Kubik vape – Tunnettu jo 10 vuoden takaa

Kubik vape

Kubik brändi tulee Euroopasta, ja sillä on yli 10 vuoden kokemus sähkösavukkeiden valmistamisesta. Tällä hetkellä kertakäyttöisiin sekä kynämallin omaaviin sähkösavukkeisiin keskittyvä brändi suuntaa markkinoitaan myös Euroopan ulkopuolelle. Vankka kokemus sekä laaja osaaminen ovat Kubikin myyntivaltteja. 

Millaisia Kubikin sähkösavukkeet ovat?

Kubik sähkösavukkeet ovat hyvin houkuttelevia ulkomuodoltaan, vaikkakin näissä on luotettu yksinkertaiseen ja pelkistettyyn designiin. Valkoiset, ja sulavalinjaiset tuotteet eroavat toisistaan vain värillisellä viivalla, joka samalla kertoo kunkin tuotteen maun. Kubik itse kuvailee tuotettaan elegantiksi, pieneksi ja mukavaksi. Siltä se juuri näyttääkin. Makuvaihtoehdot eroavat Euroopan sisäisten ja ulkopuolisten markkinoiden välillä. Kuten listaa lukemalla huomaat, on Euroopan ulkopuolisilla markkinoilla suuremmat valikoimat kuin sisäisillä. 

Euroopan markkinoilla ovat tarjolla seuraavat raikkaan oloiset makuvaihtoehdot

 • Tupla omena
 • Viinirypäle 
 • Litsi 
 • Mango
 • Persikka
 • Pina Colada
 • Hapan sininen razz
 • Mansikkajäätelö
 • Mansikka kiivi
 • Vesimeloni

 

 

kubik vapet

Euroopan ulkopuolisille markkinoille on tarjolla yllä olevien makujen lisäksi:

 • Mustikka & vadelma
 • Jäädytetty kiivi & mansikka
 • Kiivi & sitruuna
 • Sekoitetut marjat
 • Vadelma & sitruuna

 

kubik sähkötupakat

On helppoa huomata, että eurooppalaisilla markkinoilla suositaan erilaisia hedelmiä sekä marjoja ja raikkaita makuja. Euroopan ulkopuolisille markkinoille makuja on tarjolla huomattavasti enemmän kuin sisäisille markkinoille. Voisi kuitenkin uskoa, että suomalaiseenkin makuun soveltuisivat mustikka, vadelma sekä marjasekoitukset. 

Suomeen Kubikin nikotiinipitoisia sähkötupakoita on kuitenkin laitonta tilata. Siispä suosittelemme että tutustut meidän laillisiin nikotiinittomiin vapeihin.

Yhden sähkösavukkeen paino on vain 20 g, ja se sujahtaa helposti niin taskuun kuin laukkuun. Ulkonäkö ei edes välttämättä kerro mikä tuote on kyseessä, jos ei ennen sähkösavukkeisiin ole tutustunut. Koska kyseisen brändin sähkösavukkeet ovat kertakäyttöisiä, tarkoittaa se, että ne ovat täysin toimintavalmiudessa pakkauksesta otettaessa. Akku on täysi, samoin kuin nestesäiliö. 

Kubik sähkösavukkeissa on 400 mAh akut, jotka ovat ladattavissa USB johdon avulla. Kaikissa on nikotiinia 20 mg/ ml (2%)). 

Koska nikotiinipitoisuus ei ylitä 20 mg/ml, voi yksityishenkilö tuoda tätä omaan käyttöön, jos matkaltaan sattuu löytämään. On kuitenkin hyvä muistaa, että internetin kautta kyseistä tuotetta ei voida kuitenkaan tilata. 

Kubik- vastuu ennen kaikkea 

“Vaikka sähkötupakointi on vallankumouksellista ihmisten terveyden, ja planeettamme säilyttämisessä, olemme tietoisia siitä, että kaikenlainen tupakointi ei ole täysin vaaratonta. Nykypäivän tekniikalla, ja tutkimuksilla varmistamme, että vähennämme haitat mahdollisimman vähäisiksi” 

Näin yhtiö luonnehtii tuotteitaan ja toimintaa omilla kotisivuilla. 

Sähkötupakoinnin haittapuolet

Vaikka sähkötupakka ei sisällä perinteisen tupakan lailla häkää tai tervaa, ei se täysin vaaraton tapa kuitenkaan ole. Koska sähkötupakat on kehitetty ensisijaisesti tupakoinnin vähentämiseen, tai lopettamiseen, sisältävät ne siis helposti koukuttavaa nikotiinia. Tätä nykyään kuitenkin markkinoilla on kuitenkin myös täysin nikotiini vapaita sähkösavukkeita. 

Nikotiini ja sähkösavukkeet

nikotiini ja sähkötupakat

On hyvä tiedostaa, että sähkösavukkeista saatava nikotiiniannos voi olla huomattavasti suurempi, kuin varsinaisesta tupakasta tuleva annos. Tämä tietenkin riippuu täysin käytettävän nikotiininesteen nikotiini pitoisuudesta.

On arvioitu, että 13 henkäystä 18 mg/ml vahvuinen nikotiinineste vastaa yhden tupakan nikotiinin määrää (0,5 mg).

Nikotiini käyttäytyy aivan samalla tavalla sähkötupakassa, kuin perinteisessä tupakassa. Se imeytyy hyvin nopeasti keuhkoista elimistön verenkiertoon. Nikotiinimyrkytys on siis helppo saada aikaiseksi sähkötupakan kautta, varsinkin jos sen nikotiinipitoisuus on vaikka 50 mg /ml. Tottuneempi tupakoitsija, ja sähkösavukkeiden käyttäjä osaa varmaan arvioida kuinka monta henkäystä tarvitsee ottaa, jos kyseessä vahvemmalla nikotiininesteellä varustettu sähkösavuke. Aloittelija taas voi tietämättömyyttään henkäillä turhan paljon. 

Mahdollisen nikotiinimyrkytyksen oireita ovat esimerkiksi pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, vatsakrampit ja vapina. Suurien annoksien jälkeen oireet voivat olla rajuja, kuten rytmihäiriöt ja kouristelu.

Pussit.comin suosituimmat vapet korvaamaan Kubik vape

Kaikki Pussit.comin verkkokaupan vapet ovat nikotiinittomia ja kertakäyttöisiä, joten voit tilata niitä ilman rajoituksia Suomeen.

 

2 thoughts on “Kubik vape – Tunnettu jo 10 vuoden takaa

 1. Mikko Laurila says:

  Pystyykö näitä jotenkin uudestaan täyttämään tai lataamaan? tuntuu tyhmältä heittää tyhjä roskiin, onhan se joku joskus täyttänyt ja ladannutkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *