Nordic Spirit nikotiinipussit

Nordic Spirit Nikotiinipussit

Päivitetty 19.02.2022

Hyviä uutisia arvon ystävät ja kylänmiehet. Suomen johtavalta nikotiinipussien verkkokaupalta tulee jälleen uusi tuotejulkaisu. Saanemme esitellä teille Ruotsalaisen nikotiinipussimerkin, Nordic Spirit!

Nordic Spirit lanseerasi vuonna 2018 ensimmäiset täysin valkoiset nikotiinipussinsa. Viime syksynä tuli kaksi uutta merkkiä ja makua mini kokoista nikotiinipusseja. Mauiksi valittiin eniten myyneet Smooth Mint ja Elderflower. Molemmat uudet merkit tulevat kahdessa eri nikotiini voimakkuudessa. Suomeen saa tilata niistä miedomman, eli 3mg nikotiinipussin. Molemmissa purkeissa on 20 kpl nikotiinipusseja. Tuotteet lanseerattiin vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään minipusseja kohtaan. Kuluttajat haluavat yhä enemmän, käytössä täysin huomaamattomia nikotiinityynyjä. Myös nikotiinipitoisuudelta miedompien nikotiinipussien kysyntä on kasvanut.

Pienemmät nikotiinipussit mahdollistavat myös pienemmän pakkauksen. Nuuskarasioihin käytetään 12% vähemmän muovia normaalikokoiseen nuuskarasiaan verrattuna. Nordic Spirit on tehnyt tuotekehitystä jo pitkään saadakseen rasiat myös mahdollisimman pieniksi ja kevyiksi. 

Nordic Spiritin nikotiininuuskan maku kestää pitkään ja antaa nopean nikotiinin potkun. Vaikka nikotiinin potku on nopea kestää sen vaikutus tasaisena 20-30 minuuttia. Nikotiinipussit eivät valu ollenkaan eivätkä myös värjää hampaita. Pieni koko takaa huomaamattoman käytettävyyden töissä tai juhlissa. Nordic spiritin nikotiinipussit ovat pehmeitä. Niissä on selluloosan lisäksi myös purukumia.

Nordic Spiritiä valmistetaan vanhassa myllyssä, joka oli toiminnassa jo vuonna 1432. Tehdas sijaitsee Göteborgin lähellä. Siellä valmistetaan myös perinteistä nuuskaa, laatumerkki LD:tä joka maksaa Nuuskakairassa 26€ torni.

Elderflower

Kevyt sitruunainen maku. Miellyttävä pehmeä pieni nikotiinipussi.

 • Pieni huomaamaton pussi
 • Kevyt sitruunan maku
 • Purkka tekee pussista pehmeän
 • Laillisesti Suomeen

Smooth Mint

Jäinen minttu joka piristää kummasti päivääsi.

 • Raikas mintun maku
 • Kätevä toissä, on huomaamaton
 • Pieni rasia sopii helposti farkkujen taskuun
 • Nopea toimitus

Nordic Spirit on ollut todella suosittu merkki kaikissa pohjoismaissa ja muualla euroopassa. Ihmiset omat tykästyneet vasinkin Elderflowerin makuun. Myös huomaamattomat nikotiinipussit ja normaalia pienempi nuuskapurkki ovat olleet Nordic Spiritin valtteja muita valmistajia vastaan. Meillä merkki on otettu asikastyytyväisyyden perusteella innolla vastaan. Jos on jotain lisäkysyttävää Nordic Spiritin tuotteista, ole yhteydessä meidän suomenkieliseen asiakaspalveluun. Autamme sinua mielellämme.

Jos haluat isompia nikotiinipusseja

Lue meidän artikkeli paras 4mg nikotiininuuska

One thought on “Nordic Spirit nikotiinipussit

 1. Katja Kovalainen says:

  Tilasin viime torstaina ja yllätyin kun paketti oli jo seuraavana päivänä kotona. Todella jees toi Elderflower

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *