General Onyx Silver nuuska testissä

General onyx nuuska

General Onyx Silver Portion on tunnetun ja hyvin maineikkaan Swedish Matchin pussinuuska. Seuraavassa käymme läpi, miten se eroaa muista nuuskamerkeistä:

 • Se erottuu muiden joukosta vankalla maullaan ja tyylikkäällä muotoilullaan! 
 • Tällä saat takuuvarmasti vahvoja nikotiini potkuja, sillä se sisältää nikotiinia 11 mg per annos! Kyseistä tuotetta onkin kuvailtu kuninkaaksi muiden nuuskien joukossa. Ei tämä kuitenkaan aivan vahvimmasta päästä ole, mutta tarpeeksi tyydyttämään nälkäiset nikotiinin ystävät.
 • General Onyx Silver pussinuuskassa maistuu perinteinen, mausteinen tupakka ja makuelämyksiä täydentämään on lisätty myös hienovaraista lakritsin makua, joka antaa makeahkon vivahteen. Lisäksi joukossa on häivähdys sitrushedelmien kipakkuutta.
 • Generalin Onyx nuuska ampaisi hetkessä nuuskan käyttäjien suosioon ja myynti menestykseksi, ja sitä on ollut saatavilla vuodesta 2006 lähtien. Swedish Match onkin saanut luotua erittäin onnistuneen tuotteen, joka on takuuvarmaa ruotsalaista työn jälkeä.

Millaisia annospussit ovat?

general onyx silver

 

 • Tyylikkäiksi kuvatut annospussit ovat täysin mustia ja niillä on samat ominaisuudet kuin valkoisilla, kuivilla pusseilla.
 • Tämä tarkoittaa sitä, että ne tarjoavat alhaisen valumis kokemuksen, ja ne vapauttavat niin nikotiinia kuin makua heti huuleen laitettaessa.
 • Pussi kestää erinomaisesti myös pitkäaikaista käyttöä, joten maku kestää ja nikotiinin vapautuminen on tasaista.
 • Tuoksu on vahvan pippurinen, lakritsinen ja hennosti tupakkainen.
 • “Maku, haju ja koostumus ovat täydellisiä” ovat tuotteen käyttäjät kiteyttäneet mielipiteensä.
 • Pussit tuovat hyvää tuntumaa ja antavat poraavaa tunnetta.
 • Pussien kehutaan olevan myös kuohkeita, ja ne ovat helposti “pöyhittävissä” jos ei halua sellaisenaan huulen iskeä.
 • Ainoa haittapuoli tulee pussien hinnassa, mutta voiko täydellistä halvalla edes saada? Tornista saadaan pulittaa Ruotsin puolella 40 euroa, ellei enemmänkin, mutta toisaalta laadusta maksaa mielellään.

Okei, itse nuuska on täysi napakymppi, ja kuninkaiden kuningas, miten sitten on visuaalisen toteutuksen puoli?

general onyx nuuska design

Noh, yhtä lailla erittäin onnistunut. Annospussit on aseteltu hienosti tyylikkääseen rasiaan, jota on helppoa ja huomaamatonta kuljettaa mukanaan.

Tuote kulki alkujaan pelkästään nimellä General Onyx. Myöhemmin nimen perään lisättiin Silver, tämä heti sen jälkeen kun markkinoille ilmestyi Onyx Gold-tuote. Gold nuuska on hyvin samankaltainen kuin Onyx Silver, mutta aavistuksen miedompi, sen nikotiinipitoisuus on vain 10 mg per annospussi.

General Onyx nuuskan tilaaminen Suomeen

Kuten voimme nikotiini pitoisuuksista päätellä, ei tätä Suomen markkinoilla saa myydä. Mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen, vaan voimme tilata miedompia nikotiinipusseja, ja vieläpä lain sallimana. Pussit.com sivusto tarjoaa useita nikotiinipussi vaihtoehtoja, eikä niiden nikotiinipitoisuus ylitä sallittua 4 mg annosta. Tosin voi olla vaikea löytää korvaajaa täydelliseksi kuvatulle General Onyxille.

Mutta ei auta kuin kokeilla. Kun vaihtoehtoja miettii, luontaisesti kannattaa kokeilla saman tuottajan tekemiä mietoja vaihtoehtoja. Swedish Matchilta löytyy esimerkiksi Suomessa suuren suosion saanut Zyn tuotemerkki, joka on myös hyvin laadukas ja perinteiselle nuuskalle hyvin ominainen.

Ainut mistä joutuu tinkimään, on nikotiinipitoisuus ja pussien ulkonäkö, sillä pussit eivät ole tyylikkään mustia. Mutta toisaalta valkoiset pussit eivät myöskään aiheuta värjäymiä hampaissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *