General XR – hyvä mutta Suomessa laiton nuuska

Nuuska Haaparanta

Sisällysluettelo

Nyt testissä General XR nuuska, joka on budjettinuuska. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin Swedish Matchin General Classic tai General Onyx mutta tuote on aivan yhtä laadukas. Ainoa asia, joka selittää halvemman hinnan on, ettei pussit tule siististi tähtikuvioon pakattuna vaan on sekaisin purkin sisällä. General XR elikä XRange on lanseerattu vuonna 2015. Se korvasi markkinoilta Generalin aikaisemman pitkän pussin General Long Portionin. Samalla purkista tuli kierrätettävä ja luontoystävällisempi.

Suomen tupakkalaki ja General XR nuuska

Suomen tupakkalain mukaan kyseessä on laiton tuote, joten tätä tuotetta voi kokeilla lähinnä vain jos matkustaa Ruotsiin. Emme kannusta lain rikkomiseen, vaan suosittelemme tilaamaan mielummin laillisia nikotiinipusseja, kuten esimerkiksi supersuosittua Grantia, joiden avulla nuuskankäytön tai tupakoinnin voi lopettaa kokonaan.

General XRange tuotekuvaus

Maku on voimakkaan tupakkainen, jossa mukana bergamontia ja häivähdys tuttua englantilaisten suosimaa Old Grey teetä. Nikotiinia tuotteessa on 10mg grammassa ja 9mg annoksessa.

General XR nuuskan testi ja arvostelu

Mennäänpä itse kokemuksen pariin.

Haju on suhteellisen miedolta tuoksuva tupakka pienellä sitruunan vivahteella. Kosteustasapaino on miellyttävä. Ei kuiva mutta ei myöskään valuta helposti. Pussi pysyy huulessa ja luovuttaa nikotiinia lähes tunnin verran. Pussin materiaali on pehmeä ja laadukas sekä omaan makuuni oikean kokoinen. Huuli vähän pullottaa kuin kyseessä vajaan gramman painoinen pussi mutta se takaa myös hyvän huulituntuman. Slim-mallinen. Poraus on mieto. Nikotiinia ja makua pussi välittää melkein välittömästi.

XR nuuska GeneralJos kaipaat edullista ja laadukasta arkinuuskaa tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista markkinoilla. Purkki ostettu Haaparannan Nuuskakenraalista. Hintaa tornilla tasan 30 euroa. Tarjouksesta saattaa irrota torni jopa 25 euroon.

Suomessa tämä on tupakkalain mukaan laiton tuote, kuten myös esimerkiksi R42 nuuska, joten suosittelemme tilaamaan mielummin laillisia nikotiinipusseja netistä sivustomme kautta, joiden avulla nuuskankäyttö on helppo lopettaa.

Mikko E:n XR nuuskan tähtiarvostelu

4/5

Jos pidät tästä tuotteesta, kannattaa nuuskankäytön lopettamisen apuna kokeilla esimerkiksi nikotiinipussien puolelta Shiron Classic Virginiaa. Hintaa 5.90€ ja purkin saat laillisesti toimitettuna omalle kotiovellesi kaikkialle Suomeen.

Parhaat XR nuuskan lailliset korvikkeet

Kaikki nikotiinipussit

LEWA – Focus Cucumber & Mint 6mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.99
10 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.89€/kpl
20-49 kpl
4.79€/kpl
50+
4.69€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

LEWA – Power – Spearmint 0mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.44
9 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.34€/kpl
20-49 kpl
4.24€/kpl
50+
4.14€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

LEWA – Power Apple & Spruce 0mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.44
9 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.34€/kpl
20-49 kpl
4.24€/kpl
50+
4.14€/kpl

Kaikki nikotiinipussit

LEWA – Liquorice 0mg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
4.44
9 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.34€/kpl
20-49 kpl
4.24€/kpl
50+
4.14€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *