Kick Up nuuska – Arvostelu ja paremmat vaihtoehdot

Kick up nuuska

Nuuskan myynti on ollut kiellettyä vuodesta 1992 lähtien, silloisissa EU-maissa. Tästä saamme kiittää Maailman terveysjärjestöä (WHO.

Poikkeuksen kiellossa tekee tietenkin rakas naapurivaltiomme Ruotsi, jossa vielä tänä päivänäkin  nuuskan valmistus sekä myynti ovat sallittuja poikkeusluvalla. Näin ollen nuuskaa kulkeutuu kyllä Suomeen.

Sitä liikkuu niin omaan käyttöön tarkoitettuna, kuin myös pimeillä markkinoilla. Ruotsin lisäksi nuuskaa meille kulkeutuu myös toisesta naapurivaltiosta, nimittäin Venäjältä. Tosin sielläkin nuuskan myynti kiellettiin jo vuonna 2016, mutta jotenkin sitä edelleen kulkeutuu rajojen yli. 

laiton nuuskakauppa kukoistaa

 

Koska varsinaisen nuuskan tilaaminen ja ostaminen Suomeen on laitonta, on nuuskaajia kuitenkin ajateltu. Markkinoille on kehitetty nuuskapusseja, joiden nikotiinipitoisuus on Suomen sallimissa rajoissa.

Suomen markkinoille suunnatut nuuskat eivät sisällä yli 4 mg nikotiinia, joten pääsemme nauttimaan pussien tuomasta tunteesta, vielä tänäkin päivänä.

Nikotiinipussit ovat saaneet suurta suosiota, ja nyt markkinoille kehitetään jatkuvasti myös pusseja, jotka eivät sisällä edes nikotiinia. Siispä, kun haluat vieroittaa itsesi nikotiinista voisi yksi valintasi olla Kick Up nuuskapussit, jotka eivät terveyttä rasita kuten nikotiinivalmisteet.

Kick Up – nikotiiniton nuuskapussi

Markkinoilla Kick Up tuotteen annospussit eivät sisällä nikotiinia, joten se on erittäin hyvä vaihtoehto tupakoinnin lopettamiselle, sekä nikotiinista luopumiselle.

Kick Up tuotteet sisältävät paljon vitamiineja, mineraaleja, kofeiinia sekä ginsengiä.

Tarkkaan suunniteltu sisältö antaa kerta toisensa jälkeen käyttäjälle miellyttävän ja turvallisen tunteen. Vaikka nämä eivät sisällä tupakan myrkyllisiä ainesosia, edes nikotiinia, ei tuotetta tulisi käyttää raskauden tai imetyksen aikana, sillä ne sisältävät ginseng kasvia. 

KICK UP STRONG 

kick up strong

on tehty muistuttamaan hyvin paljon perinteistä nuuskaa. Se tuntuu ja maistuu nuuskalle, mutta ei kuitenkaan sisällä tupakkaa eikä nikotiinia vaan vitamiineja, ja monia muita terveydelle hyödyllisiä ainesosia.

Maku on hyvin voimakkaan bergamotin maku, johon on lisätty ripaus pippuria.

KICK UP ORIGINAL

kick up original

omaa myös hyvin voimakkaan bergamotin maun, johon yhdistyy vivahteita lakritsista ja auringossa kypsyneistä hedelmistä. 

KICK UP REAL WHITE

kick up real white

Pitää sisällään myös tutun ja voimakkaan bergamotin, mutta vahva ja raikas minttu piristää makua. Minttu antaa myös aavistukseen makeaan taipuvan makuelämyksen.  

Kaikki Kick Up tuotteet pakataan laadukkaasta materiaalista valmistettuihin kiekkoihin, ja yksi kiekko pitää sisällään 20 kpl annospusseja. Poiketen muista nikotiinipussibrändeistä, Kick Upilla vain Real White tuotteen pussit ovat valkoisia, eivätkä tällöin aiheuta värjäymiä hampaissa.

Loistava vaihtoehto Kick up nuuskille on Killa Flash 4mg, joka on saanut hurjasti kehua etenkin porauksen ja hyvän suutuntuman ansiosta.

Toinen loistava vaihtoehto on Grant nikotiinipussit, jotka ovat saavuttaneet suosioita etenkin raikkaiden makujensa vuoksi.

Molemmat tuotteet tilaat helposti ja laillisesti sivujemme kautta Suomeen.

Hyviä korvikkeita Kick Up nuuskalle

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Cold Mint 4mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Blueberry Ice 13,2mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Freeze Mini 6mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

Pure Nordic – Cold Mint 4mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *