Zyn nuuska ja lailliset Zyn nikotiinipussit arvostelussa

Zyn nuuska & nikotiinipussit arvostelu ja kokemuksia

Sisällysluettelo

Zyn nuuska on hyvin tunnettua maailmalla ja sen käyttö on hyvin yleistä. Nikotiininuuskaa ei saa sellaisenaan tilata Suomeen, mutta tietyin reunaehdoin nikotiininuuskan tilaaminen on kuitenkin sallittua. Tässä on otettava huomioon tullin ohjeistus niin tilaamisesta kuin sen maahantuonnista.

Zyn nuuska Citrus Strong SlimLyhyesti se, mikä tilaajaa koskettaa on, että yli 4mg sisältävät nikotiinipussit eivät ole laillisia. Tilatessa on huomioitava, että yhdellä kerralla saa tilata 3 kk käyttöä vastaavan määrän. Kun määräyksiä noudattaa, ei ongelmia koidu ja kaikki sujuu laillisesti.

Zyn nikotiinipussit valmistaa ruotsalainen Swedish Match, jolla on hyvin laaja tuotevalikoima. Tuotteiden vahvuudet vaihtelevat 3-15 mg välillä. Suomeen voidaan kuitenkin tilata vain maksimissaan 4 mg vahvuudella olevia tuotteita. Pussit.com sivustolla on hyvä valikoima Zyn merkin nikotiinipusseja laillisesti Suomeen tilattavaksi, ja voit tilata ne vaikka suoraan kotiovellesi, tai lähimpään Smartpost pisteeseen.

Arvostelussa Zyn Slim Citrus Strong nuuska

Tänään testipenkissä on Zyniltä sitruunanraikas Zyn Slim Citrus Strong, jonka nikotiinipitoisuus on 12 mg/g. Kyseessähän on Swedish Matchin luomus, joka maksaa noin 37 euroa per torni Ruotsin puolella. Laivalta sitä on joskus tullut bongattua jännissä viiden kiekon torneissa, jolloin hinta on pyörinyt edullisessa 15 eurossa.

Tässä kokemuksia tuotteesta.

Laitan ohuen valkoisen pussin yläpeltiin ja odottelen mitä tapahtuu. Ensimmäinen vaikutelma on se että huulen alla ei juuri pussia huomaa. Kaipaan heti "oikeiden" ruotsalaisten pussinuuskien tuntumaa ja poraustakaan ei juuri kuulu vaikka kuinka pitkään odottelee. Maku on sitruunainen ja sinänsä ihan ok, mutta ei tätä nuuskankäyttäjän voi sen enempää fiilistellä. Nikotiini imeytyy kuitenkin hyvin elimistöön, joten ihan ok nousut tästäkin tuotteesta saa, eikä makukaan ole hassumpi jos vaikka Zonniciin vertaa. Heitän kuitenkin pussin ennen aikojaan roskiin ja pian Killa Flashin suuhun tilalle. 2/5.

Mikko E.n tähdet Zyn Slim Citrus Strong -nuuskalle

2/5

Zyn nuuskan tilalle Zyn Mini Dry pussit?

Zyn nikotiinipussit ovat malliltaan pieniä, eli Slim Mini pusseja. Painoa siis yhdellä pussilla on vain 0,40 g ja käytössä pussi on hyvin huomaamaton. Pussi on myös kuiva, joten käyttäjät jotka ovat tottuneet valmiiksi kosteisiin pusseihin voivat kostuttaa näitä pusseja ensin hieman kielellä.

Varsinkin naispuoliset käyttäjät ovat ihastuneet Zyn merkkiin, sillä

  1. pussin kyllä tuntee huulessa, mutta
  2. sitä ei ulkopuolinen huomaa.

Zyn nikotiinipussien hyviä puolia:

  • Zyn nikotiinipussit eivät valuta käytön aikana, josta tuote saa myös paljon kiitosta ja positiivisen viban.
  • Pussien valkoinen väri ja materiaali on myös tärkeässä asemassa, miellyttävän käytettävyyden puolesta. Pussien pehmeä materiaali ei vahingoita ikeniä tai aiheuta haavaumia suussa.
  • Tupakoinnin yksi monista haittapuolista on, että se aiheuttaa värjäymiä niin hampaissa kuin sormissa, mutta nämä nikotiinipussit eivät värjää hampaita.

Poraavatko Zyn nikotiinipussit?

Zyn nuuska ja nikotiinipussitNuuskaajat ovat tottuneet hyvinkin poraavaan tunteeseen, mutta Zyn nikotiinipussit eivät tajunnan tasoa kuitenkaan poraa. Pussit.com sivuston makuvaihtoehdot ovat suunnattu enemmänkin naispuolisten käyttäjien makumieltymyksiin, mutta toki nikotiinipusseille perinteinen Minttu löytyy, peräti kahtena variaationa. Valikoimasta löytyvät enemmän tunnetta antava ja viileän raikas Cool Mint ja purukumista tuttu Spearmint.

Toki kaikissa nikotiinipusseissa on raikas ja huulessa tuntuva ominaisuus, mutta edellä mainittujen makujen lisäksi tarjolla on enemmän hedelmäistä ja makeaan taipuvaa.

Toki poikkeuksen tekee erittäin mielenkiintoinen ja loistavaksi todettu Espressino, jota kahvin ystävien on ehdottomasti kokeiltava! Tuote on saanut paljon kiitosta sen loistavasta mausta, joka todella tuo kahvin maun. Tätä kyseistä nikotiinipussia onkin luonnehdittu “tyttönuuskaksi”.

Yhteenveto Zyn -tuotemerkistä

Kaiken kaikkiaan Zyn merkin nikotiinipussit ovat joka sanan ja lupauksen lunastaneet, kunhan ei kuvittele niillä nuuskaa korvaavansa. Maut ovat sitä mitä luvataan, eikä suuhun jää ollenkaan karvasta makua. Kun pussit säilyttää niille tarkoitetussa säilytysrasiassa joka on ilmatiivis, pysyvät ne tuoreina pitkään.

Tätä nikotiinipussimerkkiä voi todellakin suositella avuksi tupakoinnin lopettamiseen, tai vähentämiseen. Miksei myös korvaamaan nuuskaa, mutta miespuoliset käyttäjät haluavat ehkä hieman tiukempaa ja enemmän poraavaa tunnetta kuin mitä Zynin tuotteet usein antavat.

Pussit.comin valikoimaa Zyn nikotiinipusseista

Zyn nikotiinipusseja huomattavasti suositumpia tuotteita

Focus Energiapussit

Focus – Energy Ice Mint 0mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.90
10 Bonuspistettä

Focus Energiapussit

Focus – Energy Watermelon 0mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.90
10 Bonuspistettä
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.90
10 Bonuspistettä

Focus Energiapussit

Focus – Energy Drink 0mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.90
10 Bonuspistettä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *