Nikotiinipussit - Nikotiininuuska

Nikotiinipussit netistä helposti ja nopeasti Suomeen kotiinkuljetuksella. Voit tilata tuotteitamme täysin laillisesti 3kk käyttöä vastaavaan määrään saakka (minimissään 96 purkkia, miedommissa jopa 144). Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus! Kaikki kaupassa olevat tuotteemme sisältävät nikotiinia alle 4mg per annospussi ja ovat Suomen maahantuontilakien mukaisia.
Katso Tuotteita Tulli.fi Ohjeet

Valo Sweden nikotiininuuska
icon 1

100% varma toimitus

Icon 2

Hyvät hinnat

Nopea toimitus kotiin

Nopea postitus

Nopea asiakaspalvelu

Suomenkielinen aspa

77 Fresh 3mg nikotiinipussi

Mitä nikotiinipussit ovat?

Nikotiinipussit, jotka tunnetaan myös nimillä tupakaton nuuska, valkoinen nuuska ja nikotiininuuska, ovat pieniä pusseja joita laitetaan ylähuulen alle.

Nikotiininuuska sisältää luonnollisia kuituja, natriumkarbonaattia, makuaineita, täyteainetta ja puhtainta mahdollista nikotiinia.

Kokoja ja muotoja on valittavana täysin litteästä ja huomaamattomasta pussista perinteisempään nuuskapussityyliseen malliin.

Nikotiinipussit ovat moderni ja vähemmän haitallinen tapa käyttää nikotiinia.

Valkoinen nuuska ei myöskään värjää hampaita.

Pussit toimitetaan kiekon mallisessa pakkauksessa. Jokainen pussi kestää tyypillisesti käytössä 20-30 minuuttia. Kiekon yksilöidyt tuotetiedot löytyvät tuotteen tuotesivulla.

Nikotiininuuskan tilaaminen netistä Suomeen on nyt täysin laillista

Suosituimmat nikotiinipussit

Nois Nikotiinipussit

Nois – Spearmint 4mg

4.90
10 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.80€/kpl
20+
4.60€/kpl

Nois Nikotiinipussit

Nois – Mint 4mg

4.90
10 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.80€/kpl
20+
4.60€/kpl

Noon Nikotiinipussit

Noon – Cool Breeze 4mg

5.50
11 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.30€/kpl
20+
5.10€/kpl

Noon Nikotiinipussit

Noon – Berry Twist 4mg

5.50
11 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.30€/kpl
20+
5.10€/kpl

Noon Nikotiinipussit

Noon – Tropical Healing 4mg

5.50
11 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.30€/kpl
20+
5.10€/kpl

Salt Nikotiinipussit

Salt – Arctic 4mg

4.90
10 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.80€/kpl
20+
4.60€/kpl

Salt Nikotiinipussit

Salt – Spearmint 4mg

4.90
10 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.80€/kpl
20+
4.60€/kpl

Lyft Nikotiinipussit

Lyft – Tropic Breeze 4mg

5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.70€/kpl
20+
5.50€/kpl

Lyft Nikotiinipussit

Lyft – Easy Mint Mini 3mg

5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.70€/kpl
20+
5.50€/kpl
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.70€/kpl
20+
5.50€/kpl

Zafari Nikotiinipussit

Zafari – Red Sea Orange 4mg

5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.70€/kpl
20+
5.50€/kpl

Zafari Nikotiinipussit

Zafari – Sunset Mango 4mg

5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.70€/kpl
20+
5.50€/kpl

Zafari Nikotiinipussit

Zafari – Desert Mint 4mg

5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.70€/kpl
20+
5.50€/kpl

77 Nikotiinipussit

77 – Melon & Mint 4mg

5.50
11 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.30€/kpl
20+
5.10€/kpl
Ale!

77 Nikotiinipussit

77 – Fresh Mint 1,5mg

4.50
9 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.40€/kpl
20+
4.20€/kpl
Ale!

77 Nikotiinipussit

77 – Apple & Mint 1,5mg

4.50
9 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.40€/kpl
20+
4.20€/kpl
2velo

Väännä purkki auki

3

Laita nikotiininuuska huulen alle

130min

Vaikutus alkaa tuntua ja kestää n.30min

Mihin nikotiininuuskaa käytetään?

e09a2ce0-e1e8-4c96-8de4-e32223fdc7bf

iiNikotiinipussin etu tupakkaan verrattuna on kun nikotiinia voidaan kuluttaa altistamatta hengitysteitä hiilimonoksidille, tervalle ja muille myrkyllisille aineille jotka aiheuttavat monia erilaisia sairauksia kuten keuhkosyöpää.

Monen entisen tupakoitsijan mielestä nikotiinipussit ovat toimiva korvaushoitomuoto riippuvuutta aiheuttaville savukkeille ja selvästi terveydelle haitallisemmalle nuuskalle.

Nikotiininuuskan maahantuontisäädökset

Nikotiinipussit Suomeen

Nikotiininuuskalla tarkoitetaan tupakatonta annospussia joka sisältää nikotiinia. Nikotiinipitoisuuden perusteella nikotiininuuska määritellään itsehoitolääkkeeksi. Alle 4mg vahvuiset nikotiininuuskat ovat täysin laillisia.

Tullin maahantuontirajoitus netistä Suomeen tilattuna on 3kk käyttöä vastaava määrä. Mikäli pusseja on 20kpl per rasia kuten yleisimmin nikotiininuuskarasioissa voit tilata 108 rasiaa kerralla. Kun tilaat yli 100€ niin saat ilmaisen toimituksen. Ei siis enää turhaa nuuskarallia rajan takaa tai pimeää nuuskakauppaa.

Mitä hyötyä nikotiininuuskasta on?

Nikotiininuuska on tarkoitettu itsehoitolääkkeeksi tupakasta ja nuuskasta eroon pyrkiville. Tarjoamme laadukkaita täysin valkoisia nikotiinipusseja. Valikoimassamme on runsaasti eri vaihtoehtoja.

Nikotiinipitoisuudet ovat 2-4mg per tyyny.

Nikotiinipussit eli valkoinen nuuska on oiva vaihtoehto sinulle joka haluat lopettaa tupakoinnin mutta tarvitset nikotiinikorvaushoitotuotteen, etkä halua hakea niitä ulkomailta.

Nikotiinipussit ja tupakoinnin lopettaminen

Perinteinen tupakka sisältää satoja ihmiselle vaarallisia kemikaaleja ja myrkkyjä.

Tupakaton mutta nikotiinia sisältävä nikotiininuuska on helpoin tapa aloittaa uusi savuton elämä ja lopettaa tai vähentää tupakointia.

Tupakoinnin lopettamisesta aiheutuvia vieroitusoireita on helppo lieventää käyttämällä nikotiininuuskaa. Annoskokoa ja määrää voidaan halutessa laskea ja vähentää sitä mukaan kun riippuvuus tupakkaan pienenee. Ruotsissa on tehty nikotiininuuskasta lukuisia tutkimuksia joiden mukaan tupakointi on vähentynyt merkittävästi kaikissa EU-maissa joissa käyttäjät ovat siirtyneet vähemmän haitalliseen nikotiininuuskaan. Tavoitteemme on että myös Suomessa päästään nikotiininuuskamme avulla kohti savutonta ja terveellisempää tulevaisuutta.

Swedish Matchin tekemän tutkimuksen mukaan jopa 90% nikotiininuuskan käyttäjistä on entisiä tupakoitsijoita.

Miten nikotiinipusseja käytetään?

Tupakatonta nikotiininuuskaa voi käyttää kuka tahansa yli 18 vuotias ja ei raskaana oleva nainen. Nikotiinipussit ovat valmiita heti käytettäviksi. Pussien koko vaihtelee joten voit valita isomman tai täysin huomaamattoman välillä. Käyttö on vaivatonta ja jokaisen rasian yhteydessä on myös käytetyille tyynyille oma osastonsa kannen alla.

Nikotiinipussi laitetaan ylähuulen alle, jonka jälkeen pussin annetaan vaikuttaa ja nikotiinin imeytyä halutun ajan verran. 

Koska nikotiininuuska ei ole savua sisältävä tupakkatuote, jää suuhun raikas ja miellyttävä maku. Käyttäjän ei myöskään tarvitse murehtia hampaidensa värimuutoksista. Valkoinen nuuska eli nikotiininuuska on täysin valkoista eikä värjää hampaita.

Vain laadukkaita tuotteita suoraan valmistajilta

Kaikki verkkosivullamme netissä myynnissä olevat nikotiinipussit lähetetään Suomeen postitse suoraan valmistajan varastosta. Kaikki käyttämämme valmistajat ovat moderneja isoja toimijoita joiden tuotteet täyttävät kaikkein tarkimmat laatuvaatimukset. Nikotiininuuskasta on parin viime vuoden aikana pystytty kehittämään hyvänlaatuinen itsehoitolääke nuuskan ja tupakoinnin lopettamiseen heille, joille jauhoinen Zonnic ei maistu.

Tupakoinnin lopettamisen hyötyjä

Valkoinen nuuska - Suomen laajin valikoima

Kauttamme saat tilattua netistä Suomeen eurooppalaisten huippuvalmistajien kuten 77:n, Zyn:in ja Lyft:in tuotteita.

Useita eri makuvaihtoehtoja.

Täällä voit lukea lisää nikotiininuuskan maahantuonnista: https://tulli.fi/-/purutupakan-ja-nikotiininuuskan-maahantuonti 

Nikotiinipussit eli valkoinen nuuska, joka ei tupakkalain mukaan kuulu tupakkatuotteisiin, sai myyntiluvan Suomessa vuonna 2016 ja onkin nykyään suosituin tapa lopettaa tupakointi. Sivustomme kautta voit tilata Suomeen postitse maksimissaan 108 rasiaa kerralla. Tämä vastaa 3kk itsehoitotuotteille määriteltyä maksimimäärää netistä Suomeen tilattuna. Nuuskan tuonti ulkomailta alkaa siis käydä tarpeettomaksi.

Kaikki nikotiinipussit ovat alle 4mg/annospusseja. Kaikki sivustomme kautta tilattavissa olevat tuotteet tulevat eurooppalaisten huippuvalmistajien tehtailta.

Spirit nikotiinipussit

Usein kysytyt kysymykset

Suomeen ei saa tilata vahvoja yli 4mg sisältäviä nikotiinipusseja ilman lääkärin reseptiä. Parhaat keskivahvat nikotiinipussit ovat tällä hetkellä Shiro, ZYN, XQS ja 77 Pouches.

Nikotiininuuska.fi toimittaa paketit UPS-postipalvelun kautta huippunopeasti vain 2-3 arkipäivässä suoraan kotiovellesi. Kannattaa aina käyttää vain luotettavia toimijoita ja varmistua että lähetyksen mukana tulee seurantanumero.

Pääsääntöisesti positiivisia kokemuksia. Nikotiinipussit eivät valu eivätkä värjää hampaita. Ja myös poraavat kivasti huulen alla. Nuuskaan tottuneen kannattaa valita mahdollisimman isokokoinen nuuskapussi ja mauksi esimerkiksi jäinen minttu. Moni on vaihtanut nikotiinipusseihin sen takia, että niiden tilaaminen on paljon helpompi vaihtoehto kuin tavallisen nuuskan tuonti ulkomailta.

Laadukkaimmat ja tasapainoisimmat nikotiinipussit tulevat suurilta ruotsalaisilta nuuskanvalmistajilta. Miehet ovat tykänneet eniten 77 Ice Mint 6mg:stä, jossa nikotiinia on 3mg per pussi, sekä Shiron True Northista. Naisten makuun ovat olleet pienemmät ja makeammat nikotiinipussit kuten ZYN ESPRESSINO ja slim-malliset XQS:n tuotteet. Kaikki kauppamme tuotteet sisältävät maksimissaan 4mg nikotiinia per nikotiinipussi.

Tarjoamme välillä erilaisia kampanjoita esimerkiksi yhteistyökumppaneidemme kautta, jolloin saattaa olla tarjolla alennuskoodi nikotiinipusseihin. Kannattaa liittyä myös sähköpostilistallemme, jossa kerromme välillä uusista alennuskoodeista. Kaikkiin yli 100 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen kuljetuksen, mikä on myös asiakkaidemme mieleen.

Ei saa. Nuuskan myyminen ja ostaminen ovat Suomessa laissa kiellettyjä. Seurauksena voi olla tuntuvat sakot ostajalle ja huomattavat veroseuraamukset myyjälle. Nikotiinipussit alle 4mg nikotiinin määrällä per pussi ovat Suomeen netistä tilattuna laillisuudessaan ja kätevyydessään siksi järkevä korvaava tuote tavalliselle nuuskalle.

Nikotiinipussit sisältävät luonnollisia kuituja, natriumkarbonaattia, maku-aineita, täyte-ainetta ja puhtainta mahdollista nikotiinia. Toisin kuin tavallinen nuuska, kuten esimerkiksi monien suomalaisten käyttämä Odens, ne eivät sisällä terveydelle haitallista tupakkaa lainkaan.

Kyllä on. Alle 4mg nikotiinipussit toimivat itsehoitolääkkeenä Suomen lain mukaan, joten niiden tilaaminen ETA-alueelta Suomeen on täysin laillista omaan käyttöön, kun tilaat maksimissaan 3kk käyttöä vastaavan määrän. Helpottaaksemme asiakkaidemme elämää, sivustollemme on valittu myyntiin ainoastaan sellaisia tuotteita, joita voi tilata laillisesti Suomeen.

Monet kilpailijamme väittävät olevansa suomalaisomisteisia, mutta onko todella niin, jos oleelliset tiedot on piilotettu, tai sivuilla esiintyvät henkilöt ovat täysin keksittyjä ja kuvat otettu internetin kuvapankista? Kannattaako tilata epämääräisiltä sivustoilta täysin tuntemattomia tuotteita, joiden sisällönvalvonta on täysin kyseisten henkilöiden vastuulla? Suosittelemme tilaamaan mielummin tunnettujen valmistajien merkkejä, joissa laadunvalvonnasta on huolehdittu tarkoin kriteerein.

Nikotiinipusseja valmistavat samat yritykset, jotka valmistavat nuuskaa, kuten Swedish Match ja British American Tobacco. Myymme ainoastaan tunnettujen valmistajien nikotiinipusseja, joilla on pitkä historia nuuska – ja nikotiinituotteiden valmistamisesta. Ole tarkkana jos ostat tuntemattomien valmistajien nikotiinipusseja. Ne voivat sisältää täysin toista mitä tuoteselosteessa sanotaan. Usein nikotiinin määrä ei ole se mitä luvataan, joten voit joutua myös tullin syyniin jos pakettisi pysäytetään.

Nikotiinipussit ovat tarkoitettu tupakasta tai nuuskasta vieroittautumiseen. Jos et polta tupakkaa tai käytä nuuskaa, emme suosittele nikotiinipussien käyttämistä. Jos sinulla on jokin pitkäaikaissairaus niin konsultoi aina lääkäriäsi ennen kuin aloitat käytön. Nikotiini on riippuvuutta aiheuttava yhdiste joka ei sovi myöskään raskaana oleville, korkean verenpaineen omaaville, alaikäisille tai pitkäaikaissairaille.

Kyllä ovat. Nuuska sisältää noin 2 500 erilaista kemikaalia joista useat ovat haitallisia tai syöpää aiheuttavia. Nikotiinipusseista on sen sijaan poistettu lähes kaikki kaikki nuuskan haitalliset yhdisteet.

Kyllä olemme. Meillä on takana pitkä historia ja tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa. Jokainen asiakas on meille tärkeä, joten jos et ole meidän kanssa asioidessamme tyytyväinen johonkin, niin ota meihin yhteyttä niin korvaamme tämän sinulle. Olemme myös sitoutuneet reilun pelin sääntöihin. Toimimme omalla nimellämme ja kaikki tietomme ovat julkisia ja kenen tahansa tarkistettavissa.

HALPA JA NOPEA TOIMITUS

Halpa ja nopea toimitus suoraan kotiovellesi Smartpostilla. Kun tilauksesi koko on yli 100€ saat myös ilmaisen toimituksen kaupan päälle

NOPEA JA ASIANTUNTEVA ASIAKASPALVELU

Jos sinulla on jotain kysyttää meidän asiakaspalvelumme on valmis auttamaan 24/7

EI TULLIMAKSUJA!

Tuotteet ovat täysin Suomen lainsäädännön mukaisia joten ne eivät jää tulliin!

Tutustu meidän blogipostauksiin

Fumi 4mg nikotiininuuska
Nikotiinipussit
Mikko E

FUMI – Nikotiinipussit

FUMI – Nikotiininuuska 4mg FUMI nikotiinipussit ovat hivenen suolaisia ja yleenssä niissä on joku maku sekoitettuna lakritsin kanssa. Moderni tehdas sijaitsee Ruotsissa ja on tunnettu

Read More »
Sisu nikotiininuuska
Nikotiininuuskan tilaaminen
Mikko E

Sisu nuuska – Nuuskaa Suomalaisille

Testissä erinomainen Sisu nuuska AG Snus julkaisi tuotemerkin Sisu Extreme White Dry vuonna 2017 joka nyt saa sisarmallin Sisu Wintergreen Onen. Tuotteen pitäisi AG Snusin

Read More »