VEEV – Suosittu brändi vapettajien keskuudessa

Veev vape

VEEV sähkösavuke brändi vie vapettamisen aivan uudelle tasolle. Brändi on lanseerannut IQOS VEEV e-vaporin vasta vuonna 2020, joten kyseessä on vielä kohtalaisen tuore uutuus e-savukkeiden maailmassa.

Veevin IQOS VEEV on yksi mielenkiintoisimpia tuotteita nimenomaan siksi, että tuotteessa käytetään tupakanlehdistä uutettua nikotiinia. 

VEEV – Patenttitaistelua jo matkan  alkumetreillä

Philip Morris International (PMI) ei voi myydä kyseistä laitetta Yhdysvalloissa, sillä toinen iso tupakkajätti British-American Tobacco (BAT) nosti kanteen PMI: tä vastaan toukokuussa 2020. BAT väitti tuolloin, että VEEV IQOS:n laitteissa käytetty tekniikka loukkasi niiden immateriaalioikeuksia.

BAT esitti Yhdysvalloissa kaksi eri vaatimusta, joissa todettiin, että IQOS loukkasi niiden patentteja. Näillä väitteillä pyrittiin pakottamaan PMI maksamaan vahingonkorvauksia BAT:n patenttien rikkomisesta.

Vuoden 2021 syyskuussa taistelu tuli päätökseen, kun Yhdysvaltain kansainvälinen kauppakomissio päätti, että PMI ei saa enää myydä IQOS:ia Yhdysvalloissa. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt PMI:tä myymästä näitä laitteita muualle, ja näiden laitteiden markkinat suuntautuvatkin Uuteen- Seelantiin sekä Japaniin. Näissä maissa se on niittänyt menestystä. 

Mikä IQOS Veev oikein on? 

veev iqos

IQOS VEEV on akkukäyttöinen vape, aivan kuten mikä tahansa muu e-savuke. Se käyttää IQOS VEEV MESH -lämmitystekniikkaa, mikä koostuu pienistä rei’istä, jotka lämmittävät esitäytettyä, kertatäytteistä podia. Ne ovat vetoaktivoituja ja niissä on laite nikotiinia sisältävien nesteiden havaitsemiseksi. Laite pitää höyryn laadun jatkuvasti korkeana, kun laitetta höyrytetään.

Mitä tämä vähänesteinen havaitsemislaite tarkoittaa? 

Matalan nesteen havaitsemisjärjestelmä niin sanotusti katkaisee verkkolämmittimeen syötetyn virran, kun nesteen taso on laskenut tietyn tason alapuolelle. Tällä tavoin järjestelmä on suunniteltu poistamaan mahdollinen ylikuumeneminen ja “kuivat puffit”.

Mitä tarkoittaa “kuivat puffit”? 

Nämä kuivat puffit ovat seuraus liian alhaisesta nikotiininesteen määrästä, joka voidaan todeta jo höyryn heikentymisestä. Sen tunnistaa helpoiten suussa, kun henkäyksen yhteydessä muodostuu palaneen makua. Kuivat puffit lisäävät myös haitallisten ainesosien määrän kasvua. Siispä edistynyttä teknologiaa hyödyntävät sähkösavukkeet havaitsevat alhaisen nestemäärän, aivan kuten VEEV IQOS. 

Miten muuten VEEV IQOS eroaa kilpailijoista?

 • Kyseisellä vapella on loistava muotoilu. Se näyttää äkkiseltään korostuskynältä. Siinä on pyöristetyt reunat, ja se on pieni, kevyt sekä erittäin kompakti. On sanomattakin selvää, että se mahtuu mihin tahansa, ja kulkee huomaamattomasti mukana. 
 • Toisin kuin tyypilliset e-savukepatruunat, VEEV -patruunat valmistetaan, kootaan, esi täytetään ja suljetaan valmiiksi eurooppalaisissa tuotantolaitoksissa. IQOS VEEV:issä on myös puhallusaktivoitu lämmitys, ja matalan nestetason ilmaisinjärjestelmä, joka varmistaa syntyvän ja hengitetyn höyryn johdonmukaisuuden ja laadun.
 • Lisäksi tuote pitää sisällään IQOS VEEV -sovelluksen, jonka avulla käyttäjä voi lukita laitteen, ja muodostaa pariliitoksen. Se on yhteensopiva Bluetoothin kanssa, ja tekee laitteen käytöstä hauskempaa. Kukapa olisi uskonut, että e savukkeissa tulisi olemaan sovellus? 

VEEV IQOS tuotteesta löytyy yhdeksän makuvaihtoehtoa, joissa on perinteisen tupakan, kuin myös hedelmien ja mentolin makuja. 

VEEV – Mikä siitä tekee niin hyvän?

VEEV on tuote, jota jokaisen vapettajan olisi hyvä kokeilla edes muutaman kerran. Tuotteet ovat yleensä erittäin kevyitä ja siroja. Ulkoisesti hyvin kaunis ja modernin näköinen VEEV sopii niin tavalliselle kansalle kuin julkisuuden henkilöiden käyttöön. Tyylikäs ja näyttävä ulkonäkö on sopusoinnussa laitteen huipputeknisten ominaisuuksien kanssa. Värivalikoimassa on useampia värejä, kaikki enemmän tai vähemmän yhtä tyylikkäitä. 

veev sähkötupakka

Värivalikoimassa ovat  muun muassa:

 • Brilliant Gold
 • Velvet Grey
 • Lucid Teal
 • Copper Rose
 • Marine Blue

Kenelle VEEV sopii?

VEEV on suunniteltu siten, että se toimii niin aloittelijoilla kuin kokeneille vapettajilla. Laite takaa saumattoman vape-kokemuksen, sillä käyttäjän ei tarvitse säätää laitteen tehoja, painella painikkeita, vaihdella keloja tai täyttää tyynyjä. VEEV sopii myös kiireisille ihmisille, jotka helposti unohtuvat minne tavaransa laskivat käsistään – kiitos tästä kuuluu paikannustoiminnolle.  

Parhaimmillaan VEEV on heille, joilla ajatuksena on lopettaa tupakointi kokonaan. IQOS VEEV on yhteensopiva useimpien puhelimien kanssa. Näin käyttäjä voi synkronoida tietoja puhelimen ja VEEVin välillä, jolloin voidaan varmistaa laitteen käyttäjän ikä sekä puhalluksen valvonta. 

Kuinka käyttää VEEV IQOS:ia?

Veevin vape on hyvin helppokäyttöinen, eikä sen toimintojen opettelemiseen kulu liikaa aikaa. Tämän vuoksi VEEV sopii erinomaisesti myös aloitteleville vapettajille. 

Tässä vielä ohjeet, jotta ymmärrät kuinka helppoa VEEVin käyttö on:  

 • Aloita sähkösavukkeen käyttö poistamalla tiivisteen kieleke.
 • Aseta VEEV-pod vapeen; se värähtelee ja vahvistaa, että podin ja akun välinen yhteys on turvallinen
 • Paina laukaisin painiketta kerran sekunnin ajan ja aloita. Sammuta laite painamalla painiketta uudelleen.

VEEV antaa jopa 400 puffia, mikä vastaa noin kahta savukepakkausta. Tämä vape voi kestää jopa kaksi päivää, riippuen tietenkin siitä, kuinka usein sitä käytetään.

Mitä nimityksiä sähkösavukkeesta ja sen käytöstä käytetään? 

Sähkösavukkeisiin ja sen käyttöön on olemassa erilaisia nimityksiä. Muita nimiä sähkösavukkeelle ovat esimerkiksi e-savuke, höyrystin, höyryke ja tietenkin vape. Vaping taas suomeksi käännettynä on vapettaminen, vapottaminen ja vapottelu. 

Minkälaisia sähkösavukkeita markkinoilla on? 

Pääasiallisesti sähkösavukkeet voidaan jakaa kahteen eri ryhmään:

 1. Avoimet e-savukkeet ja
 2. suljetut e-savukkeet

Avoimissa malleissa e-nesteet joudutaan itse sekoittamaan keskenään, erikseen siis nikotiini- ja makuneste. Sen jälkeen vielä täytetään e-savukkeen säiliö myös itse.

Suljetuissa e-savuke järjestelmissä puolestaan on aina esitäytetty nestekapseli, joka vain kiinnitetään e-savukkeeseen. Itse ei siis tarvitse erikseen sekoittaa nesteitä. VEEV brändin tuotteet ovat siis suljettuja e-savukkeita

Philip Morrisin visio tuotteistaan

Vaikka tupakkajätti Philip Morris tunnetaan parhaiten perinteisten savukkeiden valmistajana, on sillä visio korvata savukkeet paremmilla tuotteilla tupakoitsijoille, jotka eivät tapaa lopeta. Vision saavuttamiseksi se kehittää erilaisia tuotteita, jotka vastaavat tupakoitsijoiden tarpeisiin, ja mieltymyksiin. 

Philip Morris siis kehittää, ja valmistaa savuttomia tuotteita, ja erilaisia tapoja tarjota nikotiinia tupakoitsijoille. Kaikki yhtiön hengitettävät nikotiinituotteet välttävät varsinaista tupakan polttamista, tai haitallisen savun tuottamista, kukin tuote omalla tavalla. E-savukkeet on suunniteltu tuottamaan niin nikotiinipitoista- kuin nikotiinitonta aerosolia, jonka haitallisten ja mahdollisesti myrkyllisten ainesosien määrä on huomattavasti pienempi kuin varsinaisessa tupakansavussa.

Saako veev vapeja tilata Suomeen laillisesti?

Veev sähkösavukkeiden tilaaminen on Suomeen ei valitettavasti ole tällä hetkellä laillista. koska ne sisältävät nikotiinia. Joten suosittelemme että tutustut laillisesti Suomeen tilattaviin vape vaihtoehtoihin, joita löydät meidän sivuiltamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *