Nikotiiniton nuuska – Energianuuska

Nuuska Suomi

Suomessa on laillisesti myynnissä paria eri merkkiä nikotiinitonta nuuskaa. Energianuuska ja nikotiiniton nuuska muistuttavat ulkoisesti ja käyttötavaltaan perinteistä pussinuuskaa, mutta ei sisällä ollenkaan tupakkaa tai nikotiinia. Nikotiinittomassa nuuskassa käytetään esimerkiksi erilaisia yrttejä ja makeutusaineita. Nikotiinitonta nuuskaa myydään joissakin luontaistuotekaupoissa ja esimerkiksi Fitnesstukussa.

Energianuuska on samantapainen tuote. Se muistuttaa perinteistä pussinuuskaa mutta ei sisällä tupakkaa tai nikotiinia. Energianuuskan idea on olla piristävä. Sisältää kofeiinia.

Tupakkalakia sovelletaan myös nikotiinittomassa nuuskassa, joten sen mainostaminen ja esilläpito kaupassa on kiellettyä.  

Asteittainen nikotiinin vähentäminen

Jos haluaa lopettaa nuuskaamisen tai tupakan polton vähän pidemmän kaavan mukaan voikin olla järkevää ensin siirtyä esimerkiksi 4mg nikotiinia sisältävään Zafarin nikotiinipussiin. Kun elimistö tottuu siihen nikotiinin tasoon, vähentää jonkin ajan kuluttua nikotiiniannosta entisestään vain 2-3mg nikotiinia sisältävään tuotteeseen kuten 77 Pouchesin Ice Mintiin. Vasta kun on päässyt täysin tupakoinnin tapariippuvuudesta eroon ja saanut elimistön tottumaan 2mg nikotiinimääriin voi olla järkevää vielä vieroittua nuuskaamisen tapariippuvuudesta käyttämällä nikotiinitonta nuuska. Näin varmistaa, että vieroittuu täysin nikotiinista ja on valmis nikotiinittomaan elämään.

Mietoja 4mg nikotiinipusseja, joiden avulla voi siirtyä kohti nikotiinittomuutta

Seuraavat tuotteet ovat kauppamme suosituimpia nikotiinipusseja nuuskankäyttäjien keskuudessa, jotka pyrkivät vaihtamaan nuuskan terveellisempään tupakattomaan vaihtoehtoon, tai vähentämään nikotiinin määrää.
 
Killa Flash on 0,8 gramman suurten pussien ja 30 kappaleen riittoisan rasian ansiosta Chapo Whiten jälkeen toiseksi suosituin ja maukkain vaihtoehto. Mintun maku toimii aina suomalaisiin makunystyröihin.
 
Grantin Minttu ja Klintin Lakritsi ovat myös erittäin suosittuja vaihtoehtoja 4mg nikotiinipussien valikoimassa, joiden avulla on helppo vaihtaa vahvempi nuuska kevyempään vaihtoehtoon, ja halutessa siirtyä sen jälkeen kokonaan nikotiinittomaan nuuskaan.

Ale!
3.99
8 Bonuspistettä
10-19 kpl
3.89€/kpl
20-49 kpl
3.79€/kpl
50+
3.69€/kpl
4.79
10 Bonuspistettä
10-19 kpl
4.69€/kpl
20-49 kpl
4.59€/kpl
50+
4.49€/kpl

Kickup nikotiiniton nuuska

Real White Original

Vahva lakritsin maku. Real White Original sisältää vitamiineja, mineraaleja sekä antioksidantteja. Tuotteessa on myös piristävä vaikutus ginsengin ja guranan asioista. Valmistusmaa Tanska ja valmistaja BAT.

Qvitt energianuuska

Tuote on suurimmaksi osaksi pussiin pakattua kosteaa teetä, joka haisee  aika pistävälle. Aika turha tuote ja en kyllä suosittele.

XQS nikotiiniton irtonuuska

XQS on tunnettu nikotiinittoman ja tupakattoman irtonuuskan valmistaja. Vaikea sitäkään tuotetta on suositella mutta jos Ruotsissa käy niin siellä sitä myydään.

PS: Laittakaa meille sähköpostia info@pussit.com jos toivotte että otettaisiin joku näistä tuotteista valikoimaamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *