Knox nuuska Stark White – arvostelu & kokemuksia

Knox - Ruotsin suosituin nuuska

Knox nuuska on Ruotsalaisen Skuf-valmistajan tuote. Skruf Snus AB yhtiön perustivat Jonas Engwall ja Adam Gillberg vuonna 2002. Heillä oli visiona tehdä asiat hivenen eri tavalla ja luoda Ruotsalaisille halpa arkinuuska, joka olisi kuitenkin laadukas.

Skruf oli välitön menestys. Syy miksi näin kävi oli että tuote oli loistava ja he myös onnistuivat luomaan erinomaisen markkinointistrategian. Nuuskapurkit olivat futuristisen tyylikkäitä, massasta poikkeavan ja houkuttelevan näköisiä. Myös maut olivat innovatiivisia ja onnistuneita, hivenen tavanomaisista poikkeavia.

Skruf oli niin iso menestys että vain kaksi vuotta ensimmäisen tuotteen julkaisun jälkeen vuonna 2005 kansainvälinen tupakkajätti Imperial Tobacco Group osti yhtiön. Nykyään Knox nuuskan valmistaja Skruf on pohjoismaiden toiseksi suurin nuuskayhtiö heti Swedish Matchin jälkeen.

Alunperin nuuskaa valmistettiin vain Skruf-tuotemerkin alla, tuotteita kuten Skruf X-tra Stark ja Skruf Stark White. Yhtiö lanseerasi vuonna 2006 halvemman hintaluokan Knox -nuuskatuotteet

Knox nuuska lanseerataan

Knox nuuskaa on valmistettu vuodesta 2006 alkaen montaa eri versiota. Kaikki Knox mallit ja versiot valmistetaan yhtiön tehtaalla Sävsjössä. Knox nuuska oli Skrufin valmistama halvempi budjettiversio nuuskamarkkinoille, joka kilpailee esimerkiksi Swedish Matchin huomattavasti kalliimman General tai ETTAN nuuskan kanssa.

Ruotsin suosituin nuuska

Knox on todella suosittu merkki Ruotsissa. Hinta on halpa mutta laatu lähes sama kuin kalliimmissa nuuskamerkeissä. Knox on Ruotsin myydyin nuuskamerkki. Se on suosituin sekä miehisten että naisten joukossa.

Knox nuuska hinta

Know nuuskan hinta on noin 40€ torni elikä 4€ purkki. Me testasimme Knox White portion pussinuuskan. Sisältöä purkeissa on 16.8gja ne sisältävät 24 kappaletta 0.7g annospusseja. Nikotiinivahvuus on 8mg/g joten yhdessä annoksessa on 5.6mg nikotiinia.

Arvio Knox Stark White nuuskasta:

Tyylikäs purkki, suutuntuma hyvä, haju ok, maku erinomainen.

Ei ole sattumaa että tämä on ollut Ruotsalaisten kestosuosikki jo vuosien ajan. Knox ei välttämättä tarjoa mitään elämyksiä, mutta maku, sopiva kosteus ja hinta ovatkin ne asiat mikä tekee Knoxista hitin. Yksinkertaisesti pirun hyvä pussi ilman mitään kummempia ylläreitä.

Knox nuuskan muut mallit

  • Knox stark nuuska
  • Knox Slim White nuuska
  • Knox Original

Knox nuuska mallistoa

Knox nuuskaa Suomeen?

Suomeen ei saa tuoda nuuskaa kun matkustajatuontina ja max yhden kilon vuorokaudessa.

Skuf nikotiinipussit ovat myös olleet Ruotsissa ja Euroopassa huippusuosittuja. Niitä ei valitettavasti valmisteta alle 4mg nikotiinia sisältävinä annospusseina ja niidenkin tilaaminen tai tuonti Suomeen on siis laitonta ja mahdotonta.

Suosittelen Knox nuuskan ystäville kokeilemaan Suomeen lailisesti tilattavissa olevaa Killa Flashiä. Se on täydellinen ja vähemmän haitallinen vaihtoehto pussinuuskan ystäville.

Suositut laillisesti Suomeen tilattavissa olevat nikotiinipussit korvaamaan Knox nuuska

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Blueberry Ice 13,2mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Freeze Mini 6mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Cold Mint 4mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *