Shiro nikotiininuuska – Arvostelu ja lailliset vaihtoehdot

Shiro nikotiininuuska

Euroopassa sekä Suomessa suuren suosion saanut Shiro nikotiininuuska on erinomainen apu tupakoinnin ja nuuskan käytön lopettamiseen, tai käytön vähentämiseen.

Seuraavassa hieman lisätietoa Shiro -nikotiininuuskasta:

  • Shiro nikotiinipussit valmistetaan Philip Morrisin tehtaalla Tukholmassa.
  • Philip Morris International on monikansallinen yksi maailman tunnetuimmista tupakkayhtiöistä, jonka tuotteita myydään yli 180 maassa. Yritys tunnetaan mm. Marlboro tupakasta
  • Yrityksen pitkä kokemusta takaa sen että pussit ovat erittäin laadukkaita, silkkisen pehmeitä ja valmiiksi kosteita.
  • Shiro -nikotiinipussit eivät rasita tai vahingoita millään tavoin ikeniä. Ikäviä värjäymiä ei myöskään tarvitse pelätä, sillä pussit ovat puhtaan valkoisia.
  • Shiro tuotemerkin tuotteet kuuluvat keskivahvoihin nikotiini tuotteisiin, sillä ne sisältävät 4 mg nikotiinia per pussi. 

  • Itse pussit ovat pieniä, slim mallisia ja muotoilultaan ne muistuttavat tyynyjä. Myös aavistuksen pienempi, mini pussi löytyy Shiron valikoimasta. Tämä kantaa nimeä, Fresh Mint mini. Tämän kohdalla pussin muotoilu myös poikkeaa muista tuotemerkin pusseista, sillä ne ovat enemmänkin neliön mallisia, kuin tyynyn muotoisia.
  • Pussit ovat huomaamattomia käytössä, mutta antaa kuitenkin tuntumaa huuleen.
  • Shiro pussit painavat 0,5 g, mini pussit aavistuksen vähemmän. 

  • Shiro tuotemerkin pussit eivät valuta, vaikka pussi jäisikin huuleen pidemmäksi aikaa. Valmiiksi kostea pussi kestää huulessa hyvin ja luovuttaa heti paikalleen laiton jälkeen nikotiinia. Shiron pussit myös luovuttavat nikotiinia tasaisesti. Pussien laadukkuudesta kertoo myös se, että saumat pitävät, eli ne eivät ratkea käytön aikana. 

Shiron korkealaatuiset ja ennenkaikkea hyvän makuiset nikotiinipussit, ovat raivanneet tiensä suomalaisten sydämiin. Pienikokoiset ja ohuet pussit saavat myös kiitosta naisilta. Näillä pusseilla on ollut helppoa vierottautua tupakoinnista helposti, ja kerran kokeiltuaan juuri Shiro on jäänyt monen suosikiksi.

Mitä vaihtoehtoja Shirolta löytyy? 

Shiro Fresh Mint Low Mini

Shiro Fresh Mint Low Mini

 

Pussit.com sivustolla on esimerkiksi Shiro Fresh Mint Low Mini,  joka on miellyttävän makuinen, raikas ja omaa aavistuksen makean vivahteen.

Shiro Cooling Mint

Shiro 02 Cooling Mint nikotiininuuska

Shiro Cooling Mint on varmasti enemmän äijämäiseen makuun kuin edellä mainittu. Erinomainen yhdistelmä mentholia sekä viilentävää minttua takaa kihelmöivän tunteen ylähuulen, ja raikastaa suun pitkäksi aikaa.

Shiro Licorice

Shiro Licorice 4mg

Koska suomalaiset ovat tunnetusti salmiakin ja lakritsin ystäviä, on Shiro tähän vastannut tuotteella Shiro Licorice. Maultaan se on melko mieto sekä aavistuksen makea mutta ei kuitenkaan suolainen. Tuoksu tuo vahvasti mieleen lakritsin. Kaikki Shiro vaihtoehdot ovat raikkaita, ja tuovat joko viilentävää tai kihelmöivää tunnetta huuleen.

Shiron käyttäjien muita suosikkituotteita

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *