Tupakaton nuuska – miten tilata Nikotiininuuskaa Suomeen?

Tilaa nikotiinipussit netistä

Miedon nikotiininuuskan ( alle 4mg ) käyttö suomessa on täysin laillista ja paras ratkaisu tuotteen hankkimiseen on tilata sitä verkkokaupasta ETA-alueen sisältä. Kaikkihan tietävät että tavallista nuuskaa netistä ei voi tilata. Suomen sisämarkkinoilla on jo uusimmasta tuotekehittelystä jälkeen jäänyt heikohko kaiken ylimääräisen rahan nielevän tupakan lopettamiseen tarkoitettu itsehoitolääke nimeltä Zonnic 4mg ja Zonnic 2mg, jotka lobbauksen ansiosta ovat ainoat myytävissä olevat tuotteet. Tästä syystä verkkokaupasta tilaaminen on matkustajatuonnin lisäksi ainoa toimiva keino saada tupakaton nikotiininuuska Suomeen.

Tupakattoman nuuskan Suomeen tilaaminen on mahdollista jos nikotiinivahvuus ei ole liian suuri. Pussit.com -sivuston kaikki tuotteet täyttävät Suomen lainsäädännön määrittelemät kriteerit. Nikotiininuuskaa Suomeen tilattaessa yhden annospussin nikotiinipitoisuus ei saa ylittää neljää milligrammaa pussia kohden ja tilauksen kokonaismäärä kolmen kuukauden annosta vastaavaa määrää. Kyseinen määrä on melko suuri joten tuotetta saa tilata monta tornia kerralla jolloin myös postikulut jäävät maltillisiksi. 

Helpoin ja turvallisin keino nikotiininuuskan Suomeen tilaamiseen on käyttää Pussit.com -verkkosivustoa. Tuotteet lähtevät nopeasti varastolta ja keskimääräinen toimitusaika jääkin alle viiteen arkipäivään.

Pussit.com käyttää ainoastaan isojen huippuvalmistajien, kuten Zyn ja Lyft, nuuskatuotteita joka takaa niiden korkean laadun sekä kilpailukykyiset hinnat.

Pussit.com verkkokauppa

Pussit.com on perustettu vuonna 2020. Missoimme on tehdä Suomi savuttomaksi vuoteen 2030 mennessä. Uskomme että tupakaton nikotiinipussi on tulevaisuus. Ne ovat huomattavasti vähemmän haitallisia terveydelle kuin perinteinen nuuska tai tupakka. Valikoimastamme löydät varmuudella itseasi miellyttävän tuotteen, joka auttaa sinua pois myrkyllisistä tuotteista.

Pussit.com -verkkokaupan valikoima

Olemme Suomen johtava nikotiinipusseja myyvä yritys ja valikoimamme on Suomen suurin. Vasastostamme löytyvät makeat, happamat ja katkerat maut. On Mini-kokoista pussia ja Slim-mallista tyynyä. Tällä hetkellä myymme:

Ruotsalaiset nikotiinipussit:

SHIRO 

True North 4mg, Cool Mint 4mg, True North 4mg, Virginia Classic 4mg

ZYN

ESPRESSIONO Mini DRY, Cool Mint Mini Dry, Citrus Mini Dry, 

Nordic Spirit

Nordic Spirit Smooth Mint Mini, Elderflower Mini

XQS

Black Cherry Slim, Pipe Candy Slim, Cactus Sour Slim, Fizzy Cola Slim

Klint

ON!

Englantilaiset ja muut nikotiinipussit:

LYFT

77

Cherry 6mg, Apple 6mg. Ice Mint 6mg, Forest Fruit 6mg

Itse ostotapahtuma verkkosivuillamme

Valitse itsellesi mieluisat merkit ja maut kaupastamme ja lisää tuotteet ostoskoriisi. Kun olet valinnut sopivan määrän nuuskapurkkeja, siirryt kassalle. Me tarjoamme ilmaisen postituksen kaikkiin yli 100€ ostoksiin. Kassalla ilmoitat asiakastietosi ja toimitusosoitte. UPS-kuriirifirma tai Postin Smartpost-palvelu toimittaa nuuskatilauksesi alle viikossa ilmoittamaasi osoitteeseen minne päin vain Suomea. Sähköpostiisi tai kännykkääsi saat kuitin, ostovahvistuksen tilauksellesi ja seurantanumeron postipaketillesi. Maksaa voit turvallisesti omassa verkkopankissasi, luottokortilla tai Klarnan osamaksulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *