät alle 4mg nikotiinia per annospussi.

Tilaamalla tupakkaa sisältävää nuuskaa tai yli 4mg nikotiinia sisältäviä nikotiinipusseja syyllistyt rikokseen. Seuraamukset voi olla huomattavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *