Nuuskan korvaavat nikotiinipussimerkit – Mitkä ovat suosituimmat?

Parhaat nuuskamerkit

Sisällysluettelo

Etsittäessä tietoa suomalaisten suosituimmasta nuuskamerkistä, kerta toisensa jälkeen eteen tulee tuotemerkki Odens. Tämän tuotteen myynti Suomeen on kuitenkin kiellettyä, koska se sisältää suurimmillaan 22 g nuuskaa, eli noin 1 g pussia kohden.

Koska tätä et ole mahdollista tilata Suomeen laillisesti, ovat tämän tuotemerkin fanit joutuneet löytämään tilalle jonkin muun suositun merkin. Pussit.com sivustolla selkeästi myydyimmät nikotiinipussituotemerkit, joista voi löytyä korvaaja Odens merkille, ovat Killa, Grant sekä Klint

Killa – huippulaatua Tanskan tehtaalta

Parhaat nuuskamerkit ja nikotiinipussitKilla on hyvin suosittu tuotemerkki ja onkin yksi pussit.com sivuston tilatuin tuote. Ne nuuskan käyttäjät, jotka ovat tottuneet vahvaan, erittäin poraavaan ja tuntuvaan kokemukseen, valitsevat juuri Killan Flash tuotteen.

  • Pussit ovat isoja, painoltaan 0,8 g, eli suutuntumaa löytyy hyvin
  • 30 kappaleen rasia riittää pitkäksi aikaa
  • Säilytysrasia on myös saanut hyvin katu-uskottavan tyylin

Makuina 4mg versio Killan Niclab Flashista löytyy perusmaun lisäksi nykyisin myös:

  • Cold Mint
  • Blueberry

Nämä maut ovat myös saavuttaneet suuren suosion.

Odensin käyttäjät ovat luonnehtineet Killan Niclab Flash -tuotetta hyvin positiivisesti. Eräs käyttäjä on kirjoittanut, että kyseinen tuote iskee kuin Bruce Lee! Tuotetta siis kehutaan kovasti nikotiinipussien käyttäjien keskuudessa. Iso osa nikotiinipussien käyttäjistä on sitä mieltä, että Killa on lähes yhtä hyvä kuin Odens. Eräs käyttäjä kertoo myös, että Killan säkki kairaa kovempaa kuin Odens. 

Erittäin toimivaa tavaraa niille, jotka haluavat pussilta täyttöä ja poraustuntumaa! Tutuhko Odens/R42-tyyppinen mintun maku; ei maistu Jenkille (ja tämä vain hyvä). Hinta-laatusuhteeltaan pätevä ratkaisu; 30ps/purkki 5,50€ hintaan antaa yhden pussin hinnan hyvin alhaiseksi, peitoten joidenkin kilpailijoiden edullisimpienkin purkkien kappalehinnan!

Killa pussien miellyttävä mintun maku ja raikkaus iskee hiljalleen, ja tuntuu hyvin. Tyynyt ovat valmiiksi kosteita, joten nikotiini pääsee vapautumaan nopeasti, mutta tasaisesti. Killa saa kiitosta myös siitä, ettei se valuta käytön aikana, niinkuin tuote tekstissä luvataan. 

Grant ja Klint myös suosittuja

Seuraavina Odensin korvaajina nähdään seuraavat merkit:

  1. Grant
  2. Klint

Nämä merkit ovat Pussit.com sivuston suosituimpia tuotteita.

Näistä kahdesta kuitenkin Grant on ehdottomasti myydyin. Grantin pussit sisältävät 4 mg nikotiinia per pussi ja painoa pusseilla on 0,44 g. Kyse onkin pienemmästä pussista kuin Killalla. Tästä huolimatta Grant on myyntitykki!

Grant merkin nikotiinipussit ovat erittäin laadukkaita ja viimeistelty jokaista saumaa myöten. Käyttöaika on pidempi kuin muilla pusseilla, eikä pussit edes tunnin käytön jälkeen valuta. Käyttäjät luonnehtivat Grant merkin pusseja poraaviksi, kihelmöintiä aiheuttaviksi, sopivan kokoisiksi sekä erittäin hyväksi korvikkeeksi Odens nuuskalle. Grantin Ice Cool Mint on se kaikista suosituin!

Tarkempaa tietoa Klint -tuotemerkistä

Klint nikotiinipussit nuuskan tilalleKlint tuotemerkki on myös hyvin suosittu ja yksi tilatuimmista nikotiinipusseista. Varsinkin Klintin Mint on hyvä vaihtoehto korvaamaan Odens nuuskan. Klintin pussit ovat isoja, 0,7 g ja tuntuvat huulessa.

Nikotiini vapautuu tasaisesti, ja auttaa nopeasti vieroitusoireisiin. Poraava, raikas ja tuntuva kokemus nousevat esiin kun käyttäjien mielipidettä Klint merkin tuotteista kysyy.

Kaikki Klint merkin nikotiinipussit ovat myös hyvin laadukkaita, eivätkä valuta vaikka pussi olisi huulessa pidemmän aikaa. Myös purkki on riittoisa, se sisältää 24 kpl annospusseja. Klint brändiltä löytyy myös hedelmäisiä ja makeaan taipuvia makuvaihtoehtoja sekä suomalaiseen makuun suunniteltu lakritsi/salmiakki.

Pussit.comin suosituimpia tuotteita

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *