Qvitt nuuska – Arvostelu ja kokemuksia

qvitt nikotiiniton nuuska

Qvitt on markkinoiden yksi suosituimmista vaihtoehdoista tupakkanuuskalle ja nikotiinipusseille.

Ne sopivat erityisen hyvin esim. seuraavanlaisille käyttäjälle:

  • Qvittin pussit eivät sisällä tupakkaa eivätkä nikotiinia. Nämä pussit toimivat parhaiten, kun halutaan päästä eroon myös nikotiinista.
  • Tämä vaihtoehto on luontainen, kun itse tupakointi on jo jäänyt, ja on aika päästä eroon myös nikotiinista.
  • Qvitt on hyvä valinta niille, jotka haluavat eroon koukuttavasta nikotiinista,  mutta silti haluavat nauttia pussin tuomasta tutusta tunteesta huulessa. 
  • Monelle nuuska käyttäjällä nuuskan laittaminen yläpeltiin on niin tuttu tapa että siitä voi olla vaikea päästä eroon. Tähän Qvitt – nikotiiniton nuuska sopii erinomaisesti

Tietoa Qvitt nuuskasta

  • Qvitt pussit tuotetaan Gotlannin saarella ja niiden valmistajana toimii tunnettu nuuskantuottaja Gottlandssnus.
  • Pussit valmistetaan aina perinteisten nuuskapussien mukaisesti, mutta ilman koukuttavaa nikotiinia ja lukuisia terveyshaittoja aiheuttavaa tupakkaa. 

  • Qvitt merkin nikotiinittomat nuuskapussit antavat aivan saman tunteen huuleen, kuin mitkä tahansa muut tavalliset nikotiininuuska pussit.
  • Pussi tuntuu täyteläiseltä, se alkaa vapauttaa makua heti ja makua vapautuu pitkään ja tasaisesti. Pussit kestävät erinomaisesti paikallaan, ja niitä pystyy käyttämään pidempiäkin aikoja. 

  • Qvitt tuotemerkin tuotteita ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, vaikka ne eivät sisällä nikotiinia. Kaikki pussit sisältävät ginseng-kasvia, joka on haitallista sikiölle tai vauvalle. 

Qvitt makuvaihtoehdot

Tällä hetkellä Qvitt on kehittänyt markkinoille neljä suosittua makua. Nämä ovat tietenkin erittäin pidettyjä nuuskan ja nikotiinipussien käyttäjien keskuudessa.

Varsinkin Pohjoismaissa nämä pussit ovat saaneet positiivisen vastaanoton. Qvitt antaa sinulle voimakkaan ja raikkaan makuelämyksen, täysin ilman tupakkaa tai nikotiinia. Odotettavissa kuitenkin on, että lisää suosiota markkinoilla saatuaan, luvassa on enemmän vaihtoehtoja. 

Qvitt Original Portion

 

qvitt original portion

Tämä vaihtoehto pitää sisällään klassisen nuuskan maun. Maku muistuttaa tavallista nuuskaa, mutta raikkautta tuomaan siihen on lisätty aavistus sitruunaa ja bergamottia. Qvitt pussit sisältävät myös fluoria, joka tunnetusti parantaa suuhygieniaa. Fluorin lisääminen tuotteeseen ei vaikuta sen makuun. Et siis koe tulevasi hammaslääkärin vastaanotolta, kun tämän pussin sujautat huuleesi. 

Qvitt Wild Mint Portion

Qvitt Wild Mint Portion

Wild Mint Portion pitää sisällään tunnetusti raikkaan mintun sekä useiden yrttien makuyhdistelmän.  Qvitt Wild Mint on raikas ja todella tuntuu huulen alla kuin oikea nuuskapussi. Pussien koostumus on kuin perinteisellä nuuskalla!  HUOM! Tämä tuote ei sovellu käytettäväksi raskaana oleville tai imettäville naisille, sillä se sisältää ginseng-kasvia.

Jos sinä sen sijaan tykkäät nikotiinin antamasta potkusta ja tunteesta, Suomeen on mahdollista tilata laillisesti alle 4mg nikotiinipusseja, suosittuna vaihtoehtona esim Noisin Cool Strong 4mg.

Jos sen sijaan haluut eroon nikotiinista, mutta mutta sauhuttele on enemmän sinun juttusi. Kannattaa kokeilla nikotiinittomia vapeja, joita on saatavilla useina raikkaina makuina.

Parhaat nikotiinipussit Qvitt nuuskan korvikkeeksi

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl
Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
5.90
12 Bonuspistettä
10-19 kpl
5.80€/kpl
20-49 kpl
5.70€/kpl
50+
5.60€/kpl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *