Stockholm White nikotiinipussit

Stockholm white nikotiininuuska

Päivitetty 19.02.2022

Stockholm White on ollut mieletön myyntimenestys, eikä ihme. Tuote on todella onnistunut. Sopii ehkä kaikista meidän merkeistä parhaiten niille, jotka ovat nuuskaan tottuneita ja siitä eroon pyrkiville. Yhdessä Stockholm White rasiassa on 20 kappaletta todella laadukkaita 4mg nikotiinia sisältävää nikotiinipussia. Nikokotiinipussien Valmistusmaa on Ruotsi. Nikotiinipusseit ovat täysin valkoisia ja tupakkavapaita. Pussit valmistetaan parhailla mahdollisilla koneilla, parhaista raaka-aineista ja niissä on puhtainta mahdollista synteettistä nikotiinia. Pussin koko on pullea slin jonka paino on 0.7g. Makuvaihtoehtoja meillä on myynnissä kuusi kappaletta. Käydään ne nyt kaikki tässä artikkelissa yksitellen läpi. Tehdas pyrkii olemaan markkinoiden laadukkain merkki. Saumat ei vuoda ja kaikki on viimeisen päälle mietittyä.

Stockholm White Menthol

Stockholm White – Menthol 46

Poraa niin perkeleesti!

Pitkälle viety tuotekehitys. Mentholin makua varten testattiin yli 100 eri versiota ennen kun tämä kyseinen Stockoholm White 46 kelpuutettiin tuotantoon ja myyntiin. Täydellinen sekoitus jäätävän viileältä tuntuvaa minttua joka tosiaan sätii huolella. Jos kaipaat sitä kirvelyä ja poltetta huuleesi tämä sinun on ehdottomasti koettava. Varmuudella Top 2 poraava kaikista 4mg nikotiinipusseista, ellei jopa numero yksi. Poraus on viety mahdollisimman pitkälle ja pussista tehty paksu ja täyteläinen joka tuntuu kunnolla huulessa

Stockholm White - Cinnamon 4mg

Stockholm White – Cinnamon 92

Tämä tuote yllättää!

Tässä tuhdissa valkoisessa kanelilta maistuvassa nikotiinipussissa on tiukka ja jämäkkä poraus. Siis todella tiukka! Stockholm White Cinnamon 92 on ehkä sätivin ja polttavin nikotiinipussi kaikista. Hakkaa porauksessa jopa  Odensin ja Siberian. Nuuskan ystävälle todellakin kokelemisen arvoinen vaihtoehto. Tämä nikotiinipussi ei ole mikään kanelipulla. Enemmänkin maistuu kuin tulisin chili. Tyylikkäät kiekot on valmistettu hajoavasta biomuovista. Nikotiinipitoisuus se tuttu 4mg per annos.

Stockholm White Arctic Menthol 12

Stockholm White – Arctic Menthol 4mg

Jäinen ja raikas

Pitkälle viety tuotekehitys. Stockholm Whitella on kaksi vähän vastaavaa makua. Tämä Arctic Menthol 4mg ja Menthol 46. Tämä poraa vähän vähemmän mutta on todella jämäkkä huulessa. Käyttöaika per annos on pitkä niin kuin yleensäkin laadukkailla nikotiinipusseilla. Pussia voi pitää huulessa huoletta 30min-45min jolloin se vielä luovuttaa tasaisesti nikotiinia ja reilusti makua.

Stockholm White Licorice Root

Stockholm White – Licorice Root 4mg

Aidosta lakritsin juuresta on saatu todella maistuva ja aito lakritsin maku tähän laadukkaaseen nikotiinipussiin. Stockholm White Licorice Root pussi on iso 0.7g painava annospussi. Ihanteellinen valinta heille jotka ovat tottuneet pussinuuskaan. Lakritsin juurella maustettu nikotiinipussi tuoksuu ja maustuu myös aidolta salmiakilta . Paras isokokoinen laksisin makuinen pussi Klintin lisäksi, mitä markkinoilla on. Poraustakin on kohtalaisesti. Saumat ja pussituskangas näissä tuotteissa on parhasta mahdollista laatua. Erinomainen kosteustaspaino. Pitkäkestoinen maku ja väitön nikotiinin potku.

Stockholm White Apple & Orange

Stockholm White – Apple & Orange 33

Mehukas ja Hedelmäinen nikotiininuuska

Kaikki maut mitä Stockholm White tekee on pitkän tuotekehittelyn tulos. Tämä Apple & Orange 4mg on hedelmäinen ja makea yhdistelmä appelsiinin ja omenan makua pienellä mintun twistillä. Ihanteellinen kosteustasapaino ei rasita ikeniä ja on pitkäkestoinen käytössä. Pystyy maukkaana jopa tunnin verran huulessa ilman että alkaa valumaan. Täysin valkoinen nikotiinipussi ei myöskään värjää hampaita.

Stockholm White Apple & Wintergreen

Stockholm White – Apple & Wintergreen 4mg

Omenainen ja maukas

Tähänkin rasiaan on saatu luomoava ja maukas sekoitus viileältä tuntuvaa mehukasta omenaa. Kyseessä on yksi markkinoiden parhaimmista ei mintulta maistuvista pusseista

Appke & Wintergreen 4mg annospussi on todella miellyttävä pitää huulessa. Käyttöaika per pussi on pitkä. Pussia voi huoletta pitää huulessa noin 30min-45min jolloin se vielä luovuttaa tasaisesti nikotiinia ja raikasta omenan makua. Kostea pussi ei rasita ikeniä.

Tuoteet eivät sisällä tupakkaa vaan on nikotiinipussi jonka käyttätarkoitus on toimia itsehoitolääkkeenä tupakan ja nuuskan lopettamisen yhteydessä ilmenevien vieroitusoireiden helpottamiseksi. Ei alle 18 vuotiaille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *