Snubie nuuska-arvostelu sivusto

Nuuska - nikotiinipussit

Päivitetty 19.02.2022

Snubie on yksi internetin tunnetuimmista sivustoista, jossa arvostellaan nuuskaa, Amerikkalaista nuuskaa, purutupakkaa ja nikotiinipusseja. Sivusto on toiminut yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2009.

Sivun takana on Chad Jones Amerikan Arkansasista. Hän tekee paljon yhteistyötä eri nuuskan valmistajien kanssa ja monesti tehtaat tekevätkin Snubien erikoismalleja omista tunnetuista mauistaan. 

Esimerkiksi 77 Pouchesilla on oma Snubie maku kuten on myös Intialaisella Pazilla. 

Snubie historia

Vuonna 2009 kaikki alkoi puhtaasti rakkaudesta nuuskaan ja blogin pitämisestä. Blogin idea oli tarjota nuuskaan liittyviä uutisia, ajatuksia ja arvosteluita. Tietoa ihmisille, jotka olivat kiinnostuneita tupakoinnin lopettamisesta ja nuuskasta tuotteena. 

Ajan kanssa blogin suosio jatkoi vain kasvamistaan ja siitä tuli niin suosittu, että Chad Jones päätti perustaa oman domainin Snubie.com

Vuonna 2011 Chad perusti yhdessä ystävänsä Nashin kanssa tupakoinnin lopettamiseen tarkoitetun yhteisön nimeltä GoSmokeless.org. Ideana on tarjota tietoa Harm reduction tuotteista. Suomeksi siis nikotiinin vähemmän haitallisista vaihtoehdoista tupakointiin verrattuna.

Maailman ensimmäinen nuuskaan erikoistunut Podcast näki päivänvalon vuonna 2014. Snubie.com Snus Podcast.

Nykyään Chad Jones pitää myös suosittua Youtube kanavaa. Siinä hän tekee videoilla nuuska-arvosteluita. Linkin Snubien Youtubekanavaan löydät tästä. Seuraajia melkein 20 tuhatta.

Instagramissa Snubiella on lähes neljä tuhatta seuraajaa. Linkin Snubien Facebooksivulle löydät tästä.

Kaikki Snubien tekemät arvostelut on tehty englanniksi.

Pussit.com arvostelut

Pussit.com onkin jo aloittanut oman nikotiinipusseihin erikoistuneen testiosion omaan blogiinsa, joka on tehty Suomalaisille ja Suomen kielellä. Alkuun pelkästään tekstimuodossa mutta tarkoitus olisi lähiaikoina aloittaa oma Youtube-kanava, jossa käydään läpi Suomeen sopivia laillisia, hyviä ja laadukkaita alle 4mg nikotiinipusseja. Ideana on tehdä Suomi savuttomaksi vuoteen 2030 mennessä. Pussit.com onkin alan pioneeri nikotiinin netistä tilattavissa korvaushoitotuotteissa.

Käy katsomassa meidän markkinoiden laajin valikoima laadukkaita nikotiinipusseja. Nyt merkkejä on jo kymmenen ja makuja 27 kappaletta. Laajennamme valikoimaamme sitä mukaan, kun tulee uusia luotettavia ja turvallisia merkkejä, jotka sopivat Suomen markkinoille. Tilaa jo tänään ja lopeta tupakointi tai nuuskankäyttö. Säästät terveytesi lisäksi myös selvää rahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *