Kapten Vargtass nuuska testissä – Kannattaako käyttää?

kapten vargtass nuuska

Kapten Vargtass on tuotemerkki, jonka markkinoille on tuonut tanskalaisen AG Snus. Viiden sukupolven ajan nuuskaa tehnyt tuottaja valmistaa vielä tänäkin päivänä laadukasta nuuskaa.

Tietotaitoa siis löytyy, siksi kyseinen tuotemerkki varmasti onkin niin suosittu.

Tietoa Kaptain Vargtass nuuskasta

  • Tuotemerkki lanseerattiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013, minkä jälkeen tuotemerkkiä on pyritty päivittämään jatkuvasti uusien makujen avulla.
  • Ruotsissa Kapten Vargtass on hyvin vanha, tunnettu ja käytetty nuuskamerkki. Mutta suosiosta huolimatta tuote ei ole Suomessa laillinen, sillä tuotteen nikotiinipitoisuus ylittää sallitun 4 mg määrän.
  • Ensimmäisenä markkinoille tulivat:Loose, Portion ja White, jotka olivat myyntimenestyksiä. Näiden jälkeen on tullut rutkasti lisää vaihtoehtoja.
  • Tänä päivänä saatavilla on yli 15 erilaista versiota. Muun muassa mintun:

Kapten Vargtass Mint

melonin, lakritsan:

Kapten Vargtass Lakrits

 

sekä salmiakin vivahteilla olevia tuotteita löytyy yrityksen valikoimasta.

  • Kapten Vargtass White Strong:

Kapten Vargtass loose

on todella perinteinen nuuska, jossa perinteisen tupakan ja bergamontin lisäksi makua saadaan puolukasta, eli makuja on viety modernimpaan suuntaan. Nikotiinia tuotteessa on 15 mg / g.

  • Kapten nuuskaa käytetään yleisesti maailmalla ja se on hyvin pidetty tuotemerkki, aina Skruffin ja Generalin rinnalla. Se antaa hyvää potkua, tuntua. Lisäksi laadukkaat pussit eivät helposti valuta. Hieman alle 1 g painoiset pussit itsessään antavat tuntumaa huuleen, ja pysyvät helposti paikallaan jopa tunnin.

Moni pitääkin tätä nuuskaa arkinuuskana, ja myös naispuoliset käyttäjät tykkäävät tuotemerkkiä käyttää. Näin ollen Kapten Vargtass kuulostaa loistavalta tuotteelta, jota pitäisi seuraavalla Ruotsin reissulla ehdottomasti kokeilla.

Ei Kapten Vargtass nuuskaa Suomesta

Suomessa et voi ostaa minkäänlaista nuuskaa, ainakaan niin että se olisi laillista. Nuuskan myynti on kiellettyä kaikissa Euroopan unioniin ja Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa.

Tosin nokkelina Ruotsi ja Norja hakivat tähän poikkeusluvan 1990-luvulla, ja siksipä siellä nuuska markkinat rehottavat. Suomi on tunnettu tiukoista säännöistä ja koska nuuska on tupakkatuote, joka aiheuttaa nopeasti vahvan nikotiiniriippuvuuden, ei se sovellu meillä myyntiin. Nuuskaa on tuotu iät ja ajat rajan yli. Varsinkin jos on ollut oikeat kontaktit pimeille markkinoille, nuuskaa on siis saatu melko helposti ostettua.

kapten original

 

 

Tähän tosin korona pandemia teki suuren muutoksen, ja nyt nuuskaa etsitään kuin possut tryffeleitä. Vaihtoehtoja Kapten nuuskalle Onneksi kuitenkin miedot nikotiinipussit ovat vielä Suomessa sallittuja, ja tällä hetkellä ne ovat yksi myydyimmistä tupakkatuotteisiin lukeutuvista tuotteista Suomessa.

Pussit.com sivusto on suosittu, laillinen ja ehdottomasti turvallinen, josta voimme tilata nikotiinipussit suoraan kotiovelle. Varsinaisia nikotiinipotkuja ei ole luvassa, sillä suurin mahdollinen nikotiinipitoisuus on 4 mg per annospussi.

Jos olet Kapten Vargtass nuuskan ystävä niin tykkäät varmasti myös Chapo White – Brutal Cold, Nois Cool Strong ja Killa Flash nikotiinipusseista, jotka ovatkin saavuttaneet suomessa suuren suosion entisten nuuskaajien keskuudessa.

Suosittuja nikotiinipusseja Kapten Vargtass -nuuskan tilalle

Ale!
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *